Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוטומטיק - בוא נחדד משהו קצר:

וינדוס 7 לוקח 512 MB RAM.

וינדוס 8 לוקח 256 MB RAM אם אינני טועה.

פתאום 4 GB נשמע לא מעט? :-D

אני אחדד לך קצת יותר, ממה שכנראה לא כל כך הבנת ממה שרשמתי.

כמה "לוקח" כל וינדואוס את זה אני יודע וכל אחד יכול לדעת לפי חיפוש קצר בגוגל.

אבל, מה אבל? שאר הזיכרון מוקדש גם לתוכנות שרצות או ברקע או בכללי, אלו הן התוכנות אשר שואבות את מירב הזיכרון של המערכת.

לכן, כאשר אתה חורג מכמות הזיכרון שלך, פה המערכת מתחילה לכתוב לדיסק הקשיח האיטי מאוד שלך, 5,400, לא? לדוגמא.

וכאן המחשב שלך מתחיל להיות איתי ואתה לא מבין מדוע איך ולמה. עד שאתה לא סוגר כמה תוכנות.

למה לחיות על הגבול?

בוא נעשה סכמה קטנה:

יש לך 4 ג'יגה זיכרון, נכון? סבבה, בוא נצא לדרך:

1. הכרטיס מסך המובנה של אינטל יכול לקחת לך גם עד 1 גי'גה זיכרון, אבל נגיד והוא לוקח לך מיידית, 512 ( 256 זה במינימום בכדי לתחזק את הגרפיקה של המערכת ובכללי )

2. אתה נשאר כבר עם 3.5 נכון? פחות 512 של המערכת

3. אתה נשאר עם 3 גי'גה , נכון?

4. מה עם הזכרון המוקדש לתוכנות? זה לפחות 1 גי'גה ובדרך כלל 1.5 לפחות בעבודה שוטפת.

5. נשארת עם 1.5 או 2 בערך

6. אתה מפעיל דפדפן, במקביל תוכנה כלשהי כמו סוליד וורקס, פותח מספר חלונות, מפעיל WINAMP או משהו, במקביל SKYPE וכו'

והופ, אתה כבר במינוס ! כן כן ידידי, מינוס, אבל איך זה שכלום לא קורס?

נכון... המערכת מתחילה לכתוב מידע לדיסק הקשיח מה שנקרא PAGE FILE , פה פתאום אתה חווה איטיות להחריד.

לידיעה, כל "טאב" חלונית של דפדפן , זה בין 50-100 מגה.

עכשיו רגע, נגיד והוא רוצה להפעיל משהו שדורש עיבוד גראפי ובנוסף לכל זה את מה שהוא צריך? פתאום הכרטיס דורש 1 גי'גה לפחות ( אם יהיה מסך של FHD ) ומה עם השאר? עוד פעם יש חוסר.

בפעילות רגילה, המערכת צורכת כ 1 גי'גה ללא כל דבר שרץ ברקע

בהפעלת 10 טאבים בדפדפן כרום, הצריכה עולה לכ 2.2 עד 2.5 כמעט

בנוסף הפעלת אוטוקאד? או סולידוורקס? וזה מבלי להפעיל עוד דבר או שתיים במקביל לעבודה שוטפת, להזכירך, כאשר הכרטיס המובנה של אינטל לוקח לך כבר 500 מגה וייקח עד 1 גי'גה מראש תלוי בעומס וברזולוציה ובדרישה.

אז בוא ואספר לך סוד, כיום, למשתמשים אשר עושים מספר פעולות במקביל ובאמת עובדים על המחשב, 4 ג'יגה זה ממש לא מספיק לעבודה שוטפת ומהירה. עובדה.

זה החידוד שלי בכל אופן, שמבוסס על חיי היום יום, לא מפרט טכני כלשהו שקראתי באתר כלשהו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מהסלולרי ולכן אין לי כח לחפור, אבל התגובה מעלי של "אוטומטיק" היא לא יותר מגיבוב שטויות לא מקצועיות, חסרות כל ביסוס מציאותי. חבל שהתגובה מטעה אנשים.

פורסם

איזה גיבוב שטויות בדיוק?

ש 4 גי'גה זה מספיק להכל? זה ממש לא. אולי עבורך שאתה פותח רק חלונית אחת של חדשות YNET וזהו.

*** רק לשם חידוד !!!

4 גי'גה מספיק עבור אוכלוסיית משתמשים ממוצעת בסיסית אשר מן הסתם, לא עושה פעולות במקביל ולא מצריכה שימוש ביותר מ 4 גי'גה באמת, עם זה אני מסכים.

הכוונה שלי, למשתמשים שבאמת מאמצים ועושים עבודה רבה במקביל, זה הרעיון.

מאוד מעניין אותי על סמך מה אתה מגדיר גיבוב שטויות, ללא כל גיבוי ועוד טוען שזה חסר כל ביסוס?

רוצה ביסוס? אתן לך ביסוס, הינה תצלום מסך , עבורך , של איך המערכת ללא כל דבר שרץ ברקע מלבד סקייפ, ולאחר מכן פתיחת מספר חלוניות משהו שהרבה עושה, ללא הפעלת תוכנות בנוסף.

הינה צרפתי לך הוכחה, אז איזה שטויות אתה רושם, אותי זה מעניין.

הצגתי לך הוכחה שללא כל דבר אחר, מגיעים לצריכה של כ 2.5 גי'גה כמעט, בקלות, מה עם אוטוקאד? או סולידוורקס?

תטען קובץ סביר באחת התוכנות, תתחיל לעבוד איתו, ייגנב לך עוד זיכרון RAM לטובת הכרטיס מסך המובנה, לפעמים לא יהיה לו מאיפה לקחת לכן העבודה בתלת מימד למשל, תהיה קצת מקרטעת.

מה עם עוד 2-3 תוכנות סבירות כלשהן ברקע?

אני אודה לך שתפסיק, אתה אדוני, להגיד שהדברים של אחרים שטויות, כשככל הנראה, אתה רושם שטויות.

המערכת לא רושמת בשעה שחסר לדיסק הקשיח? אלו שטויות? מעניין... זה חדש.

למערכת אין מה להריץ במקביל עם המערכת הפעלה ולא רק אותה? כי יש עוד 60 תהליכים בנוסף למערכת ההפעלה, זה גם שטויות? זה חדש...

מה שטויות בדיוק אצלך? אולי תפסיק אתה לרשום שטויות.

*** בתמונות תשים לב, שהכרטיס הגראפי המובנה על הלוח אם, לוקח לי כבר מראש 512 מגה ולפעמים מגיע עד ל 1 גי'גה בדרישה כבדה יותר.

ram 1.jpg

ram 2.jpg

פורסם
חברי הפורום היקרים, אז אני מבין שמה שמומלץ זה נייד אולטראבוק. עשיתי מחקר קטן ומצאתי כמה אופציות אפשריות בתקציבים שלי אם אתם מכירים asus ZENBOOK ו acer s7 וכמובן המאק . האם יש עוד אופציות אפשריות?

הסיבה האמיתית שכל כך חשוב לי עכשיו מחשב נייד חזק זה מכייון שאני רוצה שהמחשב יחזיק איתי לכל שנות התואר ועדיין יכול להריץ את כל התוכנות האפשריות שדרושות להנדסת מכונות.

כמו כן לאלו שלמדו הנדסה האם יש מקצועות שמצריכים כתיבת מילים רבות במהלך השנה הראשונה של התואר ?

תודה רבה

אילון

אתה צריך לבדוק פיזית את ה ZENBOOK, בעבר, עם הצגת סדרת ה ZENBOOK, בוצעו מספר שינויים לאורך השנים ותיקון תקלות קטנות ומעצבנות.

ממליץ לך לבדוק גם את מחשבי סמסונג בתחום ה ULTRABOOK סדרה 7 נכנסת יופי בתקציב ואפילו סדרה 9 בחלקה עד כן עד 1500$

הכי חשוב, לבדוק את המקלדת, להגיע לחנות, לבדוק באיזה חנויות יש ולהקליד, ממש לעמוד, לשבת ולהקליד עליהן במגוון מהירויות ובמגוון שיטות הקלדה שאתה רגיל אליהן לדוגמא.

וכמובן, לצפות ולקרוא מספר חוות דעת כולל יוטיוב.

פורסם

בארץ מקבוק אייר בסיסי במבצע סטודנטים = 4800 ש"ח כמדומני.

בחו"ל 1000 דולר.

לפני שהולכים למתחרות - שרובן עם פשרות - הייתי בודק את המקור.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...