Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני יכול לאבי את הדגם g110 ב700 שקל אבל שמעתי שהיא לא מתאימה לחיבור בארץ יש משהו לעשות בנידון?

זהו הדגם מארצות הברית שמתאים ל-110V - במצב כזה אתה חייב לקנות שנאי מ-220V ל-110V.

מכיוון שהמכונה היא מעל 1000W, אתה חייב שנאי ענק (שעלותו כמה מאות שקלים) שיהיה מסוגל לספק את הזרם הדרוש.

אם כבר יש לך שנאי כזה - זה יכול להשתלם.

פורסם

מסורבל מאוד ולא נוח לעבוד עם הממיר מתח הזה, ומן הסתם תצטרך אחד שעובד על 500 אולי 1000 וואט, תוסיף את המחיר שלו, בקיצור תתאמץ קצת ותקנה את האחד שעובד עם המתח של הארץ. לפי דעתי ישתלם יותר.

פורסם
מסורבל מאוד ולא נוח לעבוד עם הממיר מתח הזה, ומן הסתם תצטרך אחד שעובד על 500 אולי 1000 וואט, תוסיף את המחיר שלו, בקיצור תתאמץ קצת ותקנה את האחד שעובד עם המתח של הארץ. לפי דעתי ישתלם יותר.

אם אין לו ספק כזה, אז זה יעלה לו ממש יקר לקנות דגם של 110V ןספק כח בנפרד (שלי בזמנו עלה כ-750ש"ח).

פורסם

אני קניתי מאיביי אחלה מכונה, מקצועית לכל דבר ומקבלים כמות יפה של פדים ועוד שני מטליות מקרופייבר מאוד איכותיות.

הפדים אולי לא שווים לאיכות פדים בעלי חברות גדולות, אבל רובם יעשו את העבודה כמו שצריך.

המכונה עובדת מצויין, עבדתי איתה כמה שעות טובות היא עבדה יפה מאוד במשך כל הזמן הזה.

יש לה את כל הנתונים שצריך במכונה מקצועית כולל DA היא עובדת בצורה אחידה לא קופצת לא בורחת מאוחד נוחה לשימוש עבודה.

מה שבטוח שזה בטח הרבה יותר טוב מלהשתמש במתאם ראש DA למברגה

http://www.ebay.com/itm/New-710W-Dual-Action-Machine-Car-Polisher-Buffer-Sander-Set-2-/170950321571?pt=Power_Tools&hash=item27cd6ee5a3

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אני קניתי מאיביי אחלה מכונה, מקצועית לכל דבר ומקבלים כמות יפה של פדים ועוד שני מטליות מקרופייבר מאוד איכותיות.

הפדים אולי לא שווים לאיכות פדים בעלי חברות גדולות, אבל רובם יעשו את העבודה כמו שצריך.

המכונה עובדת מצויין, עבדתי איתה כמה שעות טובות היא עבדה יפה מאוד במשך כל הזמן הזה.

יש לה את כל הנתונים שצריך במכונה מקצועית כולל DA היא עובדת בצורה אחידה לא קופצת לא בורחת מאוחד נוחה לשימוש עבודה.

מה שבטוח שזה בטח הרבה יותר טוב מלהשתמש במתאם ראש DA למברגה

http://www.ebay.com/itm/New-710W-Dual-Action-Machine-Car-Polisher-Buffer-Sander-Set-2-/170950321571?pt=Power_Tools&hash=item27cd6ee5a3

אם קורה מצב והיא משתגעת או מתקלקלת , אין לך למי לפנות .

לפי דעתי עדיף להשקיע פעם אחת במכונה טובה עם אחריות ולעבוד בראש שקט.

פורסם
אם קורה מצב והיא משתגעת או מתקלקלת , אין לך למי לפנות .

לפי דעתי עדיף להשקיע פעם אחת במכונה טובה עם אחריות ולעבוד בראש שקט.

כמה זמן תקבל אחריות על דבר כזה שנה?

עשיתה פוליש רציני לאוטו כמה פעמים אתה חושב שכבר יצא לך לעשות פוליש בשנה הזאת? פעמיים שלוש?

תאמין לי שאם תשתמש בה נכון, לא אמור לקרות לה כלום, והיא תחזיק לך לעוד הרבה זמן.

לפעמים בשביל להוזיל עלויות עדיף להתפשר על אחריות, מה גם שיש אחריות על המוצר אבל צריך לשלוח אותו לחול, אפשרי אבל לא נוח.

ומה אתה חושב שחנויות לא קונות את המכונות האלה מחול מיבואנים ומוכרות לך את זה ביותר יקר?

אנחנו בארץ לא בארצות הברית, אז אם יש לנו אפשרות להזמין מאיביי אותם מוצרים שנמכרים לנו פה במחירים מטורפים אז שיחקנו אותה.

נכון לא כל דבר שווה להזמין מחול, לפעמים אחריות פה בארץ מאוד חשובה, אבל ממש לא על כל דבר.

פורסם
נכון לא כל דבר שווה להזמין מחול, לפעמים אחריות פה בארץ מאוד חשובה, אבל ממש לא על כל דבר.

עד כמה שאני מבין ההבדל בין המחיר שהם מציעים למחיר ההזמנה מחו"ל הוא של כ-100ש"ח - בשביל הבדל כזה אני אזמין בארץ.

השאלה היא האם הם יהיו מוכנים למכור מכונה אחת במחיר כזה - לא נראה שיש עוד מישהו שמעוניין.

שיתה פוליש רציני לאוטו כמה פעמים אתה חושב שכבר יצא לך לעשות פוליש בשנה הזאת? פעמיים שלוש?

ולמי שיש מספר מכוניות ?

פורסם
עד כמה שאני מבין ההבדל בין המחיר שהם מציעים למחיר ההזמנה מחו"ל הוא של כ-100ש"ח - בשביל הבדל כזה אני אזמין בארץ.

השאלה היא האם הם יהיו מוכנים למכור מכונה אחת במחיר כזה - לא נראה שיש עוד מישהו שמעוניין.

ולמי שיש מספר מכוניות ?

אני מדבר בכללי, לרוב פה יש מכונית אחת, אלה אם הוא עם משפחה כניראה שיש גם 2 ויותר

אבל זה לא אומר שהוא יעשה פוליש גם על הרכב השני וגם אם כן אז זה עדיין שימוש במכונה של פעמיים שלוש בשנה

וגם עם יותר מיזה, זה לא משהו שמשתמשים פה פעם בשבוע וגם לא פעם בחודש, בקיצור על דבר כזה אפשר לקחת סיכון של אחריות, אם המחיר יוצא הרבה יותר משתלם, לא חסרות באיביי מכונות יותר זולות בעלות אותם יכולות.

אתה קונה פה בארץ מכשיר ג'רניק משתמש בו פעם בשבוע לרכב, ואם יש לך גינה וחצר אז גם יותר מיזה.

למכשיר הזה לא מומלץ לעבוד יותר מ 30 דקות ואתה מקבל רק שנה אחריות, אז זה סתם דוגמה למכשיר שכן תשתמש הרבה.

הסיכוי שהוא התקלקל גבוה יותר מאשר מכונת פוליש לרכב שהשימוש שלה הוא מועט הרבה יותר.

• תוכן חדש...