Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה לשאלה שלך :

image002.jpg

אנשים ללא ניסיון בפוליש בקלות יכולים לשרוף\לנזוק את הצבע עם מכונת פוליש רגילה כמו מקיטה .

בשביל זה הגיעה הישואה בדמות "דואל אקשן " . דואל אקשן נעה כמו סיפרה "8 " ואין סיכוי לגרום נזק לצבע .

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טיפ קטן: זה נהיה מפוזר פה, אני בטוח שבמגווירס ירצו ממש מספר מדויק של אנשים שרציניים לגבי רכישת המכונה.

תתחיל להריץ פה מחירים בפרטי בזריזות ולהכין רשימת רוכשים וודאית לפני שכל זה ימרח לשרשור על רכישה בלי שאף אחד ירכוש.

הוא קודם כל צריך לרשום את המחיר , שמגווירס נתנו לו לקניה קבוצתית, לאחר מכן , אנשים יגידו לו מי בפנים מי בחוץ ,

בהצלחה ,

וגם להגיד עם יש מספר של 5 קונים מה המחיר ועם יש מספר של 10 קונים מה המחיר , כמו שחבר פורום הזכיר מקודם.

ד"א אשמח לדעת את המחיר לקניה קבוצתית.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

היי חברים עדכון מחיר המכונה הינו 1100 שח כולל מע"מ ו2 פדים מתנה אחד אדום ופד פיניש. לדעתי המחיר לא כזה טוב, החלטה שלכם למי שרוצה לרכוש מוזמן לפנות לרונן או אליי ואני אפנה אותו. יכול להיות שאולי עוד יפתיעו אותנו ויתנו מחיר טוב יותר כרגע זה מה שנאמר לי..

שיפוצים..

פורסם

לדעתי המחיר הוא סביר, למרות ששאלת אותם לגבי רכישה של 5 מכונות, נכון ?

כלומר יתכן ותהיה הנחה נוספת במידה ותהיה הענות גדולה יותר.

המחיר סביר מכיוון ש:

1. המחיר באנגליה למשל: כ-830ש"ח (ללא משלוח ומיסים) וזה לא כולל פדים.

2. יש אחריות

3. ניתן לקנות בתשלומים (מה שאין בקניה מהאינטרנט)

שורה תחתונה - אני בפנים.

מה אתם אומרים ?

פורסם

לפני שאתה ממהר להיכנס בפנים לפי דעתי יש כאן עוד מה לעשות במחיר בטח ובטח שאתם באים כקבוצה של לפחות 15 איש, אומנם המחיר לא גרוע אבל עדיין יש עוד מה לעשות.

פורסם

עד כמה שהבנתי המחיר שהוא קיבל זה עבור 5 מכונות.

אני בטוח שאם יהיו 15 מכונות - המחיר יהיה הרבה יותר טוב.

השאלה היא - האם נגיע למספר כזה ?

פורסם

יש כאן לפחות 18 איש שהיו מעוניינים לקנות או לפחות לשקול לחיוב במחיר אטרקטיבי, אני לא יודע אם מחיר כזה נחשב אטרקטיבי, אולי תהיה עוד התגמשות לקראת קבוצה גדולה יותר,

דודי, תשאל אותם אם ל5 אנשים ב-1100 כמה ל 10 וכמה ל15 בהחלט ניראה שיש כאן אפשרות בשבילכם למחיר יותר טוב.

פורסם

מחיר ה"מבצע" קרוב מאוד למחיר באינטרנט (תלוי לפי איזה שער מחשבים )

כאן לדוגמא

http://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-G220V2-Polishing-Buffing-Machine-V2-Polish-Dual-Action-G220-Car-Buff/180776561349?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D74%26meid%3D1162711184735043629%26pid%3D100005%26prg%3D1048%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D151066298648%26

כולל משלוח

כולל תשלום מע"מ על הסכום (עובר את 75$ פחות מהתקרה של 300$ ולכן פטור ממכס , חייב במע"מ )

כאשר כאן בנוסף לפד מקבלים גם מטלית מיקרופייבר (לא של מגווירס)

אז מה הועילו חכמים בתקנתם ?

כווצו את המחיר עוד קצת ואני בפנים...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מחיר ה"מבצע" קרוב מאוד למחיר באינטרנט (תלוי לפי איזה שער מחשבים )

כאן לדוגמא

http://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-G...51066298648%26

כולל משלוח

נראה מצויין.

כולל משלוח ומע"מ מגיע לכ-1150ש"ח.

למרות שמשלוח של כ-10 פאונד לישראל נראה לי לא הגיוני (לשלוח את זה בתוך הארץ יעלה יותר),

כלומר שלא נקבל לאחר הרכישה מייל שיש להוסיף עבור המשלוח או לבטל את הרכישה.

• תוכן חדש...