Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.themarker.com/dynamo/1.2146751

אבל וחפוי ראש אני מודה: מי שבנה את הבסיס של המערכת הזאת והביא אותה מכלום ועד לשלב הבטא הוא... עבדכם הנרצע.

מוזמנים להתחיל בסקילה מע....כשיו.

רוני

נ.ב. אם מישהו מכם נוהג ברכב בשירות המדינה שמותקנת בו המערכת והיא מעצבנת אותו בטירוף אז חשוב לי לציין: זה לא בגללי. אני בכלל תכננתי אותה ככלי עזר לדריפטים :twisted:

נ.נ.ב. אם היא לא עובדת כמו שצריך זה גם לא אשמתי, כשאני עזבתי את הפרויקט הכל עבד פיקס, כמובן :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לנו מערכת דומה על הרכבי סיור.בעת סטייה מנתיב, בלימה /האצה מהירה,מהירות מעל המותר,רכב עומד מעל 10 דקות מונע.מתקבלת הודעת טקסט למנהל סיור באותו אזור ולקצין רכב.

יתכן שזו גם מערכת של פוינטר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני ועוד חבר נשכרנו ע"י פוינטר לפתח את המערכת לפני כ-3 שנים. עבדנו על זה כמעט באופן בלעדי שנה וכמה חודשים ועזבתי בשלב הבטא. מאז אני לא יודע מה עבר עליה, אבל כשעזבתי היא כבר ידעה לזהות את כל מה שכתוב בכתבה בצורה טובה.

ולא יודע לגבי "מדהימה" אבל תודה בכל מקרה 8)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז אתה האשם!

ברכבים שנמצאים בשימושי יש את המערכת הזאת (או אחת שדומה לה) ומאז אני מחוייב לנהוג כמו טאטאלע.

הכי מצחיק זה לקבל טלפון מהמוקד שמזהיר אותך שעברת את ה110 קמ"ש בשידור חיי.

הקיצר, איך עוקפים את זה אדון שטרן?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

1. מה מייצג הסמל של ידית ההילוכים?

2. וזה שמימינו? רכב עומד עם מנוע פועל?

3. וזה שמימינו?

השורה העליונה די ברורה - תאוצה חזקה (אגב - מה בדיוק רע בזה? זו לא עבירה, זה לפעמים נדרש, וזה לא בהכרח פוגע בצריכת הדלק יותר מדי, תלוי בנסיבות), בלימה חזקה, תאוצה צידית גבוהה בסיבוב, מהירות גבוהה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אהה, למי אכפת. אלה עובדי מדינה, מגיע להם :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא כמו טראפילוג, אתה עושה השוואות מבלי להכיר את המערכות.

אקסודוס, איזה מוקד מתקשר אליך להגיד לך שעברת 110 קמש? אולי הבוס שלך שמקבל התראה אבל אין דבר כזה שמתקשרים על התראה כזו, אולי יש לך מערכת של חברה אחרת ובמקרה הזה אולי באמת יש להם מוקד כזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
זה לא כמו טראפילוג, אתה עושה השוואות מבלי להכיר את המערכות.

אקסודוס, איזה מוקד מתקשר אליך להגיד לך שעברת 110 קמש? אולי הבוס שלך שמקבל התראה אבל אין דבר כזה שמתקשרים על התראה כזו, אולי יש לך מערכת של חברה אחרת ובמקרה הזה אולי באמת יש להם מוקד כזה.

לא יודע מה הניסיון שלך, אבל אני עובד עם טראפילוג כבר כמה שנים.

לפי המאפיינים שתוארו לגבי הפוינטר, אני לא רואה שוני מיוחד (מלבד הממשקים).

במידה ומצאת שוני מהותי, אנא ציין כדי שנדע כולנו.

• תוכן חדש...