Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר לפיז'ו 607

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני זמן מה התגלה לי כי לרכב שברשותי מסוג פיג'ו 607 יש שני מצברים.

המצבר שהותקן ברכב הינו של 55AMP למרות שהמצבר המומלץ ע"י היצרן הוא 90AMP. מישהו יכול להסביר לי מה המשמעות של הדבר וכיצד זה אמור להשפיע על הרכב?

תודה,

פורסם
כאן תוכל לבדוק כמה אמפר המצבר צריך להיות. אני תמיד בעד להקשיב ליצרן, הוא יודע הכי טוב מה צריך להיות מותקן ברכב. לגבי למה יש לך מצבר 55 אמפר אני לא יודע, אתה צריך לתת יותר פרטים, זה רכב חדש או יש שניה, איזו שנה הרכב? בעקרון תתייחס לזה כמו סוללה חלשה יותר במכשיר חשמלי, הסוללה פשוט תגמר מהר יותר.

פורסם
שלום רב,

לפני זמן מה התגלה לי כי לרכב שברשותי מסוג פיג'ו 607 יש שני מצברים...:?

המצבר שהותקן ברכב הינו של 55AMP למרות שהמצבר המומלץ ע"י היצרן הוא 90AMP. מישהו יכול להסביר לי מה המשמעות של הדבר וכיצד זה אמור להשפיע על הרכב?

תודה,

הי

ראשית בפיזו 607 אכן יש שני מצברים במנוע - מצבר התנעה ,ובתא המטען -מצבר שירות למערכות החשמליות ברכב.

מצבר ההתנעה המומלץ הוא 72 אמפר .

מצבר קטן יותר הינו בעל יכולת התנעה נמוכה יותר ( במקרה זה זרם ההתנעה 660 אמפר לעומת 510 אמפר)

מה שיכול להיות - אי יכולת התנעה שהמצבר לא טעון במלואו/ישן,אורך החיים של המצבר קצר יותר .

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

אז אתחיל בתודה רבה לשניכם.

לגבי כך שיש לו שני מצברים לא ידעתי כפי שציינתי נודע לי רק לאחר שנשאלתי מדוע החלפתי מצבר למצבר של 55AMP, כמובן שלא אני החלפתי אלא תודות יש לתת ללובניסקי טרייד על כך...

הרכב הוא משנת 2005, היצרן ממליץ 90AMP אבל לובינסקי טרייד לא חושפת את מה שהיא מתקינה ללקוח שלה...ולכן התקינו לי 55AMP...

אבי, אני באמת מודה לך כי זה אכן מסביר את הבעיות שיש לי בהתנעה במיוחד בימים חמים...לא יודע למה אבל זה לא קורה באותה שכיחות בימים קרים והמכונאי רכב ישר בדק את המצבר לאחר ששמע את תאור בעיות ההתנעה שלי וגילה כי המצבר הוחלף ואינו תואם את דרישות היצרן.

אז תודה לשניכם, אני כבר מתחיל להבין איך רימו אותי כאן... :(

מיכאל

• תוכן חדש...