Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה ברור, לא העברתי טיפה של ביקורת על כמה אתה כותב בפורום. לדעתי זה מבורך, רואים שזה מהלב ומשרת גם את הצורך שלך לפרוק. זה חשוב ומובן לגמרי.

לגבי ארגון נכי ישראל, אני חושב שכדאי מאוד להעביר להם עותק של המכתב שלך לבנק. אם אתה לא רוצה, שלח לי את הפרטים בהודעה אישית ואני אעשה את זה. הם אחראים ישירות להנגשת הרבה מאוד מוסדות בישראל, כולל הכנסת. אם יש מישהו שיכול לטפל בעניין הזה זה הם. עשה זאת למען אחרים, אם לא למען אחיך.

זו לא טרחה כלל עבורי, להיפך, אשמח ל"תירוץ" להרים טלפון ליו"ר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמי שמכיר מקרוב מאוד את ההתנהלות הפנימית של בנק, אין לך בכלל ממה לחשוב בעניין התנכלות במקרה ותחליט להתלונן.

הסניפים והבנקאים נמדדים בזכוכית מגדלת ויום יום על הביצועים שלהם - כמה לקוחות גייסו, כמה לקוחות עזבו, לקוח שיש לו חשבון עם יתרה חיובית שווה הרבה מאוד, ומנהל הסניף או הבנקאי שהתעמר בך יחטוף על הראש אבל לא יפוטר.

בימינו, הבנקים מתחרים ביניהם על כל לקוח ויעשו הכל כדי שתישאר.

אני מציע שתפנה בצורה פשוטה אל המנהל ותיידע אותו שבכוונתך לעבור לבנק אחר ולהתלונן עליו ועל הבנקאי באופן אישי בפני נציג פניות הציבור וההנהלה הראשית.

תחשוב על זה שבכך אתה מסייע ללקוחות אחרים שיש להם קושי באותו סניף.

כפי שאמרו לפני, אנשים מבינים רק כוח, אבל לא צריך לצעוק ולהפעיל כוח פיזי - העזיבה שלך כלקוח + תלונה להנהלה חזקה אפילו יותר.

אני מבטיח לך שיש סניפים ובנקים אחרים שבהם מתייחסים ללקוחות בכבוד וישמחו לשרת אותך.

פורסם

קראתי את כל השרשור. מתחילתו ועד עכשיו ההודעות שלך נכתבות עם טון מתנצל, עם תחושה שאתה עשית משהו לא בסדר.

רציתי רק להבהיר שהבנק הוא זה שיצא לא בסדר והתנהג בצורה מכפירה ולא אנושית, אתה היית בסדר בכל שלב של האינטראקציה הכושלת הזו.

מקווה שאתה יודע "לשחרר" ושאתה לא שוקע במחשבות על המקרה ונותן לזה להעציב אותך, היה מקרה לא נעים שלא באשמתך ונגמר.

תשלח את המכתב לכל הגורמים הרלוונטיים ותעביר את החשבון משם.

שיהיה בהצלחה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

פותח השרשור, תאמין לי שאני ממש מבין ללבך.

אתה בסדר, זה הבנק פה שיצא ממש זבל.

יש במדינה הזו באמת הרגשה שאם לא מרימים את הטון, שום דבר לא קורה.

זה נכון שבעתיים אם מישהו לא נולד פה או שהוא היה תקופה ארוכה במדינה מתורבתת.

זה קורה, בבנק, בדואר, בחברות הסלולר, בסופר ובכל מקום אחר.

יגידו לך שאתה צריך לפתח עור של פיל וזה מאוד קשה אבל נכון במידה מסוימת.

אצלי אנשים יודעים שאני מדבר חלש ומחייך אליהם, אז כשאני מתחיל לצעוק, יש להם כבר בעיה.

אתה תמיד יכול לעשות מה שעשיתי אתמול עם אורנג'.

החליטו לא לתת לי שירות מסוים, אז אמרתי להם "פלאפון ממש פה ממול. הם יתנו לי מה שאני רוצה ותאבדו 3 לקוחות". לא היו מוכנים אז רבע שעה אחר כך חזרתי אליהם עם הקבלה של פלאפון ואמרתי להם שמבחינתם זה 2000 ש"ח לחודש שהם הפסידו בגלל אטימות.

הבנק התאכזר? דבר עם המנהל, צלם את הכל ואם הוא לא מתנצל, תעבור לבנק אחר אחרי תלונה לרשויות המתאימות.

פורסם

אני אנסה ללכת לבנק לבד. ככה אבדוק את היחס כלפי לקוח רגיל, פשוט, בלי שמגיע עם פרוטקציה לפני.

החלטתי בשבילך...וזו לא פרוטקציה. אני לא יכול לסדר לך שם כלום. אני רק יכול לבקש מהם שישבו איתך בסבלנות ויקדישו לך זמן.

מה הם יעשו עם זה - אני לא יודע.

אם היחס שלהם יהיה טוב או רע - אני לא יודע.

הם נחמדים או לא - אין לי מושג.

איך הם מתייחסים ללקוחות שלהם - אין לי מושג. (אני בטוח שיש להם לקוחות שאוהבים אותם, ויש כאלה שלא)

אני יודע בוודאות, שהם נגישים באופן מלא, ויש להם לקוחות עם לקויות פיסיות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נגישות לנכים היא קבועה בחוק למקומות ציבוריים אאל"ט.

היית צריך להגיד לבנק שלך שזה לא אתה מנהל להם את הסניף אלא בית המחוקקים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

שלום לכולם חברים.

אני אתייחס לכולם.

רק קודם אפתח בכך שלא יצא לי לבקר היום בבנק.

הייתי צריך להישאר בבית. כמובן שהבית והמשפחה זה בעדיפות עליונה, לאחר מכן שאר העניינים.

מחר כבר יום שישי - הבנקים לא עובדים. או שאני טועה, פשוט ככה אני רגיל ומאז ומעולם.

מקווה בשבוע הבא כבר לסיים עם הנושא הזה. שאחי יהיה לקוח בבנק אחר.

בנק עם שליטה בחשבון דרך האינטרנט.

התלהבתי מאוד מהרעיון שהוא ירגיש עצמאי. אני בטוח שהוא יתלהב כשהוא ישמע על זה. עוד לא סיפרתי לו. הפתעה.

___

- אנלוגי

תודה חבר.

אני יודע שלא העברתי ביקורת.

כתבתי כמה האנשים פה הם אנשים מדהימים, אנשים טובים.

פשוט לי זה גם מרגיש שאני מגזים. אבל אני אף פעם לא מצליח לעצור את עצמי, להגביל את עצמי לכמות מסוימת של מילים.

תמיד אני כותב, זה מתארך, אני אומר לעצמי - מי יקרא את כל זה עכשיו? תראה איזה ארוך. ככה כל פעם.

אבל זה עוזר לי. אז אולי בגלל זה אני ממשיך חבר.

אני אוהב להתייחס לכל תגובה באופן אישי. להגיב לכל אחד. בכלל, כתיבה, אפילו כתיבת תגובה מרגיעה אותי משום מה.

לגבי ארגון נכי ישראל, אני אעביר להם ידידי.

הייתי שואל עוד שאלה בקשר לנגישות נכים, אבל אני לא יודע אם זה מתאים לנושא.

אני רק אשאל, אם זה לא מתאים, אני אשמח אם תענה לי בפרטי בבקשה - יש לנו בקרית גת מדרכות שבקצה אחד יש

מדרכה מונמכת, בקצה השני אין. הנכה יכול להעלות על המדרכה, לא יכול לרדת בצד השני.

כמו שאתה ושאר הקוראים מבינים - הנכים כבר מלכתחילה לא משתמשים במדרכה הזאת.

אם עלית מצד אחד, אתה הרי צריך לרדת בצד השני.

אז הם פשוט הולכים לצד המדרכה, בכביש עם תנועה. תמיד יש שם תנועה כי זה ליד מרכז מסחרי. זה מסוכן.

בכלל, אם הייתי יודע איך אני יכול להנגיש את כל המדרכות בעיר - הייתי עושה זאת לבד. אם היה מותר לי.

אם חסרים עובדים שיעשו את העבודה אני מוכן בהתנדבות מלאה.

-liork1

לאחר שאני קורא את מה שכתבת חבר, אני לא מבין אז למה הם מרשים לעצמם להתנהג ככה.

אם הם באמת נמדדים בזכוכית מגדלת.

או שאולי בגלל שזה סניף בנק קטן, אז אולי זה קצת שונה פה. אני לא יודע.

או אולי לקוחות שהם נכים לא נמדדים כמו לקוחות רגילים. אבל אם זה המצב - אז זה קצת בושה לבנק. אולי קצת הרבה.

כי גם אדם נכה הוא בן אדם. נכון שהקצבה שלו זה המשכורת שלו, אבל זה גם כסף.

אולי משכורת של בן אדם רגיל היא יותר מקצבת נכות, אני חושב אולי פי 2 או פי 3 השכר מינימום גדול מקצבת נכות.

אבל זה עדיין לא נותן זכות להתייחס לבן אדם שמכניס קצת כסף לבנק כאילו הוא לא שווה.

מקווה שהיחס שלהם ישתנה. כי אני לא רוצה שמישהו אחר יעבור את החוויה הלא נעימה הזאת. לא נכה, לא בן אדם מבוגר,

לא אף פעם אדם. במיוחד לא כאלה שהם לא לקוחות כלכלים לבנק.

את המילים שכתבתי כאן אני מפנה כמובן לבנק. דבר שלא אוכל להגיד פנים מול פנים. אבל אולי במכתב אוכל לנסח.

תודה חבר.

-Guy_25

לא שמתי לב לטון שלי חבר.

פשוט כתבתי את המקרה זמן קצר לאחר שקרה.

חיפשתי היכן אני יכול לפרוק. כי הייתי מאוד עצבני בתוכי שככה מתייחסים.

הגעתי לקארספורום. שזה כמו משפחה שנייה. יצא לי להיפגש עם אנשים מהפורום, ממש משפחה. אנשים מדהימים.

אני משתדל לשחרר.

אם אני אראה שאחי לא חושב על זה יותר, אני אהיה בכלל משוחרר. אני מקווה שהוא כבר הספיק לשכוח.

אני תכף אצא אליו לשמוח אותו קצת, שאם הוא חושב על זה, לגרום לו להעביר את המחשבות למשהו אחר.

אחת הסיבות שאני רוצה להעביר את החשבון של אחי - בכדי שלא יראה את הבנק הזה יותר. שלא ייזכר במקרה הזה.

לכן זה חשוב לי.

לא חלילה להעניש את הבנק, או לעשות דבר כזה.

טובתו של אחי היא בראש מעייני.

תודה.

- יוסי פרנקוס

כל הכבוד על המהלך שעשית.

אני גם רואה שעשית זאת בצורה יפה. בלי להעליב או לפגוש באף אדם.

כל הכבוד יוסי.

ראיתי גם שקנית מכונית חדשה, תרשה לי לברך אותך. מקווה שתהנה ממנה מאוד. שתתחיל חיים חדשים עכשיו.

- discoTD5

אני מודה לך חבר.

אני רואה שאתה ממש מנסה לעזור לי. מגיע לך המון תודה.

שאלתי חבר באיזה בנק הוא, הוא אמר לי שהוא בבנק לאומי. שאלתי אם הוא ממליץ, הוא אמר לי שכן.

ביום ראשון אקפוץ לבנק לאומי, אראה איך היחס. איך הנגישות לנכים.

הכי חשוב - אם אפשר לנהל את החשבון בנק דרך האינטרנט. אחי יודע להשתמש במחשב. זה יהיה נפלא.

תודה.

- SuperBamba

יכול להיות חבר. אבל אני לא יכול להגיד דבר כזה.

מה שכן, הבנק נגיש. מה שאומר שמי שמתכנן את הבנק, כנראה חשוב על כך, כל הכבוד להם.

חבל רק שהחליטו לשים בדיוק איפה שהדלת הנגישה, הדלת הרחבה, לשים שם שולחן עם ספות. שזה חוסם את המעבר.

גם יש להם הוראה שאסור לפתוח את דלת הבנק הזאת בלי אישור.

יצא לי לחשוב על זה מעט. אולי באמת צריך אישור שאם יקרה מקרה של שוד, או משהו כזה. אבל זה מוזר שלוקח כל כך

הרבה זמן.

אבל אני כבר מספיק לחשוב על המקרה חבר. הכל בסדר.

הכי חשוב לי להעביר את אחי לבנק אחר, נגיש, עם יחס אחר.

את המכתב שאנסח אני אשלח. אשתדל לנסח אותו בתמציתיות כמה שאוכל. בעדינות. אם זה יעשה משהו, אני אשמח מאוד.

תודה חברים יקרים.

שהתייחסתם. שהגבתם. תודה רבה.

פורסם

כל בנק שמכבד את עצמו מאפשר ללקוחות לבצע 95% מהפעולות, לבד מהבית.

לא ברור לי על איזה בנק נפלת, ולמה לא חיברו אתכם לאינטרנט, אבל נראה לי שזה מקרה קיצוני של בנק שהלקוחות פשוט מפריעים לעובדים לנמנם במהלך היום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כי בישראל אנשים אוהבים להרגיש חזקים על אחרים פשוט מאוד.

גם אני כמוך טיפוס שקט מאוד, לא מרים את הקול אף פעם, את הטענות שלי שומר בעיקר לעצמי.

אתה נחמד יטפסו עליך, אם אתה מרים את הקול פתאום האחראי יבוא ויתחנף אליך, רק תהיה לקוח שלו.

לגבי ההתנהגות של הבנקאית. פעם חיכיתי לבנקאית אישית שתתפנה משיחת טלפון וכשהיא סיימה חברים שלה הגיעו והיא קיבלה אותם ישירות.

פשוט הלכתי.

הם הפסידו כרטיס אשראי. היא הפסידה עמלה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

- discoTD5

אנחנו לא ידענו חבר.

יכול להיות שבאמת לבנק יש שירות ניהול חשבון באמצעות האינטרנט, אנחנו אולי לא ידענו עליו.

בגלל זה כתבתי שאני המיופה כוח של אחי.

כי לא רצינו שהוא כל פעם יטרח להגיע לבנק בשביל כל פעולה קטנה.

ברגע ששמעתי שיש בנק עם ניהול דרך האינטרנט - שמחתי מאוד. אני בטוח שזה עוזר לנכים מאוד מאוד. זה נפלא.

- laviil

הצטערתי לקרוא על המקרה שקרה לך.

זה לא נעים בכלל. אני בטוח שנעלבת והרגשת שכאילו אתה לא שווה.

מקווה שעברת מאז אותו מקרה לבנק אחר. כי לא מגיע שיתייחסו ככה לבני אדם. זה פשוט לא נתפס.

אני שמח לקרוא שבסוף הלכת, אני מקווה רק שלא חזרת לשם. או לפחות לא לאותו בנקאית.

כי אולי הבנק הוא בנק טוב, חבל לעזוב אותו רק בגלל בנקאית אחת.

פורסם

מאד קשה לאדם שלא מתנהג כמו בבון לחיות בארץ ולהשאר שפוי.

בסופו של דבר כמעט כל מי שמתנהג כמו בנאדם מבין שהדרך היחידה להניע דברים בארץ היא בצעקות ובאלימות מילולית.

אם לא, אף אחד לא יקח אותך ברצינות בהרבה מהמקרים.

לגבי מה שקרה לך ולאחיך בבנק.

עם יש לך קצת זמן פנוי, במקומך הייתי פונה לתקשורת (מאקו, או אורלי וגיא מתים על סיפורים כאלה).

בנוסף הייתי מנסח מכתב להנהלת הבנק ומפרט יפה יפה את היחס המחפיר שקיבלת בסניף.

ובלי קשר תעבור לבנק אחר, שכן נגיש עבור אחיך.

בהצלחה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

למה לבזבז כח וזמן, תעדכן את המנהל שלהם שבעקבות.... אתה עובר לבנק מתחרה ושלום על ישראל.

למה לעדכן? כדי שיתוקן בשביל הלקוח הבא.

פורסם

תודה חברים.

אני אעדכן אתכם כשאשלח את המכתב.

אם זה מעניין מישהו, אז אני אעדכן גם במציאת הבנק החדש.

יום ראשון אני מקווה כבר לבקר בכמה סניפים לבדוק איזה בנק הכי מתאים.

נגישות, יחס, שליטה על החשבון דרך האינטרנט.

אני מודה לכם מאוד.

אני אקפיץ את השרשור כשיהיה מה לעדכן בשמחה.

פורסם

לבנק לאומי ופועלים יש אתרי אינטרנט טובים מאוד. גם אפליקציות לניהול החשבון מהטלפון שלך.

אישית אני מעדיף את האתר של פועלים. הם דואגים לחדש שם כל הזמן.

כשתפתח את החשבון תזכור לבקש שיתנו לך את הרשאות לביצוע פעולות באינטרנט ובטלפון.

• תוכן חדש...