Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המנוע ב403 שלי זקוק להשתלת סליבים פיסטונים ורינגים. בשיטוטי הרבים ברחבי האינטרנט נתקלתי בסט שכזה (שאינו שכיח על מדפי החנויות) בחנות בצרפת. הצרפתי הנחמד (כן, יש אחד כזה לפחות) ששיתף פעולה הסכים לשחרר אותו תמורת סכום השווה ל1600 שקלים הכוללים משלוח. לאחר ספורי הזוועה שקראתי עליהם בפורום בקשתי שישלחו לי את הטובין בדואר ולא בעזרת חברת שילוח.

בימים אלו קבלתי בהתרגשות את ההודעה המבשרת כי הסט מחכה לי בבית הדואר. להפתעתי הרבה על ההודעה נכתב כי עלי לשלם 913 (!!!) שקלים מכס. החשבונית לשיפוטכם. ממתי המע"מ 22.5%?? השורה התחתונה, המדינה נושכת (שוב) 60% מיסים ואין פוצה פה ומצפצף. האזרח הקטן משלם בגדול. אבל מה שהכי הרגיז אותי זה הדואר ששלח יד לכיסי וחמד לעצמו 20 שקלים (פלוס מע"מ) על "עמלת דמי הקצאת אשראי" בנוסף לעמלות משונות אחרות. WTF??? ניראה שהדואר למד משהו מחברות השילוח...

post.jpg

פורסם

מנפלאות המיסים בארצנו

את המעמ מחשבים בסוף אחרי שמוסיפים את כל המיסים , לכן על הסכום המקורי זה אכן 22%

אבל על הסכום כולל המכס ומס הקניה זה "רק" 18%

ואפילו עיגלו לך למטה 31 אג', שלא תגיד שלא מתחשבים ... :oops:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תגיד תודה שלא הוסיפו לך עמלת יום שני, ואת האלמנט כמובן.

יכול להיות שהיה יוצא לך זול יותר אלו היית נוסע לבקר את הצרפתי הנחמד בעצמך, וחוזר עם תיק.

מנסיון.

דני

פורסם
איך הגעת למספר הזה?1597+325+96=2018. תוציא מזה 18% ותקבל 363, שזה בדיוק מה ששילמת.

אסף צודק

מה זו השטות הזאת?!

מחייבים מעמ על המכס ועל מס הקניה שהם בעמודה של סכומים פטורי מע"מ,כביכול

יצא שרק המע"מ פטור ממע"מ וטוב שכך אחרת הייתה נוצרת פה "לולאת" מע"מ יקרה יותר....

אוכלי חינם.

פורסם

מהנסיון שלי בקבלת חבילות מאנגליה :

1.עלות משלוח של חבילה קטנה של עד 5 ק"ג היא כ15 פאונד-כ90 ש"ח (אין לי מושג אם המשלוח מצרפת יקר יותר )

2.חבילות בעלות של עד 70-80 פאונד (כ400 ש"ח)ועד גודל של קופסת נעליים בדרך כלל לא נעצרות במכס ומגיעות עד הדואר השכונתי.

לכן במקרה שלך הייתי מבקש מהמוכר לפצל את החבילה ל 3-4 חבילות קטנות

היית משלם יותר על המשלוח אבל רוב הסיכויים שהחבילות לא היו נעצרות.

בהצלחה בשיפוץ

ניר

NIR .Y

פורסם
שלום,

המנוע ב403 שלי זקוק להשתלת סליבים פיסטונים ורינגים. בשיטוטי הרבים ברחבי האינטרנט נתקלתי בסט שכזה (שאינו שכיח על מדפי החנויות) בחנות בצרפת. הצרפתי הנחמד (כן, יש אחד כזה לפחות) ששיתף פעולה הסכים לשחרר אותו תמורת סכום השווה ל1600 שקלים הכוללים משלוח. לאחר ספורי הזוועה שקראתי עליהם בפורום בקשתי שישלחו לי את הטובין בדואר ולא בעזרת חברת שילוח.

בימים אלו קבלתי בהתרגשות את ההודעה המבשרת כי הסט מחכה לי בבית הדואר. להפתעתי הרבה על ההודעה נכתב כי עלי לשלם 913 (!!!) שקלים מכס. החשבונית לשיפוטכם. ממתי המע"מ 22.5%?? השורה התחתונה, המדינה נושכת (שוב) 60% מיסים ואין פוצה פה ומצפצף. האזרח הקטן משלם בגדול. אבל מה שהכי הרגיז אותי זה הדואר ששלח יד לכיסי וחמד לעצמו 20 שקלים (פלוס מע"מ) על "עמלת דמי הקצאת אשראי" בנוסף לעמלות משונות אחרות. WTF??? ניראה שהדואר למד משהו מחברות השילוח...

יפה לך הופמן, תגיד תודה,

אני הזמנתי משאבת בלם מרכזית נדירה לפרינץ 3.

כאשר הגיעה ארצה הלכה אחר כבוד למכס, הם תימחרו מס של כמעט 300 ש"ח, ואז, היא אבדה בדואר ישראל המהולל !!!

הייתי צריך לקנות אחת אחרת.

NSU Club Israel

פורסם
בפעם האחרונה ששיחררתי חבילה בדואר/מכס יד אליהו חוייבתי גם ב"עמלת שימוש במחשב".

+1

הזוי הקטע הזה. 18 ש"ח על מה?

מזל שהמחשב לא שובת, או מבקש העלאה בשכר שלו, אחרת היינו משלמים יותר.

• תוכן חדש...