Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

לפני כשבועיים חברה שלי עשתה תאונה עם האוטו, התיקון כלל מעבר לפחחות גם החלפת רדיאטור ומעבה מזגן.

כמה ימים אחרי שהאוטו יצא מהפחח, התחלתי לשים לב שבזמן שהאוטו עומד (רמזורים, פקק וכו...) המזגן מפסיק לקרר, דבר שלא קרה לי קודם לעולם.

כשבוע לאחר מכן בעודי מחכה ברמזור, הבחנתי בשעון החום שמתחיל לטפס וכמעט עובר את השלושת-רבעי (נכון הבחנתי מאוחר יחסית), כיביתי את הרכב ודחפתי אותו הצידה. לאחר כ10 דקות פתחתי את מכסה הרדיאטור והיה נראה כאילו הוא ריק, הוספתי מי ברז (כי אלו היחידים שהיו זמינים) כ1.5 ליטר וגם זה לא מילא אותו עד הסוף. אולי יהיה חשוב לציין גם שמיכל העודפים נשאר מלא.

יום למחרת החזרתי את הרכב לפחח, שהוא מצידו החזיר את הרכב למוסך שטיפל בו, ואחרי כמה שעות אני מקבל טלפון שבו התבשר לי שהחליפו פקק של הרדיאטור "רק כדי להיות בטוחים" , מכיוון והם לא הצליחו לעלות על הבעיה ובמשך נסיעה של 30 דקות הרכב לא התחמם למכונאי.

לקחתי את הרכב ונסעתי. אחרי כשבוע שוב, הרכב מתחמם, רק הפעם עצרתי בצד כיביתי את הרכב והנעתי אחרי כדקה, המחוג ירד ולא התחמם יותר. היום קרה בדיוק אותו הדבר, הרכב מתחמם, אני מכבה ומניע שוב, והופ - המנוע חוזר לטמפ' עבודה ולא מתחמם יותר. רק שהפעם הרדיאטור נשאר מלא.

כל פעם שזה קורה המזגן מפסיק לקרר, אם זה עוזר לפענח את הבעיה, אני כבר אובד עצות ואני בטוח שזה קשור לעבודה שבוצעה אחרי התאונה, מכיוון שמדובר ברכב חדש (יונדאי I20 2010), מנוע 1.4 אוטומט

תודה לעונים, מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מצב באמת מסובך. השאלה אם הפעלת ביטוח בתאונה?

אם כן צור קשר עם החברת ביטוח ותעדכן אותם. כי הישועה לא תבוא מהמוסך הזה. תשאל בביטוח שאתה רוצה ללכת למוסך אחר אם הם יכירו בהוצאה?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

השאלה היא,האם החליפו את הרדיאטור לחדש או משומש מפירוק והאם בוצע ניקוז אוויר מהמערכת ?

בכל אופן,נשמע כמו תיקון לקוי בלשון המעטה של נזקי התאונה,כדאי לפנות שוב למוסך שתיקן את הנזק ולחברת הביטוח שתטפל בנושא לפני שחלילה יגרמו נזקים כבדים למנוע עקב התחממות יתר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

השאלה היא באמת האם הם יכירו בתיקון הנוסף, וכן, כן הפעלתי ביטוח.

בכל אופן האם בכל התחממות של מנוע המזגן חודל מלקרר?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
השאלה היא באמת האם הם יכירו בתיקון הנוסף, וכן, כן הפעלתי ביטוח.

בכל אופן האם בכל התחממות של מנוע המזגן חודל מלקרר?

כן. המזגן מספיק לקרר וגם המנוע מתחיל להתנהג מוזר.

תבדוק לבד פעילות מאוורים. כשהמנוע בטמפ' עבודה או כשהוא יתחמם תכבה מזגן ותפתח מכסה מנוע תראה אם המאוורר עובד? ולאיזה כיוון האויר הולך (תעזר בחתיכת דף) הרכב לא חייב להיות מונע אבל חייב סוויץ' פתוח.

החשש שלי שבשעת התאונה והרדיאטור נפגע אם הרכב המשיך לעבוד ומכך התחמם ונגרם נזק?

בכל מקרה אם אתה מאיזור נתניה אשמח להעיף מבט. יש לי מנסיון במקרה כמו שלך.

פורסם
כן. המזגן מספיק לקרר וגם המנוע מתחיל להתנהג מוזר.

תבדוק לבד פעילות מאוורים. כשהמנוע בטמפ' עבודה או כשהוא יתחמם תכבה מזגן ותפתח מכסה מנוע תראה אם המאוורר עובד? ולאיזה כיוון האויר הולך (תעזר בחתיכת דף) הרכב לא חייב להיות מונע אבל חייב סוויץ' פתוח.

החשש שלי שבשעת התאונה והרדיאטור נפגע אם הרכב המשיך לעבוד ומכך התחמם ונגרם נזק?

בכל מקרה אם אתה מאיזור נתניה אשמח להעיף מבט. יש לי מנסיון במקרה כמו שלך.

ערב טוב.

לא הרכב לא התחמם לאחר התאונה,הוא נגרר למוסך ישירות. אבדוק את המאווררים ואעדכן מחר

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

טוב עדכון קטן, הייתי במוסך אבל לא היה להם זמן כל כך אז קבענו לשישי בבוקר.

בכל אופן החשד של המוסך הוא התרמוסטט, וביום שישי יוציאו אותו כדי לבדוק.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
טוב עדכון קטן, הייתי במוסך אבל לא היה להם זמן כל כך אז קבענו לשישי בבוקר.

בכל אופן החשד של המוסך הוא התרמוסטט, וביום שישי יוציאו אותו כדי לבדוק.

יצא לי בעבר לתקן תאונות כמו שלך. העניין שם "נמעך בקלות" והכל צפוף. צריך באמת בדיקה מעמיקה. ואל תתייאש. גם אם חס ושלום זה לא התרמוסטט. והרכב ימשיך להתחמם. תשאיר להם את הרכב שיסעו איתו יומיים- שלושה. העיקר שיעלו על הבעיה.

אגב,אם עד יום שישי הרכב יתחמם לך שוב. תכבה מנוע. ותגע בזהירות רבה בצינורות של הרדיאטור: העליון והתחתון, תראה אם שניהם חמים באותה המידה.

• תוכן חדש...