Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע סביר לרכב בגודלו.

תיבת הילוכים בעייתית מבחינת אמינות.

מה חשוב לך ברכב? למה בחרת דווקא בסיאט?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

האמת בגלל שהאוטו מתאים לצעירים, יפה...

והאוטו הקודם בחרתי בגלל אמינות, הפעם בא לי להנות ממנו, השאלה אם הבעיה של הגיר ממש בעייתית.

יש לי הצעה 2009 יד 1, טסט לשנה 46000... ב50000, דגם הסטיילנס.. והמחירון 57

פורסם
האמת בגלל שהאוטו מתאים לצעירים, יפה...

והאוטו הקודם בחרתי בגלל אמינות, הפעם בא לי להנות ממנו, השאלה אם הבעיה של הגיר ממש בעייתית.

יש לי הצעה 2009 יד 1, טסט לשנה 46000... ב50000, דגם הסטיילנס.. והמחירון 57

תבדוק ביד2 בכמה נסחרות איביזה בשנתון שראית. יש לי הרגשה שתופתע :) יש המון איביזות למכירה לכן אתה יכול להתמקח עם המוכר חופשי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הרכב מצויין, בהיבט של תמורה לכסף, ולכן, במחיר השוק הנוכחי האיביזה היא אופציה משתלמת במיוחד.

לגבי גיר הDSG, מדובר בגיר פנטסטי ובסטנדט של מכוניות על!. בדור הראשון, הייתה תקלה מסויימת שנבעה בעיקר מהחום הישראלי, כל הרכבים עם גרסת הגיר המדוברת קיבלו recall ובדורות הבאים של הגיר הבעיה תוקנה.

לגיר הDSG אין בעיית אמינות חד וחלק!, כל ההפלצות בנושא הם מיבואנים מתחרים.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
הרכב מצויין, בהיבט של תמורה לכסף, ולכן, במחיר השוק הנוכחי האיביזה היא אופציה משתלמת במיוחד.

לגבי גיר הDSG, מדובר בגיר פנטסטי ובסטנדט של מכוניות על!. בדור הראשון, הייתה תקלה מסויימת שנבעה בעיקר מהחום הישראלי, כל הרכבים עם גרסת הגיר המדוברת קיבלו recall ובדורות הבאים של הגיר הבעיה תוקנה.

לגיר הDSG אין בעיית אמינות חד וחלק!, כל ההפלצות בנושא הם מיבואנים מתחרים.

לא מבין על סמך מה אתה מרשה לעצמך לומר את הדברים הלא נכונים בעליל האלה

קודם כל,זה לא בעיה רק דור אחד של הגיר, אלה חוצה דורות.

דבר שני, אם התקלה נובעת רק ״מהחום הישראלי״ אז למה עשו ריקול ל400000 רכבים בסין ועוד עשרות אלפים בארה״ב?

http://cars.walla.co.il/?w=/4714/1547478

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=471693

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...