Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מעוניין לרכוש קסדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכלל לא מבין בזה.

אני לא רוצה לרכוש אותה בשביל אופנוע שיש ברשותי או משו.

אבל נכנסתי לפורום הזה כי זה הכי קשור משאר הפורומים יענו אופנועים-קסדות אני מאמין שהרבה פה מבינים בזה.

בקיצור נגש לעניין

אני רוצה קסדה בשביל קארטינג ז"א קסדה סגורה.

יש לי 500-600 שקל,

יש לכם קסדות להמליץ לי?

חברות של קסדות שכדאי להסתכל עליהם פעמיים.

מקומות לקנית קסדות חנויות

וכאלה.

תודה רבה לכם אנשים :)

פורסם

ותסתכל בביקורות על קסדות שיותר יתאימו למהירויות נמוכות וגם קסדות לא בהכרח קל

נערך***

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
עדיף לך כבר קסדה חדשה.

ותסתכל בביקורות על קסדות שיותר יתאימו למהירויות נמוכות וגם קסדות לא בהכרח קל

"עדיף לך"

לא אמרתי שאני רוצה יד שניה.

אני רוצה חדשה דנדשה !! :)

ואיפה להתסכל בדיוק?

ודווקא בכהכרח קל.. בקארטינג כל משקל חשוב :)

לא צריכה להיות הכי קלה שיש !, כאילו קלה קלה זה יקר רצח אני רוצה קלה במחיר שהבאתי :)

תודה אחי.

פורסם
"עדיף לך"

לא אמרתי שאני רוצה יד שניה.

אני רוצה חדשה דנדשה !! :)

ואיפה להתסכל בדיוק?

ודווקא בכהכרח קל.. בקארטינג כל משקל חשוב :)

לא צריכה להיות הכי קלה שיש !, כאילו קלה קלה זה יקר רצח אני רוצה קלה במחיר שהבאתי :)

תודה אחי.

צא לסבב חנויות במתחם הרחובות של שוקן/סלמה/הרצל - אחת מהחנויות בטוח תמצא קסדת כביש כלשהיא שתתאים לך לתקציב הנ"ל.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
צא לסבב חנויות במתחם הרחובות של שוקן/סלמה/הרצל - אחת מהחנויות בטוח תמצא קסדת כביש כלשהיא שתתאים לך לתקציב הנ"ל.

תודה רבה על העזרה.

איפה הרחובות האלה נמצאים בדיוק?

ת"א?

יש לך המלצה כל שהיא על חברת קסדות?(למשל NOLAN שואי וכאלה)

פורסם
תודה רבה על העזרה.

ת"א?

.

אכן מדובר על רחובות בתל אביב - בדרום העיר ליתר דיוק.

לא מכיר שמות של קסדות בתקציב הנ"ל (אבל יכול להבטיח לך שאין אף קסדה שלמה המיועדת לכביש מתוצרת שואי, שמתקרבת אפילו למחירים שאתה מוכן לשלם)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
תודה רבה על העזרה.

ת"א?

לדעתי לקארטינג אין סיבה לקנות שואי. לא מסיבות של הגנה ובעיקר מהסיבה שהיא נחבשת לפרקי זמן קצרים יחסית.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
.

אכן מדובר על רחובות בתל אביב - בדרום העיר ליתר דיוק.

לא מכיר שמות של קסדות בתקציב הנ"ל (אבל יכול להבטיח לך שאין אף קסדה שלמה המיועדת לכביש מתוצרת שואי, שמתקרבת אפילו למחירים שאתה מוכן לשלם)

זה היה רק דוגמא חח זה החברות קסדות היחידות שאני מכיר אז בגלל זה אמרתי :mm_blush:

פורסם
לדעתי לקארטינג אין סיבה לקנות שואי. לא מסיבות של הגנה ובעיקר מהסיבה שהיא נחבשת לפרקי זמן קצרים יחסית.

אתה נראה לי מבין.

יש לך משו להמליץ לי?

פורסם
אתה נראה לי מבין.

יש לך משו להמליץ לי?

בדיוק כמו שאמר הכרוב, תסתובב קצת במתחם שוקן תמצא לא מעט קסדות בטווח המחירים שאתה מחפש (ווימר LEM זאוס, HJC ועוד הרבה אחרות.

הפירמה לא כל כך חשובה, תבדוק התאמה לראש, נוחות של הריפוד, אל תיתן לנושאים כמו אוורור להשפיע על הבחירה שלך כי אין להם משמעות בקארטינג.

לדעתי למרות שאני חסר נסיון גם למשקף אין חשיבות בטח שלא במסלול מקורה.

בהצלחה

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
בדיוק כמו שאמר הכרוב, תסתובב קצת במתחם שוקן תמצא לא מעט קסדות בטווח המחירים שאתה מחפש (ווימר LEM זאוס, HJC ועוד הרבה אחרות.

הפירמה לא כל כך חשובה, תבדוק התאמה לראש, נוחות של הריפוד, אל תיתן לנושאים כמו אוורור להשפיע על הבחירה שלך כי אין להם משמעות בקארטינג.

לדעתי למרות שאני חסר נסיון גם למשקף אין חשיבות בטח שלא במסלול מקורה.

בהצלחה

תודה רבה

אך הרשה לי לתקן אותך.

אוורור כן חשוב בקארטינג :)

במיוחד באינדור.

ממש חם שם.

אני שם קסדה בלי אוורור אני יוצא כולי מזיעע כמו איזה לא יודע מה.

פורסם
תודה רבה

אך הרשה לי לתקן אותך.

אוורור כן חשוב בקארטינג :)

במיוחד באינדור.

ממש חם שם.

אני שם קסדה בלי אוורור אני יוצא כולי מזיעע כמו איזה לא יודע מה.

אני לא מבין בקארטינג אבל לדעתי גם בגלל מהירות נמוכה יחסית וגם בגלל התנוחה הזקופה יש חשיבות למפתח משקף גדול (בהנחה שאין משקף) אך פתחי האוורור לא יהיו אפקטיביים.

השערה שלי בלבד.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
אני לא מבין בקארטינג אבל לדעתי גם בגלל מהירות נמוכה יחסית וגם בגלל התנוחה הזקופה יש חשיבות למפתח משקף גדול (בהנחה שאין משקף) אך פתחי האוורור לא יהיו אפקטיביים.

השערה שלי בלבד.

אם אתה עם משקף פתוח נכנס לך אוויר לעין יורדות דמעות כאלה (זה אוויר לא כמו אוויר בחוץ אוויר מגעיל כזה חח) אז צריך משקף טוב, נכון יש חשיבות למפתח משקף גדול.

ופתחי האוורור כן אפקטיבים אני בדקתי את זה.

עם קסדה של NOLAN של חבר שלי

נסעתי עם קסדה רגילה בלי פתחי אוורור רציניים(יש אבל לא רציני)

יצאתי מזיע למוות

נסעתי עם שלו הזעתי כמובן אבל לא כמו עם הרגילה וגם היה לי יותר נוח :)

מבין למה אני אומר?

אני מתחרה לרוב באינדור אז אני צריך משו מאוורר :)

תודה רבה.

פורסם

לדעתי בתקציב שלך,תמצא קסדה טובה, אמנם לא מחברה עם פירמה מפוצצת, אבל קסדות טובות שיענו לצרכים שלך אצל חנות בשם ''לרט'' בר'ח סלמה פינת העליה, תיגש שם לבחור חצי רומני חצי תימני בשם שחר, ותאמר לו שהפנו אותך מפורום פול-גז, ובטוח תמצא אצלו קסדה מתאימה במחיר שווה לכיס.:-P

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
לדעתי בתקציב שלך,תמצא קסדה טובה, אמנם לא מחברה עם פירמה מפוצצת, אבל קסדות טובות שיענו לצרכים שלך אצל חנות בשם ''לרט'' בר'ח סלמה פינת העליה, תיגש שם לבחור חצי רומני חצי תימני בשם שחר, ותאמר לו שהפנו אותך מפורום פול-גז, ובטוח תמצא אצלו קסדה מתאימה במחיר שווה לכיס.:-P

תודה רבה

אתה יכול להגיד לי בדיוק איפה המקום נמצא?

פרטים קצת וזה יעזרו אני לא ממש מעודכן ברחובות חח סליחה.

• תוכן חדש...