Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לביתי את הקליאו האוטומטית, גם אני נוהג עליה לפעמים. הרכב מעולה. גם יפה גם סוחב וגם חסכוני. המכונאים הלא מקצועיים שפוחדים מכל רכב מתוחכם שהופך אותם ליותר ויותר לא רלוונטים ישמיצו, הייתי שם, אל תתרגש. מה שכן היבואן יצא חזיר, לקח כסף הבטיח אספקה אחרי שבועיים האוטו הגיע אחרי כחודשיים ועדיין אינו מוכן לפצות בשקל, טיפול חינם כלום. חבל, כבר התחלתי להאמין שמשהו השתנה בקרסו, אולי זה אומר משהוא על התנהותו בהמשך. ניראה.

נהג מנוסה
:roll:
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר מוזר. אחת הטענות העיקריות כלפי הפאביה גורסת כי מדובר ברכב מיושן. אין טענה דומה לגבי הפיאסטה. אבל לפאביה מנוע 1.2TSI וגיר DSG7 חדשניים (באופן יחסי) בעוד שלפיאסטה מנוע 1.6 רגיל. אז ממה נובעת הטענה, והאם יש בה אמת?

פורסם

גם לפיאסטה יש גיר כפול מצמדים חדש והרכב בין הזריזים בקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מודה למגיבים, אכן עזרתם בהחלטה. הפאביה ירדה ואני נוטה לכוון הפיאסטה. אוסיף כי בבדיקה שערכתי התברר כי מחיר הביטוח של הפיאסטה (יש נהג צעיר במשפחה) נמוך משמעותית מזה של הקליאו.

פורסם

יוסי, תוכל לשטף על מה נפסלו mazda2 ויאריס?

וגם, הצלחת לקבוע נסיעת מבחן בפיאסטה / קיבלתה הצעה?

(אני שואל כי אני גם מנסה להחליט מה לקנות.. :? )

פורסם
יוסי, תוכל לשטף על מה נפסלו mazda2 ויאריס?

וגם, הצלחת לקבוע נסיעת מבחן בפיאסטה / קיבלתה הצעה?

(אני שואל כי אני גם מנסה להחליט מה לקנות.. :? )

לגבי היאריס (כמו גם הג'ז) עניין של מחיר (לא מוצדק לטעמי- אין סיבה לשלם 10-20K יותר מתמתחרות). מזדה 2 (כמו גם ריו, יונדאי i20) - טכנולוגיות מיושנות. לגבי נסיעת מבחן, מתואם, אעדכן לאחר הנסיעה. יחד עם זאת, לפי מה ששמעתי מדובר במכונית זריזה ונעימה לנהיגה, כך שאני לא צופה הפתעות מיוחדות.

פורסם
רכשתי לביתי את הקליאו האוטומטית, גם אני נוהג עליה לפעמים. הרכב מעולה. גם יפה גם סוחב וגם חסכוני. המכונאים הלא מקצועיים שפוחדים מכל רכב מתוחכם שהופך אותם ליותר ויותר לא רלוונטים ישמיצו, הייתי שם, אל תתרגש. מה שכן היבואן יצא חזיר, לקח כסף הבטיח אספקה אחרי שבועיים האוטו הגיע אחרי כחודשיים ועדיין אינו מוכן לפצות בשקל, טיפול חינם כלום. חבל, כבר התחלתי להאמין שמשהו השתנה בקרסו, אולי זה אומר משהוא על התנהותו בהמשך. ניראה.

אתה לא היחידי, כלומר זה לא רק בקרסו. אצלי זה היה אחרת. שילמתי את כל הכסף, ויומיים לפני שהרכב הגיע אליי, ז"א לפני שקבלתי אותו, הם {"דלק"}, יצאו במבצע של 3500 ש"ח הנחה +אביזרים . אמרו "לשלם כי יש זמן המתנה". בפועל לא היה ולא נברא! יצא מצב שקבלתי את הרכב יחד עם אחרים שכן קבלו את ההנחה. בגלל ששילמתי ראשון אכלתי אותה.

פורסם

חברים, איפה מומלץ לטעמכם לרכוש את הפיאסטה, מ"דלק מוטורס" או מ"איילון מוטורס"?

הראשון, היבואן הרשמי יקר יותר בכ- 5000 ש"ח, ומציע רכב בדרת גימור נמוכה יותר. השני, היבואן המקביל, מציע אחריות בת שנתיים (במקום שלוש). מדובר ביבואן חדש, ולא ברורה רמת השירות שלו (אין אפילו אתר אינטרנט...). דעתכם?

פורסם

אילו הייתי צריך לקנות פיאסטה חדשה, כן הייתי קונה אבל לא מ"דלק" . אחרי מה שקרה לי איתם, בנוסף לנושא הקניה, אין להם שרות

לקוחות מסודר{או בכלל}, לא מחזירים טלפונים, מביאים את הבן אדם לידי ייאוש, מבטיחים הבטחות באוויר...כשאני נזכר בזה זה עושה לי רק רע! הכוונה היא כמובן לשרות הלקוחות, ולא למוסכים.

לקנות באיילון בפחות כסף ולקבל יותר אבזור מקורי ברכב... חבל שהם לא פתחו בזמן שאני הזמנתי,

פורסם
חברים, איפה מומלץ לטעמכם לרכוש את הפיאסטה, מ"דלק מוטורס" או מ"איילון מוטורס"?

הראשון, היבואן הרשמי יקר יותר בכ- 5000 ש"ח, ומציע רכב בדרת גימור נמוכה יותר. השני, היבואן המקביל, מציע אחריות בת שנתיים (במקום שלוש). מדובר ביבואן חדש, ולא ברורה רמת השירות שלו (אין אפילו אתר אינטרנט...). דעתכם?

קודם כל, בנוגע אבזור זה לא נכון.

בדגם האוטומט האבזור זהה בין שתי היבואנים, כל לפחות טוענים איילון מוטורס.

אני רכשתי רכב "מדלק" אך דרך חברת ליסינג, במקרה זה המחיר הוא פחות מ-90K ש"ח שזה הבדל דיי משמעותי.

אילו הייתי צריך לקנות פיאסטה חדשה, כן הייתי קונה אבל לא מ"דלק" . אחרי מה שקרה לי איתם, בנוסף לנושא הקניה, אין להם שרות

לקוחות מסודר{או בכלל}, לא מחזירים טלפונים, מביאים את הבן אדם לידי ייאוש, מבטיחים הבטחות באוויר...כשאני נזכר בזה זה עושה לי רק רע! הכוונה היא כמובן לשרות הלקוחות, ולא למוסכים.

לקנות באיילון בפחות כסף ולקבל יותר אבזור מקורי ברכב... חבל שהם לא פתחו בזמן שאני הזמנתי,

אני מבין שאתה התאכזבת מהשרות של דלק מוטורס, אך מי אמר לך שהשרות של איילון טוב יותר, או שבכלל יש להם שרות?!

כאשר אני התעניינתי לרכוש דרכם פיאסטה זכיתי לשרות תת רמה, וזה עוד לפני הקנייה...

ואם כבר, אז את האחריות נותנת איילון מוטורס אך מממשת אותה דרך מוסכי היבואן הרשמי, כלומר דלק מוטורס.

בהתחשב בזה, איזה רכב יקבל שרות טוב יותר לדעתך, רכב שנרכש דרך דלק מוטורס או רכב שנרכש דרך איילון מוטורס?

פורסם
קודם כל, בנוגע אבזור זה לא נכון.

בדגם האוטומט האבזור זהה בין שתי היבואנים, כל לפחות טוענים איילון מוטורס.

אני רכשתי רכב "מדלק" אך דרך חברת ליסינג, במקרה זה המחיר הוא פחות מ-90K ש"ח שזה הבדל דיי משמעותי.

צר לי, אתה טועה. ראיתי את הרכבים אצל שני היבואנים. אצל איילון מערכת השמע מכילה bluetooth (דיבורית וכנראה תכונות נוספות) באיכות גבוהה (בדקתי). דלק מציעים דיבורית BT מקומית נפרדת שמורכבת במקום (עוד חורים בדשבורד), עליה הם דורשים בחוצפתם בין 1600 ל- 1900 שקל. לרכב של איילון חלונות אחוריים כהים ואולי גם הבדל בריפודים. נראה לי שגם מסך מחשב הדרך שונה, אולם אני לא בטוח.

• תוכן חדש...