Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הגיפון שלנו היה במצב נוראי, ניסיתי עליו כמה חומרים והמצב קצת השתפר, אך היה ברור שצריך מישהו מקצועי.

אני קורא פה הרבה בפורום ולומד המון. חיפשתי דייטלר ורציתי לתת צאנס לחברי הפורום המקצועיים.

דיברתי עם כמה ובסוף נפלה ההחלטה על ZUZA. ZUZA היה נחמד מאוד כבר בטלפון, ענה בסבלנות על כל השאלות שלי(ושיגעתי אותו) ובגלל שהתלבטתי בין הרבה מוצרים, סגרנו שהוא בא עם דוגמיות אני מנסה ובוחר.(אחלה)

טוב אז היום בבוקר, ערן מתיצב אצלי, כמות החומרים שיש לו ברכב ענקית. מתחילים עם שטיפה, השמפו של IRON X מסריח, אבל הוא מקציף פגז ומוריד הכל. אחריו שיטת 2 הדליים, ערן נותן טיפים (הבחור פדנט ותקתן ברמות) קבענו שעושים פוליש פלסטלינה ואוטם לגיפ. אני מציץ לרכב ורואה את הAUTO SCRUB של NANO SKIN מטלית שאמורה להחליף את הפלסטלינה זה המוצר:

http://www.detailing.co.il/Product/autoscrub-towel-medium-grade

אני לוקח את הקופסא הופך וקורא, ערן צועק מהגיפ "זה מדהים, פתח תנסה" אני הולך לכיוון הרכב השני "יש ONR שם בשפריצר קח חופשי"

תענוג, אני מגיע ובהתחלה מנקה את מכסה המנוע עם הONR מדולל עם מטלית, מה כבר לא נאמר על ONR והכל נכון הוא פשוט מנקה מצויין בקלות ומהירות.

עובר לAUTOSCRUB מסכך ותוך דקה סיימתי את מכסה המנוע המטלית הזו כל כך קלה לעבודה ועובדת כל כך מהר שזה לא יאמן, מומלץ בחום

מעביר את היד לבדוק והמכסה חלק כמו תחת של תינוק, מדהים איך אפשר לחזור לפלסטלינה מאיביי עכשיו?

ערן מסביר לי על חברת NANO SKIN ואומר שהאוטם הקרמי שלהן מדהים עוד יותר, קופץ לרכב ופותח לי בקבוק של NANOSKIN CERAMIC פד יסום ומגבת מקרופייבר חדשה "קח נסה" אה ולפני אל תשכח IPA ועוד מטלית מקרופייבר יש שם גם".

זה המוצר:

http://www.detailing.co.il/Product/nano-ceramic-ceramic-nano-synthetic-4oz

אחרי הסבר של ערן מגיע למכסה מנוע. מנקה טוב טוב עם הIPA(ארייזר אם אני לא טועה) מנגב ומגיע לציפוי. עובד בחלקים קטנים מייסם שתי וערב ומיד מנגב. החומר קל ליסום אך צריך להיות עירני עם המקרופייבר ולנגב כל שאריות שנשארו.

סיימתי את המכסה מנוע, לוקח כמה צעדים אחורה והמכסה נוצץ, כאילו הוא נראה רטוב יותר והצבע עמוק יותר וואוו ערן מגיע עם מפתח ומראה לי שהציפוי עמיד בסריטות קלות, אבל השיא הוא שהוא לוקח בקבוק ושופך על המכסה מנוע, סוף סוף הבנתי מזה בידינג ושיטינג, המים פשוט יורדים בשניות. והכיף שהציפוי הזה עולה פחות מחצי מכל ציפויי הננו בשוק.

האוירה עם ערן הייתה כייפית, למדתי המון דברים חדשים, ראיתי איך מעלימים סריטות, תפוזיות בצבע, מזה שלייף ואיך עובדים נכון , רואים שהבחור אוהב את מה שהוא עושה, מקצוען ובעל ידי זהב.

אה והגיפ? אז אחרי 7 שעות בידיים של ערן, לא האמנתי שזה הרכב שלנו כל הסריטות הקלות והעמוקות, הבדלי הצבע והבטון שהיה דבוק לצבע הכל ירד והתחלף במראה מדהים.

בסוף אפילו קיבלתי כמה מתנות והמחיר היה נוח בהרבה מהמקובל. אני מאוד מרוצה.

תמונות אין כי בזמן שערן היה על הגיפ, אני ניסיתי כל מיני שטיות על הרכב השני(דברים לפלסטיק, לגומי ולמושבים) ופתאום היה חושך חח אנסה לצלם מחר.

אז לסיכום ממליץ בחום על ערן,ZUZA בחור משלנו עם אהבה/סריטה למקצוע, המון ידע, ארסנל חומרים(במחירים סבבה) שרות עד הבית ויחס אישי. מה צריך יותר?

פורסם

כיף לקרוא... נראה כמו בחור שממש אוהב את מה שהוא עושה והוא גם טוב בזה.

נשמח לכמה תמונות של הג'יפ להתרשמות מהרכב ומהעבודה של ערן.

כיף שמגיעה ניידת מלאה חומרים ופשוט נותנים לך להתנסות בלי לעשות פרצופים, זה גם יאמר לזכותו של ערן.

האתר עצמו נראה קטן אבל הוא מכיל כמה מוצרים לא רעים בכלל שאפילו (אפילו....:) ) באוטוסטור אין.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

רכשתי מהם לא מזמן, יש להם מבצעים טובים לפעמים שכדאי להשים לב.

אגב אם חסר משהו באתר אפשר גם לדבר עם ערן ישירות אולי הוא יכול להתאמץ להביא מוצר מסויים :).

פורסם

לפי מה שאני קורא פה,ללא הכרות עם ערן.מדובר בבעל מקצוע שקשה למצוא היום.ובתור אחד שנותן שרות במוסך מורשה טויוטה,אין היום בעלי מקצוע שנותנים חומרים להתנסות בלי לקחת כסף.כל הכבוד,כן ירבו בעלי מקצוע כמו ערן.ושוב אני לא מכיר את הבנאדם.

פורסם

טוב קצת עידכונים, אז היום לאחר 5 ימים שהרכב היה בשימוש יומיומי,ירד עליו גשם ושאר לכלוכים, נראה בברור שיש פחות אבק שנתפס על הרכב, והצבע עדיין מבריק יותר. לקחתי צינור מים ושטפתי את האבק והכל ירד בקלות, המים מחליקים על הצבע ופשוט הכל יורד ללא מאמץ אבק לכלוך אפילו שלשלת ציפורים שהתיבשה. הציפוי nano skin ceramic פשוט מעולה ומגן על הרכב בצורה מצוינת.

לא ניקיתי את הרכב רק מים בלבד והתגובה למים פשוט מדהימה, נשאר רק לבדוק כמה זמן יחזיק הציפוי,

צילמתי כמה תמונות, למרות שהרכב היה נראה הרבה יותר מבריק ונוצץ כאשר ערן סיים איתו, פשוט לא היה לי זמן לצלם עד היום.

2u8y7uda.jpg6ehu6ata.jpgzu8a6ery.jpg

חבל שאין תמונות לפני, רק תחשבו על רכב שבשימוש יומיומי, סמני דלתות, שטיפה במכונות רחצה, בן 3 בצבע שחור חח.

שוב ערן תודה רבה עשית עבודה מדהימה.

ממליץ בחום!!!

פורסם
רכשתי מהם לא מזמן, יש להם מבצעים טובים לפעמים שכדאי להשים לב.

אגב אם חסר משהו באתר אפשר גם לדבר עם ערן ישירות אולי הוא יכול להתאמץ להביא מוצר מסויים :).

יש דמי משלוח באתר? אם כן, כמה?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...