Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא פה אני חולק איתך,

נסעתי לפני שלוש שנים על אלטו של חבר לאילת, כן הרכב היה לי אישית מאוד צפוף (1.90) אבל המנוע דווקא "סחב" יפה מאוד (ידני אמנם), המזגן היה מעולה ודווקא התרשמתי לחיוב מהנסיעה .

לא יודע מה הציפיות שלך מרכב.

לא אמרתי שהמזגן לא מקרר, רק אמרתי שהוא רועש וכדי להרגיש אותו כמו שצריך יש לשים מהירות גבוהה יחסית.

מצד שני, אני בנאדם שדורש פריזר אמיתי ולא רק מזגן לצאת ידי חובה.

לא יודע מה יש "להתרשם" מהסחיבה - כנראה שחשבת שהרכב לא יזוז. הוא זז, אבל לא שוס גדול. גם לפני 20 שנה נסענו כל המשפחה בדייהטסו שרייד אוטומטית עם מנוע 1000 לרמת הגולן והגענו. זה עדיין לא הופך אותה לרכישה משתלמת.

בכל מקרה - אם הבחור מגיע מאופנוע, אז זה באמת יהיה שיפור עבורו בכל הפרמטרים, וזו כנראה הקליינטורה של הרכב הזה בהודו.

פורסם

זה לא חוכמה להגיד "זה רכב בסיסי והוא עושה את מה שהוא יועד לעשות". אם כך אז למה שלא תסתפקו באייפון 1 או גלקסי S1 (או בעצם נוקיה 6120 :wink: ). למה שלא תשתמשו ברדיו aiwa מונו לשמוע מוזיקה, בטלוויזיה CRT בגודל 21 אינץ ובמכנסי טרנינג במקום בג'ינס מעוצב?

באופן אבסולוטי, ביחס למתחרות, האלטו מכונית לא טובה. ואני עדין. אם נדרג את כל המכוניות שאפשר לקנות בסכום דומה, חדשות ומשומשות, בסקאלה מהכי טובה/משתלמת להכי פחות טובה, האלטו תהיה איפהשהוא למטה.

אז מה אם אפשר לנסוע בה מהבית לעבודה וחזרה, או אפילו לאילת? אפשר גם בכל מכונית אחרת, וכמעט כל מכונית אחרת תעשה את זה יותר טוב. זאת השורה התחתונה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נסעתי איתו ביחד עם חבר מחיפה לראשון לציון ובחזרה וכל הגוף כאב לי כשיצאתי מהרכב.

הרכב לא נוח, רועד, פה ושם גם לא סוחב, המזגן מקרר רק במהירות גבוהה (ורועשת).

שמים וארץ לעומת מכוניות אחרות שישבתי בהן או נהגתי בהן.

לידעיתך, הרעידות שופרו משמעותית בדגם האחרון, כמו כן הוספו שני כריות אוויר, ולא כאב לי "הגוף" אחרי נסיעה ארוכה.

פורסם

אוקיי ירדתי מהאוטומטית וכנראה אלך על הידנית. מישהו יודע כמה היא עולה? כמה אפשר להוריד את האנשי מכירות בסוכנות?

ואפילו הצעות של יד שנייה עד 50.000 יתקבלו בברכה.

פורסם
זה לא חוכמה להגיד "זה רכב בסיסי והוא עושה את מה שהוא יועד לעשות". אם כך אז למה שלא תסתפקו באייפון 1 או גלקסי S1 (או בעצם נוקיה 6120 :wink: ). למה שלא תשתמשו ברדיו aiwa מונו לשמוע מוזיקה, בטלוויזיה CRT בגודל 21 אינץ ובמכנסי טרנינג במקום בג'ינס מעוצב?

לא הגזמת בכלל כאשר הבאת את גלאקסי 1 באותה שורה עם CRT 21 אינץ, הא? אולי האייפון 1 באמת חרא, לא יודע. אבל הגלאקסי זה הגודל המושלם ועם 4.2.2 וסוללה משופרת זה טלפון מצויין, מצטער.

• תוכן חדש...