Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממש הבנת:

רוב הGolf TDI-PD 130Bhp הגיעו לארץ עם תיבה אוטומאטית (טיפטרוניק)

מעטות הגיעו עם תיבה ידנית.

מצאתי בשניה אחת למכירה בלוח ידיעות וסיפקתי לך קישור - יותר מזה?

אני לא מכיר בורה עם TDI-PD ולגבי הסיאט - אני אישית לא אוהב סיאט, בכל רכבי הסיאט שנהגתי - הרגשתי כאילו אני בתוך קופסת שימורים.

לא נראה לי תהיה לי הזדמנות לנהוג בכמעט אף מכונית שאני חושב עליה, אם בכלל לסוע (רק עם מוכר או משהו).

אם כבר אני יכול רק בדיזל לקנות ידני אז חבל דיזל אוטומטי.

המודעה איננה כבר :shock:

Some days your the bug; Some days your the windshield

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נראה לי תהיה לי הזדמנות לנהוג בכמעט אף מכונית שאני חושב עליה, אם בכלל לסוע (רק עם מוכר או משהו).

אם כבר אני יכול רק בדיזל לקנות ידני אז חבל דיזל אוטומטי.

המודעה איננה כבר :shock:

הנה - TDI-PD, שנת 2000 (היו אז PD??), ידנית:

http://luach.ynet.co.il/levad.asp?z=c&tz=usedcar&nkotcd=820437

תכנס לך יופי בתקציב + רזרוות לתוספות.

http://luach.ynet.co.il/levad.asp?z=c&tz=usedcar&nkotcd=817654

- לא יודע אם 110 או 130 כ"ס

פורסם
הדגם נקרא TDI-PD (בגרמנית - Pumpe-Duse (כאשר ה"U" צריכה להיות עם שתי נקודות למעלה וזה משום מה לא יוצא טוב פה)) ולא PDI.

אכן רכב נדיר ויקר, אבל כמו שאתה רואה בהודעה למעלה - בשניה מצאתי אקזמפלר פוטנציאלי.

לידיעתך - תעתיק גרמנית במקלדת אשר אינה מכילה אום-לאוט (אותיות שבהן יש שתי נקודות מעל האות) מחייב הוספת E אחרי האות: כך U עם שתי נקודות נכתבת UE. סתם לידיעה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

טוב אחרי שיחה עם אבא שלי אלה המכוניות המוסכמות:

-אלפא 147, 1.6 החזק יותר עם 120 כ"ס, מסכים ידני.

-אודי A3, מנועים 1.8 או 1.6 מסכים ידני.

-סיאט לאון 1.8 ידני.

-סיאט טולדו 1.9 TDI או 1.8 אוטו'.

-סיאט איביזה ספורט TDI ידני.

-גולף\בורה TDI ידני או 1.6 ידני, כולל TDI-PD ידנית אם אפשר למצוא אחת.

עכשיו כמה שאלות:

1) אני יודע שזה כבר נשאל הרבה פעמים, אבל עדיין לא מובן לי אם זה סטיגמה נכונה, הדגמים החדשים של אלפא, נגיד 147 שנת 2002, לא אמינות? או, פחות אמינות מהגרמניות? איפה זה בא לידי ביטוי אם כן? בעיות מכניות? חשמל? אם למישהו פה יש 147 או 156 זה יעזור.

2) אפשרי למצוא אלפא 147 1.6 120 כ"ס עם 5 דלתות? או שזה כמו לחפש אימפרזה GT משנת 95? כנ"ל לגבי האיביזה ספורט TDI.

3) למרות שאני יקנה שנתון חדש, בדגמי הTDI שאלה כללית: אחרי כמה ק"מ בערך צריך לעשות טיפול לטורבו (לבנות אותו מחדש)? מה הטווח מחירים של טיפול כזה?

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם
3) למרות שאני יקנה שנתון חדש, בדגמי הTDI שאלה כללית: אחרי כמה ק"מ בערך צריך לעשות טיפול לטורבו (לבנות אותו מחדש)? מה הטווח מחירים של טיפול כזה?

לטורבו לא עושים טיפול. אם תשמור על הטורבו, כלומר תחכה דקה או שתיים לפני שאתה מכבה את המנוע הוא אמור להחזיק בסביבות ה - 100-150 אלף ק"מ (זה משתנה בין רכב לרכב, זאת רק הערכה). אחרי שהטורבו ישבוק חיים מחליפים אותו (לא בונים). גם לגבי המחיר זה מאוד משתנה, אבל רצוי לבדוק את דגם המגדש והחברה שמייצרת אותו ולא לקנות אותו דרך היבואן (הרבה יותר יקר).

פורסם
לטורבו לא עושים טיפול. אם תשמור על הטורבו, כלומר תחכה דקה או שתיים לפני שאתה מכבה את המנוע הוא אמור להחזיק בסביבות ה - 100-150 אלף ק"מ (זה משתנה בין רכב לרכב, זאת רק הערכה). אחרי שהטורבו ישבוק חיים מחליפים אותו (לא בונים). גם לגבי המחיר זה מאוד משתנה, אבל רצוי לבדוק את דגם המגדש והחברה שמייצרת אותו ולא לקנות אותו דרך היבואן (הרבה יותר יקר).

טורבו חיי בד"כ הרבה יותר מ100-150 אלף ק"מ.

אם שומרים עליו ניתן להגיע אפילו ל 400,000 ק"מ (ע"ע המכונית של ADVANT)

לפי גיא פרילינג רוב המגדשים שהוא ראה שבקו חיים איפשהו באיזור ה250,000 ק"מ.

אם ממש לא שומרים על הטורבו מן הסתם זה יהיה פחות, אבל אם שומרים על הטורבו ניתן לחצות גם את ה250,000 ק"מ בשקט.

• תוכן חדש...