Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל יהודי שנפטר זו אבדה וכל שכן אחד שנגע בליבם של הרבה מאוד אנשים.

יהי זכרו ברוך.

באזור הגליל הושמעה צפירת אזעקה לזכרו.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
כל יהודי שנפטר זו אבדה וכל שכן אחד שנגע בליבם של הרבה מאוד אנשים.

יהי זכרו ברוך.

באזור הגליל הושמעה צפירת אזעקה לזכרו.

חבל מאוד, הרסת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יהי זכרו ברוך. אייקון ענקי שמייצג תקופה, מנטליות, אנשים ומדינה שהיו ואינם עוד.

http://www.youtube.com/watch?v=iZ49hgrY7TY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

איזה אובדן... כל שיר שלו מזכיר משהו בחיים שעברתי. אריק יישאר בזכרוננו צעיר לנצח בזכות מה שהותיר אחריו במשך תקופה ארוכה כל כך, אם בשירים שעמידים בפני כל פגעי הזמן ואם בסרטים המצחיקים עד דמעות.

רק הערה לאלה שניסו לפאר אותו בהשוואה ל"זמרים אנסים ובועלי קטינות" של ימינו - עזבו, אריק בצעירותו היה לא פחות הולל. זה לא היום הנכון להזכיר את מעללי חבורת "לול", אבל אל תיכנסו להשוואה הזו.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

עדין אין הודעה רשמית לגבי הפטירה של ספי ריבלין.

אבל אם זה נכון, אז זה פשוט כל כך עצוב לפתוח את חנוכה עם מוות של שני אנשים חשובים מאוד בחברה הישראלית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עדין אין הודעה רשמית לגבי הפטירה של ספי ריבלין.

אבל אם זה נכון, אז זה פשוט כל כך עצוב לפתוח את חנוכה עם מוות של שני אנשים חשובים מאוד בחברה הישראלית.

בוודאות הוא נפטר, ממישהו שעובד במקום שהוא היה בימים האחרונים.

פורסם
בוודאות הוא נפטר, ממישהו שעובד במקום שהוא היה בימים האחרונים.

עריכה:

בעקבות גל שמועות בנוגע למצבו של השחקן ספי ריבלין נמסר מבית החולים תל השומר: "ריבלין מאושפז בבית החולים זה כשבוע. מצבו הרפואי קשה. משפחתו מבקשת לכבד את פרטיותה".

כנראה נכון. עצוב מאוד.

פורסם

מצטרף לבנצי. ההומור של ספי ריבלין מעולם לא גרם לי לצחוק. תמיד התרשמתי מכך שהוא וולגרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אריק היה וישאר הקול של הילדות שלי. עוף גוזל / אדון שוקו / גברת עם סלים

ואיך שהוא חיי זה הדוגמא לגדולה של אדם. הוא היה זמר גדול עם אהבת אדם גדולה.

ולגבי ספי ריבלין.

הוא שחקן מצויין. והוא הופיע בסדרות ילדים (רגע עם דודלי )ועוד. אז נכון שההומור שלו לא תמיד היה קולע. אבל הוא עדיין ישאיר מורשת אחריו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...