Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

בקרוב משפץ את הדירה שלי, כרגע יש שם ריצוף ישן שהיתרון שלו הוא שהוא די מקהה את הלכלוך.

מה שמשאיר לי מרווח פעולה עד לשטיפה היסודית בימי שישי.

אני ואשתי עובדים במשרה מלאה, בבית יש 2 ילדים, שישי ושמחו של ממש.

החשש העיקרי שלי הוא מזה שברגע שנעבור לריצוף פורצלן אז נעביר את הזמן שעוד נשאר בהעברות ניגוב על בסיס יומי.

האם עלי לבחור גוון או מרקם מסויים של הפורצלן ?

יש פה מישהו שיכול לתת לי טיפ של אלופים ?

ערב טוב, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אל תיקח ריצוף לבן/שמנת. זה נורא יפה באולם התצוגה אבל השתעבדות מוחלטת לכל לכלוך קטן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אישית נשברתי מגרניט פורצלן מבריק בדיוק מהסיבה שתארת: בדירה הקודמת היה לנו ריצוף גרניט פורצלן מבריק בהיר שהיה יפה מאוד בהתחלה, אבל למרות שבוצע איטום (שאיני משוכנע באיכותו) סבל מאד מלכלוך. כל טיפת קפה שלא נוקתה מייד היתה בעלת פוטנציאל להשאיר כתם לטווח ארוך.

בדירה הנוכחית ריצפתי את הסלון והמטבח בגרניט פורצלן מט עם דגם עדין (גוונים של קרם חום) ואת חדרי השינה בקרמיקה בגוונים דומים, בינתיים (5 חודשים) מראים עמידות יפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החשש העיקרי שלי הוא מזה שברגע שנעבור לריצוף פורצלן אז נעביר את הזמן שעוד נשאר בהעברות גיבוב על בסיס יומי.

גיבוב יומי זה רע?

גרניט פורצלן מבריק נראה נקי.

אם כבר - אז אפור, גוון אחיד, לא צעקני שלא יימאס ולא יראה עמוס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמה טיפים -

1. כמו שאמרו - תימנע מלבן/שמנת בהירה.

2. ריצוף שיש בו גוונים/נימים/מעין צורות - הלכלוך פחות נראה מאשר ריצוף שהוא בעל צבע אחיד. מצד שני הרבה גוונים/נימים - נראה גרוזיני.

3. לי דווקא יש ניסיון טוב עם קרמיקה מבריקה - גם מט יכולה להיראות מלוכלכת אם הגוון הוא אחיד ובהיר מאוד.

4. אפור - אפור זה ה-צבע עכשיו, החליף את הבז'. אני לא בטוח שהייתי הולך על זה - כי להבדיל מצבעי קרם/בז' שתמיד באופנה - שאר הצבעים הם יותר ת'רנדים שאחרי כמה שנים נראים מאוד מיושנים.

פורסם

גרניט פורצלן מלוטש סופג לכלוך.

גרניט פורצלן מזוגג זה כמו זכוכית.

הכל מתנגב ממנו.

לגבי גוונים-כמו שהציע רזמל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

כמי שמנהל 2 סניפים של חנויות קרמיקה, שמיבאת לארץ גרניט פורצן וקרמיקה . אני ממליץ לך ללכת על אריח רוטוקולור( גוונים משתנים)ככל שהאריח מקושקש יותר ככה פחות רואים ליכלוך. נכון אריח מלוטש סופג ,אבל קימים היום אריחים עם חומר ננו שדוחה מים .אריח מזוגג יהיה עמיד יותר אבל הברק שלו פחות מהמלוטש. במידה ואתה לא מעונין במט או במבריק ,יש אריחים במרקם לפטו

גוון אפור היום מאוד הולך אבל לא מתאים לכל בית .

דבר נוסף שמאוד חשוב לדעת שלוקחים אריח מלוטש או מבריק ,הצבע הסופי שלו יהיה אצלך בבית ,גוון תאורה וצבע קיר וריהוט יכולים לשנות את המראה של האריח

במידה ותירצה עוד אינפורמציה אתה יכול להרגיש חופשי לשאול פה או בה"פ

היות והרשת משווקת גם לחניות במרכז אני יכול להמליץ לך על חנויות

• תוכן חדש...