Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיה קשה לתת תשובה בלי מחיר או לפחות טווח הנחה

למשל

5 מכונות %X הנחה

10 מכונות %Y הנחה מהמחיר הרשמי

הרי ברור שככל שהמחיר יהיה יותר זול ככה יצטרפו יותר וככל שהמחיר יותר יקר , כמות העונים תהיה קטנה.

עניין יש זה ברור אבל שוב תלוי במחיר הסופי

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו איזה היענות סליחה שהגבתי רק עכשיו פשוט לפני שעה רק הגעתי מהעבודה.. מגווירס עדיין לא החזירו לי תשובה לגבי המחיר מחר על הבוקר אני אנסה להתקשר אליהם. כיף שיש היענות אני מקווה שהמחיר יהיה טוב.

שיפוצים..

פורסם

טיפ קטן: זה נהיה מפוזר פה, אני בטוח שבמגווירס ירצו ממש מספר מדויק של אנשים שרציניים לגבי רכישת המכונה.

תתחיל להריץ פה מחירים בפרטי בזריזות ולהכין רשימת רוכשים וודאית לפני שכל זה ימרח לשרשור על רכישה בלי שאף אחד ירכוש.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

מעוניין להצתרף גם כמובן תלוי במחיר...

עם איזה אביזרים ופדים המכונה מגיעה?

ותבדוק לגבי הוספת פוליש ווקס ומגבת מייקרו פייבר טובה לעסקה...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

בוקר טוב חברים לצערי אין עדיין תשובה מהם אני מקווה שהם לוקחים אותנו ברצינות החברה שמה כי אם לא חבל.. אני אנסה ליצור קשר מיד אחרי החג עם רונן או דליה ולסגור את העניין.

שתהיה שנה טובה ומתוקה חברים יקרים עם המון ווקסים פולישים ושאר ממתקים:wink:

שיפוצים..

• תוכן חדש...