Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קטנה מדי, פיסית. יש בכלל מקום למי שיושב מאחורה?

נראה לי אני לא אוכל לקנות מכונית 3 דלתות.

יש בשפע מקום מאחורה מאוד מרווח..

וגם המושבים האוחריים ניתנים להזזה וכך אתה יכול בעט הצורך להגדיל את התא מטען או להוזיז את המושבים אחורה ..

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה לא רוצה מערכת אינטגרלית, תוריד את ה307 מהרשימה.

הA3 היא בחירה מוצלחת אם אתה מחפש משהו יוקרתי עם פנים סביר, אחרת פוקוס שני ליטר אוטומטית

יכולה להיות פתרון נהדר וכלכלי בהחלט, משנתון חדש מאוד (או חדש לגמרי).

המנועים של הA3 נעים בין "עלובים" לפתאטיים (במיוחד השני ליטר).

רד מהקסארה. היא אמנם נוחה, אבל הפנים די גרוע, וכל יתרון שיש לה בשלדה (ויש לה, ועוד איך!) מתקזז עם הגה ארוך בטירוף (מה שכן, היא קלה, ועם מנוע השני ליטר הביצועים טובים מאוד).

דווקא מכל מה שאמרת, הכי מצא חן בעיני גולף TDI ידנית. אמנם היא לא ספורטיבית בעליל,

אבל מנוע טוב, מכונית איכותית (למרות בעיות האמינות פה ושם) ונעימה. אה, וידנית.

אחרי נהיגה נרחבת במכוניות אוטומטיות בזמן האחרון, למדתי שקשה להנות ממנוע, כל מנוע,

כשהוא מחובר לתיבה אוטומטית.

קח בחשבון שמבחינת מרחב, הA3\גולף יהיו די צפופות, במיוחד מאחורה, והפוקוס מרווחת מאוד.

אני לא מתמצא במחירי משומשות, אבל מה לגבי מונדיאו משומשת? (בת שנתיים, נגיד).

מרווח, חזק, מאובזר, ספורטיבי. חדשה עולה 148K אז אני לא רואה סיבה שלא יהיה ניתן

למצוא כזו ב120K.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

...

דווקא מכל מה שאמרת, הכי מצא חן בעיני גולף TDI ידנית. אמנם היא לא ספורטיבית בעליל,

אבל מנוע טוב, מכונית איכותית (למרות בעיות האמינות פה ושם) ונעימה. אה, וידנית.

אחרי נהיגה נרחבת במכוניות אוטומטיות בזמן האחרון, למדתי שקשה להנות ממנוע, כל מנוע,

כשהוא מחובר לתיבה אוטומטית.

...

לא ספורטיבית בעליל? היא הרבה יותר ספורטיבית מכל מה שהוא יכול לקנות מחד והכי קלה לשיפור מאידך.

בנוסף: למיטב ידיעתי הגולף TDI-PD הגיעה לארץ עם טיפטרוניק בלבד כך שלהשיג אחת ידנית (ייבוא אישי - אם יש בכלל) יהיה קשה מאוד.

בקשר להנאה ממנוע (כל מנוע) בהיותו משודך לתיבה אוטומאטית - אני מציע לך לקחת נסיעת מבחן ב911 טיפטרוניק, מבטיח לך שתהנה ;)

פורסם

אני כמעט בטוח שהגולף TDI עם 110 כ"ס הגיעה עם תיבה ידנית.

הגולף היא הרבה דברים, ספורטיבית היא בטוח לא.

לגבי ה911, ובכן, אני חושב שבהנתן אחת כזו, אני אהיה עסוק מדי בשאלה "למה אוטומט"

בשביל להנות מהאוטו. 911 אוטומטית זה בערך כמו דנה אינטרנשיונאל -

זה תמיד יהיה שגוי, לא משנה איך זה נראה מבחוץ.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אני כמעט בטוח שהגולף TDI עם 110 כ"ס הגיעה עם תיבה ידנית.

הגולף היא הרבה דברים, ספורטיבית היא בטוח לא.

גרסאת ה110 כ"ס הגיעה לרוב עם גיר אוטומאטי - הייתה לי כזו, חיפשתי ידני במשך 3 חודשים. בסוף נשברתי וקניתי אוטומאטי.

גרסאת ה110 כ"ס היא אכן לא ספורטיבית אלא "רק" חזקה (עדיין חזקה יותר מכל 1.6 שהבחור יכול לקנות)

כשאמרתי ספורטיבית דיברתי על גרסאת ה130 כ"ס.

לגבי ה911, ובכן, אני חושב שבהנתן אחת כזו, אני אהיה עסוק מדי בשאלה "למה אוטומט"

בשביל להנות מהאוטו. 911 אוטומטית זה בערך כמו דנה אינטרנשיונאל -

זה תמיד יהיה שגוי, לא משנה איך זה נראה מבחוץ.

במילה אחת (בלי להעליב) - CRAP.

פורסם
גרסאת ה110 כ"ס הגיעה לרוב עם גיר אוטומאטי - הייתה לי כזו, חיפשתי ידני במשך 3 חודשים. בסוף נשברתי וקניתי אוטומאטי.

גרסאת ה110 כ"ס היא אכן לא ספורטיבית אלא "רק" חזקה (עדיין חזקה יותר מכל 1.6 שהבחור יכול לקנות)

כשאמרתי ספורטיבית דיברתי על גרסאת ה130 כ"ס.

אני יודע שהיה ניתן להזמין (כחדשה) את ה110 כ"ס עם גיר ידני.

אני מניח שיש כמה כאלו שעוד מסתובבות פה ושם.

איך 130 כ"ס הופכים מכונית לספורטיבית?

במילה אחת (בלי להעליב) - CRAP.

אתה מוזמן להכנס לסוכנות פורשה הקרובה למקום מגוריך ולהזמין 911 טורבו עם טיפטרוניק :roll:

פורסם
אני יודע שהיה ניתן להזמין (כחדשה) את ה110 כ"ס עם גיר ידני.

אני מניח שיש כמה כאלו שעוד מסתובבות פה ושם.

איך 130 כ"ס הופכים מכונית לספורטיבית?

אתה מוזמן להכנס לסוכנות פורשה הקרובה למקום מגוריך ולהזמין 911 טורבו עם טיפטרוניק :roll:

ספורטיבי זה לא איזשהו סף אותו המכונית צריכה לעבור.

יש הרבה תחום אפור בין טרקטור למקלארן F1.

מתוך מגוון המכוניות אותו הוא יכול לקנות (מבחינת תקציב והסכמת הורים) הגולף TDI-PD הינה הספורטיבית ביותר.

פורסם

מצטער אבל אני קצת משוחד...

חשבת על מגאן קופה 1.6 16V אוטומט מהשנתון היותר גבוה שתמצא?

הרכב זול יחסית, הדגם 16V הוא זריז וחסכוני, רכב בטוח, וגם האמינות שלו משופרת משל הצורה הקודמת שהוצגה עד 99, כמובן שלא צריך להזכיר את הלוק הסקסי של האוטו :)

פורסם

roee: המונדיאו נראת גדולה ו-'מבוגרת' מידי, לא מתאים לי. קסרה וA4 ירדו מהרשימה, אבל אלפות סלספיד נוספו. ב307 אם אני לא טועה אפשר להוציא את המערכת האינטגרלית ואז אפשר לשים רגילה רק צריך מסגרת (ליופי, לא להתאמה או משהו), זה אני יודע ממערכת אינטגרלית ב206.

gibson: לא נשמע טוב לגבי הגולף TDI, עוד יותר גרוע גרסת ה130 כ"ס שבטח בלתי אפשרית בעליל למצוא אחת. אם קשה למצוא אחת ידנית, מה עם בורה או טולדו עם אותו מנוע?

אוהד: אני מעדיף כמה שיותר להתחמק מלקנות 1.6, ועוד אוטומטית..

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

מכיוון שהתעלמת מההצעה של אישפוז, אני גם ממליץ לך לשקול את האופציה שהוא רשם. אתה אפילו יכול להשיג אחת חדשה מהחברה.

פורסם
חשבת על אימפרזה GX?

מנוע 2.0 והנעה כפולה. לא טיל בליסטי, אבל אחיזת כביש מצויינת ונוחות לא רעה בכלל.

לא רכה ברמה של קסארה, תא נוסעים די אנונימי עם מושבים נוחים מאוד, אבל בהחלט עדיפה על שלל עדר המשפחתומתיות שהורים בדרך כלל אוהבים.

שווה לשקול.

סליחה פספסתי את ההודעה שלך.

לחבר שלי יש את המכונית הזאת, האמת היא דיי חלשה למנוע 2.0 וה4X4 עוד יותר דורש כוח.

האמת גם שהיא מאוד אנונימית מבפנים.

באמת נוחה, אבל לא מיוחדת בכלל, אבל האמת שאני יחשוב על האופציה הזאת. אולי עם מעט שיפורים וגנטים של אימפרזה טורבו זו יכולה להיות אופצייה טובה מאוד.

פורסם
סליחה פספסתי את ההודעה שלך.

לחבר שלי יש את המכונית הזאת, האמת היא דיי חלשה למנוע 2.0 וה4X4 עוד יותר דורש כוח.

האמת גם שהיא מאוד אנונימית מבפנים.

באמת נוחה, אבל לא מיוחדת בכלל, אבל האמת שאני יחשוב על האופציה הזאת. אולי עם מעט שיפורים וגנטים של אימפרזה טורבו זו יכולה להיות אופצייה טובה מאוד.

אם אתה נכנס לקטנות, הבדלי כוח בין 125 כ"ס על משקל של האימפרזה לבין 130 כ"ס על גולף, אז רק שתדע שהאימפרזה לוקחת את הגולף המדוברת, וגם את הגולף 2.0...שלא נדבר על סיבובים, בהם אתה משאיר אבק לכל רכב ברמה ובמחיר הנ"ל.
פורסם

Hugo, אני יודע שהמנוע 2 ליטר של הגולף עגלתי.

130 כ"ס של דיזל עם מומנט גדול מאוד יחסית? לא נראה לי שהאימפרזה לוקחת, במיוחד שהגולף ידנית.

פורסם

ההנעה הכפולה של האימפרזה זו דרך מאוד אפקטיבית לשאוב כוח מהמנוע -

לא נסעתי באחת כזו מעולם, אבל אני מנחש שהיא מרגישה חלשה יותר מה125 כ"ס שלה.

פורסם
roee: המונדיאו נראת גדולה ו-'מבוגרת' מידי, לא מתאים לי. קסרה וA4 ירדו מהרשימה, אבל אלפות סלספיד נוספו. ב307 אם אני לא טועה אפשר להוציא את המערכת האינטגרלית ואז אפשר לשים רגילה רק צריך מסגרת (ליופי, לא להתאמה או משהו), זה אני יודע ממערכת אינטגרלית ב206.

gibson: לא נשמע טוב לגבי הגולף TDI, עוד יותר גרוע גרסת ה130 כ"ס שבטח בלתי אפשרית בעליל למצוא אחת. אם קשה למצוא אחת ידנית, מה עם בורה או טולדו עם אותו מנוע?

אוהד: אני מעדיף כמה שיותר להתחמק מלקנות 1.6, ועוד אוטומטית..

לא ממש הבנת:

רוב הGolf TDI-PD 130Bhp הגיעו לארץ עם תיבה אוטומאטית (טיפטרוניק)

מעטות הגיעו עם תיבה ידנית.

מצאתי בשניה אחת למכירה בלוח ידיעות וסיפקתי לך קישור - יותר מזה?

אני לא מכיר בורה עם TDI-PD ולגבי הסיאט - אני אישית לא אוהב סיאט, בכל רכבי הסיאט שנהגתי - הרגשתי כאילו אני בתוך קופסת שימורים.

• תוכן חדש...