Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין הרכבים הבאים לטובת רכב שני בבית. לקליאו ולפאביה מנוע 1.2 מוגדש ולפיאסטה מנוע רגיל 1.6. לשלוש המכוניות גיר כפול מצמדים. עם ההנחות השונות ומבצע חבר על הרנו, שלושתן באותו סדר גודל של מחיר (100-105K). מהקליאו נהניתי מנסיעת מבחן, אבל בשיחה עם בעל מוסך (שאינו של רנו) אמר לי להתרחק כמו מאש. על השתיים האחרות לא נהגתי. אשמח לייעוץ ועזרה.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפאביה לדעתי מפסידה,שנת אחריות אחת פחות,פחות בטיחותית,פחות מאובזרת,מה שכן מאחור היא יותר מרווחת אם זה חשוב לך.

הקליאו יותר מאובזרת,ובפנים לדעתי היא ניראית טוב יותר,במבחנים דווקא הפיאסטה הייתה זריזה יותר,אבל לקליאו לא חסר כוח,יש לה מערכת מולטמדיה עםGPS מובנה ואיבזור עדיף מהפיאסטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם כשאני רכשתי את הקליאו שלי, בעלי מוסכים "הפחידו" אותי וגערו בי להתרחק מרנו ( אפילו לא שאלו איזה דגם ). זה לדעתי מעיד על חוסר מקצועיות. ללא ספק לרנו היו לימונים שלא בדיוק ייצרו לימונדה.

רוב מוסכי המדרכה הם בבעלות של בני 40-50. רוב הרכבים החדישים לא מגיעים אליהם לטיפול. עיקר הטיפול שלהם הוא ברכבים פשוטים וישנים. רכבים כאלו, כשלא מתוחזקים כראוי - יראו את אותותיהם. נכון, אז הטויוטה תוכל לסבול יותר.

אין סיבה להגיע למצב כזה ברכב כל עוד מטפלים בו לפי הספר.

היום כל רכב יכול להתגלות כלא אמין. ראה ערך פולקסוואגן, שעד לפני 6 שנים הייתי מעלה את השם - וכולם היו מתרברבים באמינות. היום מצבם לא כל כך טוב מבחינת תדמית. כמוהם גם פורד מתחילים להראות אותות של בעיות ( בעיקר בגיר של הפוקוס החדשה ובאיכות ההרכבה )

היום לדעתי אין רכב שחף מתקלות. טפל כמו שצריך - וסע בברכה.

פורסם

אנשים פה בפורום כתבו אל פיאסטה יד ראשונה (0 ק"מ) מליסינג במחיר של 87K+- הייתי ממליץ לך לבדוק את האופציה הזאת חיסכון די משמעותי על רכב חדש עם אחריות מלאה.

פורסם

המחור ציין "רכב שני בבית" - אבל לא פירט איזה בית. אצלי הרכב השני משמש לנסיעה של נהג ולכל היותר נוסע אחד - כך שנושא הספסל האחרי ותא המטען חסר משמעות. אם הבחור נוסע דרך קבע ברביעיה עם מטען אף אחד מהדגמים לא יתאים, עליו לחפש רכב יותר ארוך (יש סופרמיני בתצורות סטיישן או סדאן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי את הקליאו החדשה.. מבסוט עליה בינתיים, הבעיה היחידה היא שהשדה ראייה קטן בגלל המראה שתקועה באמצע השמשה.

פורסם

פורד פיאסטה טובה יותר מהמתחרות שרשמת כאן.

הייתי בודק אופציות של יאריס מחברות הליסינג,

רכב חדש עם אחריות מלאה ומחיר מצומצם יחסית.

בהצלחה.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות. לגבי הגודל, זה לא בעיה, יש רכב שני גדול למשפחה. לגבי היאריס והג'ז, נראה לי שליבואנים של טויוטא והונדה עלה השתן לראש. הג'ז עולה בסביבות 120K (משום מה הם מנסים למכור בעיקר את ההיברידי, כך שהפרש המחירי קטן מאד). מישהו יכול להרחיב מעט על הפיאסטה? לא מכיר את המנוע/גיר, ושמעתי על צרות עם הגיר של הפוקוס...

פורסם
יש לי את הקליאו החדשה.. מבסוט עליה בינתיים, הבעיה היחידה היא שהשדה ראייה קטן בגלל המראה שתקועה באמצע השמשה.

לא ברור, המראה לא ממוקמת באותו מקום בכל הרכבים?

פורסם

איזה דגם?

פורסם

אני לא מבין למה לא להעזר באחד מעשרות השרשורים הדומים להחריד אשר נפתחו בשבועות האחרונים?

רק בשבוע האחרון הנושא נידון כאן בארבע שרשורים נפרדים.

הנושא חוזר על עצמו בלי סוף.

תעשה חיפוש, תמצא הרבה מידע כולל המלצות והיכן ואיזה רכבים ניתן למצוא בהנחה מליסינג.

פורסם
אני לא מבין למה לא להעזר באחד מעשרות השרשורים הדומים להחריד אשר נפתחו בשבועות האחרונים?

רק בשבוע האחרון הנושא נידון כאן בארבע שרשורים נפרדים.

הנושא חוזר על עצמו בלי סוף.

תעשה חיפוש, תמצא הרבה מידע כולל המלצות והיכן ואיזה רכבים ניתן למצוא בהנחה מליסינג.

אלון, חיפשתי, ומה שמצאתי התייחס בעיקר לגירסאות הידניות. אם אתה מכיר שירשור רלוונטי, אשמח לקישור. בנוסף, הקליאו יצאה עם דגם חדש, ולכן יש משמעות לעדכניות השירשור.

פורסם

אם חסכון בדלק פחות מהותי בעיניך ואתה מחפש רכב עם קצת יותר כוח, קח בחשבון את הסיטרואן C3. היא צפופה מאחור אבל יש לה מנוע אמין ומוכר שפותח ע"י BMW, גיר אוטומטי "רגיל" שהדעות עליו חלוקות אבל עובדה שמשתמשים בו שנים, ואבזור לא רע. מבין אלו שציינת, לדעתי הפיאסטה נותנת את התמורה הטובה ביותר. לגבי ליסינג, היתה חברה שמכרה ב 87K אבל לדעתי כבר אין להם למכירה, אבל אתה יכול לקנות ביבואן המקביל בכמה אלפים פחות מאשר ביבואן מזדה פורד.

• תוכן חדש...