Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בkia ceed שקניתי מיד שניה (2008) מותקנת מערכת חיישני רוורס שדומה לזאת שבתמונה המצורפת

כשנוסעים אחורה היא מצפצפת בווליום בלתי נסבל וממש מוגזם.

איך אפשר לכוון את הוולויום?

תודה לעונים

$T2eC16d,!)EE9s2uiPOZBQ01ov!uBQ~~60_58.JPG

פורסם

יש לי דומה, זבל סיני.

אין אפשרות להנמיך את הקול, יש אפשרות לבטל את הקול במפסק מאחורה.

אלטרנטיבה אחרת זה להדביק מדבקה מאחורי הרמקול שתחליש אותו.

שי.

פורסם
יש לי דומה, זבל סיני.

אין אפשרות להנמיך את הקול, יש אפשרות לבטל את הקול במפסק מאחורה.

אלטרנטיבה אחרת זה להדביק מדבקה מאחורי הרמקול שתחליש אותו.

שי.

למה זה זבל סיני? לא עובד בצורה טובה?

פורסם

עבד לי כמה חודשים ואז הגיע הקיץ,

המסך התחמם וחלק מהלדים נשרפו.

זבל סיני! עלה 100 שקל ולא שווה אגורה יותר.

לגבי המפסק, הוא נמצא מאחורי המסך, מפסק קטן.

שי.

פורסם

בטח כי הנחת את המסך על הדש-בורד.

זה לא מהלך חכם לכל מכשיר שהוא, פאר היצירה הגרמנית או זבל סיני (שאל את בעלי פיג׳ו 406 שצריכים להחליף מסכים בדש כל כמה שנים).

הפתרון - התקנת המסך מעל המראה המרכזית.

יאריך משמעותית את חייו של כל מסך שהוא, סיני או שוודי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז לא מצאתי את המפסק שדיברת עליו (הפלסטיק העליון התעוות - כנראה מהשמש) ובעודי מגשש הדבק שהחזיק אותו לדשבורד התנתק ואז (כאיול שזה לאמספיק) התנתקה ההלחמה בתוך המסך של ההעברת נתונים (חוט צהוב).

אז מה עשיתי ?

חתכתי את החוט, פירקתי את המסך, הלחמתי את החוט הצהוב חזרה למקום (הלחמה מאד עדינה אבל בסוף הצלחתי). על הדרך שמתי ספוג על הזמזמם שהשתיק אותו מצויין והחזרתי למקום.

הבעיה היחידה שנוצרה היא החיבור חזרה לחשמל (חתכתי את החוט).חיברתי את החוטים לפי הצבע עשיתי כמה ליפופים עם איזולירבנד אבל זה נראה ממש לא טוב (עם כי עובד).

3שאלות נותרו

1. אפשר להחליף רק את המסך במערכות האלה נכון ? (ראיתי ש4 החיישנים מחוברים למין רכזת כזאת)

2. אם אני בא למוסך\חשמלאי רכב שיחליף לי רק את המסך זה יהיה יותר זול מהתקנה מלאה? (לפי הפורום הזה זה אמור לעלות 150 שקל להתקנה מלאה). הוא בכלל יסכים?

3. מכירים מישהו מומלץ למשימה באזור תל אביב עבור kia ?

תודה

• תוכן חדש...