Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה הקש ששבר את גב הגמל - הטרדה טלפונית על בסיס שבועי, כל פעם שקר אחר של נציג אחר

המבטיח הרים וגבעות ו"בטעות" שוכח לומר לך שהשירות עולה כסף,

גם אחרי שאתה מקבל ממנו הבטחה מפורשת שהוא לא יעלה לך כלום (ההפתעה תחכה לך בחשבונית).

אז עברתי להוט. מתברר שיש לי אינטרנט בחינם הודות למנוי בהוט מובייל, אפילו בתשתית של בזק.

כמה דפיקות לב במהלך הגדרת הראוטר וזהו. שלום ולא להתראות.

לגרום ללקוח לעזוב אותך בגלל שהטרדת אותו, זה שיא חדש של טמטום.

סתם לדוגמה, מזמן יכלו לסמן אותי כ"לקוח עצבני" ולהוריד את התדירות של ההטרדה לפעם ב-3 חודשים.

סביר להניח שלא הייתי מתעצבן מספיק בשביל לעבור.

אין מילים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מצר על כך.

האם חשבת שתפקיד החברה (בישראל) הוא לפנק את הלקוח שלה?

לתת ללקוח דברים מתנה?

לתת לו תחושה שהוא יותר מצ'ק פתוח?

מטרת החברה היא להרוויח, מטרת איש המכירות היא למכור.

במילים פשוטות, החברה (בישראל) אף פעם לא תתקשר אליך במטרה לתת לך משהו בחינם, או לשדרג אותך.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

שיטת השדרוג הכי גרוע זוהי זו שאתה מקבל חבילה ללא עלות שבעוד 3 חודשים תעלה לך רק עוד 9999.99 שח בחודש, ללא התחייבות ותוכל לבטלה רק מתי שתרצה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

בנוגע להתחייבות - הודות לכחלון (צריך להקדיש לו יום בלוח השנה,

כמו לקדושים הקתוליים) אין דבר כזה יותר. עוברים מתי שרוצים.

בנוגע לשירות - גם בארץ יש כאלה שיודעים לתת שירות

וגורמים לך להישאר אצלם בכיף אפילו שאצל המתחרים זול יותר.

אדישות לא מפריעה לי. אבל לגרום ללקוח לעבור בכוח?!? עוד לא נתקלתי בדבר כזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במילים פשוטות, החברה (בישראל) אף פעם לא תתקשר אליך במטרה לתת לך משהו בחינם, או לשדרג אותך.

בוודאי שייתקשרו אליך רק בשביל שתשדרג (ככה הם גם בוחנים את הכושר שכנוע של עצמם)

יש אנשים שמעסיקים אותם רק בשביל זה (עמלה על כל עסקה וכו')

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם אני הייתי פעם לקוח של נטוויז'ן. אז הייתי.

הם התקשרו אלי לא מזמן, ואמרו שיש להם הצעה מאד כדאית בשבילי, שעולה רק... אמרתי, לא רוצה לדעת כמה היא עולה. לא מעוניין. למה? למה בעצם עזבת אותנו? עזבתי בגלל שההתנהלות שלכם לא אמינה, ובגלל שאתם מטרידים אותי בטלפון, עכשיו למשל. את חושבת שהסכום שעמדת להגיד יפתור לי את הבעיות האלה? אהההם.... אה.... כנראה שלא. אני: נכון. שלום.

וזהו.

דני

• תוכן חדש...