Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיבוב של שטויות.

הכשרות על מוצרים שהם לא מזון אלה במפעלים שלא עובדים בשבת.

זה הכל, הם רוצים להוכיח שהם לא עובדים בשבת ע"י כשרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי אותך, אז מהיום והלאה הציבור הדתי בישראל יקנה שמנים רק תוצרת ישראל שהרי אף מפעל כימיקלים בעולם לא משבית את המפעל שלו בשבת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני מעדיף נוזל קירור בשרי (האדום?) שהופרשו ממנו כדין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה זה אמור לעניין אותך מה הציבור הדתי קונה?

שיקנה מה שהוא רוצה, אנחנו חיים במדינה חופשית...

קיצר, מתי עוברים לנושא על זה שבתורה יש מצווה לאנוס ילדים?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כל בחורה במחזור תיתן לך את מבוקשך.

רגע, זה למה הG12 כזה מתוק? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה זה אמור לעניין אותך מה הציבור הדתי קונה?

שיקנה מה שהוא רוצה, אנחנו חיים במדינה חופשית...

קיצר, מתי עוברים לנושא על זה שבתורה יש מצווה לאנוס ילדים?

למה אתה גורר את זה לדת? אמרתי מלכתחילה שהבן אדם ששכנע קונצרן אירופאי לשים כשרות על נוזל קירור שהוא מן הסתם רעל זה פשוט רעיון גאוני.

אני מבטיח לך שאם אני אמצא חומר פלאש למנוע כשר לימי הפסח בלבד אתה הראשון שתקבל ממני עדכון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
הבנתי אותך, אז מהיום והלאה הציבור הדתי בישראל יקנה שמנים רק תוצרת ישראל שהרי אף מפעל כימיקלים בעולם לא משבית את המפעל שלו בשבת.

הכשרות למפעלים שומרי שבת היא בארץ בלבד.

מכיוון שאסור להנות מחילול שבת של יהודי אחר.

אין שום בעיה הלכתית עם מוצר שמיוצר בשבת במדינה זרה, שם העובדים בשבת אינם יהודים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אחלה, הפואנטה של כל השירשור הזה בכלל שזה היה פשוט גאוני מצד זה ששכנע את אותה חברה לשים כשרות על חומר שהוא מן הסתם רעיל ולא נצרך על ידי בני אדם למאכל או שתייה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה עם סבוני כלים ותבניות אלומיניום חד פעמיות עם אישור בד"צ? זה לא חדש כל הבולשיט הזה.

פורסם
אחלה, הפואנטה של כל השירשור הזה בכלל שזה היה פשוט גאוני מצד זה ששכנע את אותה חברה לשים כשרות על חומר שהוא מן הסתם רעיל ולא נצרך על ידי בני אדם למאכל או שתייה.

אם אותה חברה היא לא ישראלית. אתה צודק במאה אחוז.

אבל אם הכשרות היא על מנת להצהיר שהמפעל שומר שבת, אין בכך דבר פסול.

הרי גם חברות שמייצרות מוצרי פלסטיק ונייר נוהגות להתהדר בכך ש"מיוצר במפעל שומר שבת"

היצרן כבר ילד גדול. ואם החליט שהוא צריך בכיתוב הכשרות הזה, אני מניח שכבר עשה את בדיקותיו שלו בנוגע לכדאיות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שמשתמשים בדת כמקדמת מכירות זה רקוב ופסול (לפחות לדעתי).

כל מותגי הכשרות המהודרת האלה הם בעיניי ביזיון אחד גדול. ברוב המוחלט של המקרים המוצרים מגיעים מאותו קו יצור.

זה מעצבן אותי, כי סבתא שלי, שלא מבינה יותר מדי (לא שאני מבין גדול) מקפידה לשלם יותר ולקנות רק את הכשרות הכי מהודרת בכל דבר. אפשר לומר שזה סוג של ניצול שמשתמש ביסורי מצפון של אנשים (הרי מי רוצה להיות חוטא? כולם צדיקים בני צדיקים) כדי למכור.

זה קצת כמו הפרסומות לביטוח שהיו פעם ברדיו: "אז עוד לא מצאו אצלך גידול במח ועוד לא איבדת את הראיה בתאונת עבודה, אבל מה יהיה בעתיד? בוא תעשה ביטוח..."

פורסם

גם אני איתך בכך שה"מסחרה" בכשרות ובדת יצאה מגבולות הטעם הטוב.

אחי הקטן תלמיד ישיבה, ובעצמו אומר שההבדלים היחידים בכשרויות הם במוצרי בשר.

כל הפרווה למיניהם, מספיק שיהיה כשרות הכי בסיסית מהרבנות וזה תופס כמו הכשרות הכי גבוהה שקיימת.

תסביר את זה גם לסבתך.

• תוכן חדש...