Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 214
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבת כתיבת תוכנית לפרויקט אשמח ללמוד איך כותבים את האחרונה מה הראשי פרקים למה להצמדת תודה זאת משום שהבנתי שאם תוכנית ברורה הכל יותר קל בהצלחה בפרויקט

פורסם

ליאור,

שאפו ענק וכל הכבוד.

במלוא הכנות, אני בשלב התמונות של החלודה אה-לה-גבינה שוויצרית היתי מחוויר, העינים היו מתחילות לדמוע והרכב היה נמכר אחר כבוד לראשון שהיה מראה לי כסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מהמתכת שם לא נשאר באמת הרבה.

מה שאתה עושה זה שחזור או יותר נכון בנייה מחדש וזה נראה טוב ומקצועי מאוד כרגיל ! (אצלך זה כרגיל, בגלל הסטנדרטים הגבוהים).

ואי אפשר בלי שאלה בבקשה (בתור הדיוט בעבודות מורכבות כאלה) - איך אתה יודע ליאור, באיזה חומר להשתמש לבניית/שחזור השילדה ?

(האם ברזל "רגיל" ? האם אולי פלדה או סגסוגת של שני חומרים ? אני מניח שזה צריך להיות חומר עם אותו הרכב פחות או יותר של המתכת המקורית שהיתה מורכבת בשלדת הרכב. האם מותר לחזק חלקים ששוחזרו או לא, מחמת יצירת נקודות "חזקות" יותר או "חלשות" יותר בשלדה ?).

חן חן.

נמשיך לעקוב בסקרנות.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
מהמתכת שם לא נשאר באמת הרבה.

מה שאתה עושה זה שחזור או יותר נכון בנייה מחדש וזה נראה טוב ומקצועי מאוד כרגיל ! (אצלך זה כרגיל, בגלל הסטנדרטים הגבוהים).

ואי אפשר בלי שאלה בבקשה (בתור הדיוט בעבודות מורכבות כאלה) - איך אתה יודע ליאור, באיזה חומר להשתמש לבניית/שחזור השילדה ?

(האם ברזל "רגיל" ? האם אולי פלדה או סגסוגת של שני חומרים ? אני מניח שזה צריך להיות חומר עם אותו הרכב פחות או יותר של המתכת המקורית שהיתה מורכבת בשלדת הרכב. האם מותר לחזק חלקים ששוחזרו או לא, מחמת יצירת נקודות "חזקות" יותר או "חלשות" יותר בשלדה ?).

חן חן.

נמשיך לעקוב בסקרנות.

את העבודה על השלדה לא אני עושה הפעם, היא הופקדה בידיו של חבר, מהנדס מכונות בהשכלתו ובעל ניסיון של שנים רבות בעבודות מסוג זה, בדיוק השילוב שאני צריך לשיקום השלדה... חיזוק איפה שצריך לחזק, דיוק בעבודה מול מידות מדוייקות של הספרות המקצועית וספר הרכב, שימוש בחומרים הנכונים וכו'.

בעקרון, השלדה עשויה ממתכת עבה, בדיוק אותה אחת שבשימוש בפח הרכב רק שהעובי הוא מה שמבדיל בינה לבין הפח. ישנם איזורים שבהם במקום המתכת דקה מאוד ולא רק שהחלידה אלא גם הראתה סימני עייפות ופיתול, שם, בהתאם לשימוש העתידי ברכב ולחישובי חוזק חומרים ישנם חיזוקים (פרופילים, זוויות וכו').

אתה מוזמן לביקור במקום ולקבל הסבר מפורט ומדויק לגבי התהליך, שלח הודעה פרטית אם אתה בעניין :)

ליאור.

עריכה אחרונה על ידי lior_baruch

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אישית לא הייתי "מתעסק" בשילדה כלל. יש בחו"ל שלדות חדשות ומגולוונות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אישית לא הייתי "מתעסק" בשילדה כלל. יש בחו"ל שלדות חדשות ומגולוונות.

אם לא היינו המדינה היחידה בעולם בה אסור לייבא שלדה מחו"ל ועוד לרכב אספנות, הייתי מייבא חדשה...

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

משחקים בעיצוב....

הכנפיים ינופחו מעט, הקדמית והאחורית. הקדמית תנופח מעט והאחורית מעט יותר... :) חלק מהרעיון הוא לשבור קצת את הקו הישר של החלק האחורי, לשנות את הקו המרובע של בית הגלגל ולהתאים אותו לזה הקדמי באופן ה'עגול' יותר וכן להוסיף מעט נפח/רוחב, כדי להכיל את הגלגלים החדשים... ;)

הקו התחתון הוא קו החיתוך. המרכזי הוא הקו העליון של ה-Lip (למעשה, מדמה את הקיים רק בגובה גבוה יותר) והעליון מדמה את הניפוח שיהיה לבודי עצמו.

attachment.php?attachmentid=382228&d=1400521228

הצבע הוסר מהרכב על-ידי בעל המקצוע וכאן מתחיל השלב הכיף של השיקום והבניה לפי דמיוני הפרוע וכישוריו של בעל המקצוע :)

attachment.php?attachmentid=382227&d=1400521227

attachment.php?attachmentid=382226&d=1400521226

כן... הפרונט מרוסק לגמרי.. הרכב עבר תאונה כלשהי בעברו ותוקן באופן חובבני ביותר... יזכה לשיקום וחיזוק.

attachment.php?attachmentid=382225&d=1400521225

attachment.php?attachmentid=382230&d=1400521230

סימון מיקום פנס תחתון שיורכב ברכב, לאחר החיתוך ומיקום זמני של הפנס כוונתי תובן טוב יותר לצופים בבית... :)

attachment.php?attachmentid=382229&d=1400521229

IMG_20140518_103819.jpg

IMG_20140518_105148.jpg

IMG_20140518_105153.jpg

IMG_20140518_110051.jpg

IMG_20140518_110553.jpg

IMG_20140518_111212.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
אם לא היינו המדינה היחידה בעולם בה אסור לייבא שלדה מחו"ל ועוד לרכב אספנות, הייתי מייבא חדשה...

כבר חשבתי שראיתי איפה הגבול של הטמטום והנה מסתבר שהוא עוד יותר רחוק. לא יאומן. סליחה תיקון, דווקא יאומן.

גדי

כן הצלחתי להתקין עברית בטלפון חתיכת זכוכית, . במחשב עוד לא

• תוכן חדש...