Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

הלכלוך הוא כתמי זיעה בעיקר אך לא רק, יש גם הרבה אבק.

אני מתכוון לשאוב את האבק , את הכתמים אני לא בטוח כיצד להוריד

לפני כשנתיים קניתי קניתי מן שמפו של מישלן

הנוזל נמצא בשפריצר , רססתי ואז כשניסיתי לנגב עם מטלית מיקרו פייבר לחה\יבשה ,הוספתי עוד כתמים .

יכל להיות שאצליח עם קלין מדולל (בהמלצת ALONJP)

מה דעתכם?

פורסם

ציטטתי מקישור שהצגת ומחזק,

לי יש ניסיון מאוד טוב עם ה STP TUFF STUFF. כל פעם אני מופתע מחדש מהיכולת שלו להעלים כתמים.

היה לי כתם על המושב לאחר שקניתי את הרכב והספריי ריפודים של STP התמודד איתו היטב,

לאחר כמה שבועות נשפך לי XL על המושב ואמרתי לעצמי למה שאני ישלם 45 ש"ח על הספריי של STP?!

אז הלכתי וקניתי ספריי לשטיחים וריפודים של יעקובי ב 17 ש"ח, ועל זה אומרים: קמצץ משלם פעמיים,

לא רק שהכתם נשאר הוא גם גדל:roll:

פורסם
יש תחליף זול יותר לSTP הוא ניגמר אחרי 2 ריסוסים על הריפודים...

מה התחליף ?

מעניין שהתרסיס של מישלן עושה עבודה נהדרת עם הבד על התקרה והבד באזור מגן השמש (הבד הבהיר) אבל משום מה נכשל בניקוי הבד במושבים

פורסם

מניסיון אישי, רכשתי את התרסיסי הזה:

3672848-3563.jpg

עובד מעולה! היה לי כתם על המושב שליד הנהג שסתם סמרטוט עם מים לא הוריד והצלחתי להוריד אותו בלי שום בעיות עם זה:

לפני

IMG_3643.jpg

אחרי

IMG_3644.jpg

התמונה של האחרי יצאה קצת צהובה בכלל האייפון, אבל אפשר לראות שהכתם נעלם לגמרי.

• תוכן חדש...