Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים וחצי הזמנתי תיק מאיביי, לאחר חודש שהתיק לא הגיע דיברתי עם המוכר, והוא אמר לי לא לדאוג והתיק אמור להגיע תוך מקסימום 8 שבועות.

אחרי עוד שבועיים בערך פתחתי קייס, ושלחי למוכר הודעה שאני רוצה החזר כספי, ומשום מה הקייס נסגר אוטומטית.

אני לא מצליח למצוא דרך ליצור קשר עם המוכר ואין לי מושג מה לעושות. אמנם אני לא אפשוט רגל אבל בכל זאת זה מעצבן.

מה אפר לעשות?

פורסם

אם הקייס נסגר אי אפשר לעשות כלום.

התייחס אל המקרה כשיעור חשוב בקורס "איך לא להתנהל באיביי"

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

קייס מוגבל להיות פתוח 30 ימים.

אחרי 30 ימים הקייס יסגר לבד. זה כתוב במפורש בעמוד בו מתנהל הקייס.

אם אני לא טועה גם שולחים מייל תזכורת כמה ימים לפני המועד.

עכשיו הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה ליצור קשר עם המוכר, ולבקש ממנו להיות נחמד ולעשות את שעליו לעשות.

אם הוא לא רוצה, שום דבר לא יכול להכריח אותו.

פורסם

המטרה של הקייס היא שתגיע להסדר עם המוכר בתוך 30 יום.

אם זה לא קורה, אתה אמור להסלים את המקרה, ולהעביר לאיביי את ההחלטה איך להמשיך את התנהלות הקייס.

אם לא עשית את זה, באיביי יוצאים מנקודת הנחה שפשוט קיבלת את המוצר ואתה מרוצה, וסוגרים את הקייס בעצמם.

• תוכן חדש...