Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום וויכוחים אני מציע שנהפוך את הדיון הזה למועיל יותר, והרי הרעיון: ישיבות אצל חברי קארס-פורום!

גאון או לא גאון? :lol:

• תגובות 266
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שוב: אתה אומר דברים שאין לך ידיעה בהם.

אתה מנחש. לא יודע.

אם יש תופעות אמיתיות, אז צריכים להיות עשרות מחקרים שעברו בדיקות אמינות שתיעדו את התופעות הללו.

אם יש רק מחקר אחד או שניים שלא ברור מי עשה אותם ואיך, אז זה שום כלום. לא רק בהקשר הנוכחי, אלא בכלל.

דני

מה הקטע עם ההתלהמות,מה קרה שפכתי לך את החומר לאסלה והורדתי את המים?

העלתי סוגייה שלא ראיתי עליה עד היום מענה,

תגובות כמו לעיל לא מועילות לכלום לרוב קיימת טענה ואז באה סתירה או הוכחה.

פארנויה יכולה להיגרם כתוצאה מעישון, דוגמא מהירה ,תראה את הסרטון שארקו שלח אותי אליו של BBC תסתכל איך התחקירנית נכנסת לסרטים אחרי הג'ויינט הראשון.

ציינתי לפני,שאני לא נגד עישון,אולי נגד לגליזציה מלאה,אבל אין לי בעיה עם שימוש\משתמשים בקנאביס.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

פראנויה יכולה להיגרם גם סתם ככה בגלל לחץ בעבודה או ביטוח לאומי.

אני בעד להוציא מהחוק את ביטוח לאומי ואת העבודות.

זו לא התלהמות, בסך הכל די קשה להבין אין אתה יכול להיות כ"כ נחרץ בדעה שלך כשהיא מבוססת רק על השערות אישיות, זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא רואה איפה הייתי נחרץ בדעות שלי,או לחליפין על איזו דיעה אתה בדיוק מדבר,

אדם מסיק מסקנות על פי מה שהוא רואה במשך השנים,פה ניסיתי לעורר דיון,עד עכשיו זה היה הוצאת תסכולים

או שלילת הנאמר ללא ביסוס או לקיחת הנאמר והפנייתו לכיוון שונה בכלל.

להבדיל,אותי מעניינים עוד היבטים חוץ מתחושת ההיי התמונה בצמח.

discussion failed.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אלה היבטים שלא הוכחו. גם אם מוכח שהצמח יכול להשפיע בצורה שלילית על אנשים שמועדים להתמכרויות או עם בעיות נפשיות, זה לא מה שאמור להפוך אותו לאסור לכולם. בגלל זה מנסים להשוות לאלכוהול וטבק שלשניהם יש תופעות לוואי מוכחות ובכל זאת שניהם חוקיים לצריכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
קריז של גראס זה שאתה מוציא את הבמבה מהארון ומגלה מא אישתך קנתה לך:

253726.jpg

עכשיו תחשבו שאתם במאנציז, מוציאים את זה מהארון, לא שמים לב שזה משהוא שונה ומכניסים לפה.

כשהסוכריות הקופצות התחילו להתפוצץ חשבתי, אההההה, סליחה, חבר שלי חשב שיש לו הזיות קשות או שהוא באמת מאבד שפיות :roflmao::roflmao::roflmao:

56956779.jpg

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

"בעוד שהרשות למלחמה בסמים ומשרד הבריאות מזהירים מפני ההשלכות האפוקליפטיות של 'זליגת' קנאביס רפואי אל השוק השחור – תרופות נרקוטיות כמו מורפין, אוקסיקונטין, מת'אדון, קלונקס, טרמדקס, ואליום, אדרל, ועוד – 'זולגות' לרחוב בקנה מידה כל כך עצום שהן נמכרות בשוק השחור במחירים זולים עד פי 40(!) מקנאביס". - See more at: http://www.xn--4dbcyzi5a.com/2015/05/40-%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95-%D7%92%D7%A8%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%92%D7%A8%D7%90%D7%A1/#sthash.ha2XXFXy.dpuf

The first one to get angry loses

פורסם

ואם בספרות "מקצועית" עסקינן: ע.סטלן "מגראס ועד ג'ארס- המסע בעקבות הקססה"

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

NRG.CO.IL :

המפכ"ל יקים צוות לבחינת מדיניות אי הפללת צרכני קנאביס

זאב קם, 13:58, 26/05/15הדפס כתבה שלח לחבר

מפכ"ל המשטרה יוחנן דנינו יקים צוות לבחינת מדיניות המשטרה בנושא אי הפללת צרכני קנאביס. זאת בעקבות שיחות ומפגשים שקיים עם ח“כ ינון מגל מהבית היהודי. במסגרת המהלך, אמר ח"כ מגל, מתכוון המפכ"ל לפנות לראש אגף החקירות והמודיעין ולבקש לבדוק את נושא הקנאביס בארץ והקנאביס הרפואי, וכמו כן את המצב בעולם.

מגל הוסיף כי במשטרה יוקם צוות מיוחד שיגיש המלצות בנושא ועל בסיס המסקנות יגיש מגל הצעת חוק לקידום אי הפללת מעשנים.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...