Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש אפשרות שאצא אשם כשהתנגשו בי מאחור?

שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

בכביש יחסית עמוס עם שני נתיבים (באותו כיוון) נסעתי בנתיב הימני.

רכב נעמד על הכביש בנתיב שלי ורציתי לעקוף אותו. עקפתי, ומיד כשהתיישרתי בנתיב השמאלי (במהירות כמעט 0 כי עוד היו רכבים מלפני) נכנס בי רכב מאחורה (במהירות איטית).

הפגיעות אצל שנינו הן לא גדולות אבל קיימות פגיעות, וצריך להגיע למוסך וכבר דיברתי עם חברת הביטוח.

נהג הרכב השני התחיל לצעוק ולצעוק איך אני נכנס לנתיב שלו בלי להסתכל לאן אני נוסע, איך אני עובר נתיב וכו'.

אבל העניין שהפגיעות הן בדיוק באמצע (אצלי מאחורה, אצלו מקדימה) מה שלדעתי די מוכיח את הטענה שלי שכבר הייתי בנתיב שלו בזמן שהוא פגע בי, ולא תוך כדי מעבר נתיב.

האם יכול להיות מצב שבו יקבע כי אני אשם בתאונה? באיזה מצבים זה יכול לקרות?

מצורפות התמונות של הפגיעות, ניתן לראות ששתיהן ממוקמות בדיוק באמצע (באמצע החלק הקדמי שלו, באמצע החלק האחורי שלי).

תודה

my.JPG

his.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

האם יכול להיות מצב שבו יקבע כי אני אשם בתאונה?

יכול להיות. הסבירות נמוכה, בגלל הפגיעה במרכז הרכב - כמו שאמרת.

אבל בסופו של דבר השופט מחליט מה שהוא רוצה.

דני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתהיה אשם - הסבירות נמוכה מאוד, במיוחד לאור נקודת האימפקט במרכז הפגושים.

ייתכן בהחלט כי תמצא רשלנות תורמת שלך באחוז כזה או אחר עקב העובדה שאי מתן זכות הקדימה שלך קיצר את המרחק שהרכב שפגע בך שמר מהרכב שלפניו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתהיה אשם - הסבירות נמוכה מאוד, במיוחד לאור נקודת האימפקט במרכז הפגושים.

ייתכן בהחלט כי תמצא רשלנות תורמת שלך באחוז כזה או אחר עקב העובדה שאי מתן זכות הקדימה שלך קיצר את המרחק שהרכב שפגע בך שמר מהרכב שלפניו.

רשלנות תורמת - מה זה אומר מבחינת הביטוח ומבחינת העדר תביעות לעתיד?

ומתי מחליטים על זה? במשפט השופט קובע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך ביטוח מקיף - ההשפעה עליך זניחה, אתה משלם השתתפות עצמית בכל מקרה.

אני כמעט בטוח שאתה מפסיד היעדר תביעות, אבל אני לא בטוח ב-100%.

זה יכול להיסגר בין חברות הביטוח או במשפט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך אשמה בתאונה, למרות שהרכב ניכנס בך מאחור,

לגבי הביטוח אם אתה מפעיל אותו , אין לך כבר העדר תביעות ובשנה הבאה אתה תשלם קצת יותר.

לעניות דעתי תאונה כזאת לא תגיעה לבית משפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו לא יודעים בוודאות אם יש לך אשמה. אולי הנהג ההוא הסתכל רגע בטלפון, ופספס אותך. לדעתי תתעקש על כך שנכנסת לנתיב, הספקת להתיישר, והנהג מאחוריך פשוט לא שם לב ונכנס בך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שאני מתכנן לרשום בתאור האירוע לחברת הביטוח.

אשמח לדעה ושיפורים כדי שזה ישמע כמה שיותר לטובתי.

תודה

נהגתי ברכבי בנתיב הימני (ישנם 2 נתיבים בכיוון הנסיעה). הכביש היה מעט עמוס. עקב רכב שעצר בנתיב בו נסעתי, תיכננתי לצאת לעקיפה ולעבור לנתיב השמאלי. הסתכלתי היטב, והבחנתי כי בנתיב השמאלי עומד רכב מקדימה אלי, במרחק מספק כך שאוכל להיכנס לנתיב השמאלי, ואילו מאחור לא היה כל רכב במרחק שימנע ממני מעבר נתיב.

עברתי לנתיב השמאלי תוך איתות, התיישרתי לחלוטין בנתיב השמאלי, ולאחר כ 1-2 שניות מרגע ההתיישרות, הרגשתי פגיעה באחורי הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2 שניות אחרי שכבר היית ישר? זה המון זמן, ואם זה באמת מה שקרה, אז אני לא רואה איך יש לך שביב של אשמה. מצד שני, אני לא השופט :wink:

זה שהבחור האשים אותך, לא אומר שכך הדבר. בוא נתחיל מזה שאתה מעביר את הפרטים לחברת הביטוח שלך, ושהם ידברו עם שלו. גם אני פעם הייתי מעורב בתאונה עם מישהו שהיה בטוח שזו אשמתי. חברת הביטוח שלו הבהירה לו שהאשמה היא שלו ב100% והסיפור נסגר.

תדאג שחברת הביטוח שלך תקבל את התצלומים, ותעביר אותם לחברת הביטוח של צד ג'. לאחר מכן תחזור לעדכן אותנו. בינתיים אין מה לנחש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהסתכלת במראה לא ראית אף רכב ואחרי שתי שניות הוא כבר נכנס בך? :roll: :roll:

תקרא הכל:

מאחור לא היה כל רכב במרחק שימנע ממני מעבר נתיב
כנראה אצטרך להוסיף כאן את המשפט "ולסיים את מעבר הנתיב בבטחה".
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקרא הכל:

כנראה אצטרך להוסיף כאן את המשפט "ולסיים את מעבר הנתיב בבטחה".

קראתי את המשפט הזה גם לפני- וכמו ששופט יכול להבין את זה- זה ממש משתמע לשני פנים, והמבין יבין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...