Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני חדש פה

הבנתי שזה הפורום הכי חזק כיום באינטרנט בנוגע להתייעצות על רכבים. אז כבוד להצטרף :)

שאלה: מה הפרמטרים החשובים שבודקים לפני רכישת רכב?

אני יודע שחשוב לבדוק את נושא צריכת הדלק, רמת בטיחות של הרכב, וכמובן להרגיש את הנהיגה אבל מה עוד חשוב לבדוק ולדעת ולהשוות בין רכבים כשאר אני עומד לפני קניה של רכב חדש? (מדבר על רכב חדש ולא יד 2)

פורסם

שלום.

תתחיל מפרמטר ראשון - מה הצרכים שלך מהרכב.

כמה אנשים נוסעים, האם יש תינוקות (עגלות\בוסטרים), האם יש צורך בבגאז' גדול.

כמות הנסיעות, סוג הנסיעות.

אחרי זה סדר העדיפות שלך (כוח, חיסכון, נוחות, בטיחות,).

אפשר לבדוק במחירי הביטוחים (משמעותי בעיקר לנהגים חדשים\צעירים).

אם בכוונתך למכור את הרכב בתווך הקרוב, גם נושא הסחירות יכול להיות שיקול.

אורך האחריות

מחירי הטיפולים.

כמובן, נסיעת מבחן כדי להרגיש את הרכב.

הטעם שלך (לא כדאי לקנות רכב שלא מוצא חן בעינייך).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף לכל מילה שאמר החבר מעליי

בנוסף, כשאתה הולך לחפש רכב, חשוב שתחפש ללא דעות קדומות ובלי להתייחס למה שאומרים ורק אחרי שתמצא משהו שאהבת תבקש חוו״ד. הרבה אנשים שוללים רכב רק על סמך משהו שפעם ״מישהו אמר״ ויכול להיות שדווקא אותו הרכב הוא בול בשבילך

בהצלחה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
בראש הפורום יש לינק ״דביק״ לשרשורים בענין.

תודה אבל ראיתי שם רק דברים על רכישת רכב משומש

• תוכן חדש...