Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.. באחד מרכבי הסקודה פאביה דיזל שברשותינו,נפל המנוע לצד ימין הרכב לרצפה..

כאשר ניגרר המנוע למוסך, איבחן בעל המוסך ,שתושבת ימנית עליונה קרסה, כמו כן "תושבת גיר" ( יש קשר??)

הוא טוען שכאשר הוחלף המנוע בעבר ,לא סגרו את הברגים כמו שצריך(ואז המנוע דפק ודפק) ולכן המנוע קרס..

עלות של 2 תושבות כ 680 ש"ח לפני מע"מ,

ועלות העבודה היא, בין 1000 ל2000 ש"ח, תלוי אם הוא יכול להכנס להברגות ללא צורך פירוק המנוע לריצפה,

בנוסף לכך אני יצרף תמונה בתגובה הבאה, אם תשימו לב שמקום הברגה אחד בבלוק המנוע ממש נישבר..מה שמצריך החלפת מנוע בעיקרון, או לחלופין למצוא דרך כלשהי לעשות איזו שהיא הלחמה וכדו', או להשאיר את זה ככה ולסגור רק 2 ברגים ובורג שלישי ישאר פרוץ

מה דעתכם על מקרה זה?

והאם המחיר מקובל פה(כי מוסכניק אחר אמר לי שזה שטויות רק להחליף תושבות וזהו )

תודה מראש

פורסם

אפשר לבצע הלחמה, למרות שאם אתה שואל אותי, מיותר.

תחליף את 2 התושבות ודאג מדי פעם לבדוק את מצב התושבת לבלוק כדי לבדוק שהוויברציות של המנוע לא גרמו לאחר הברגים להשתחרר מעט.

בנוגע למחיר, איני מכיר את מבנה הרכב הנ"ל אבל המחיר נשמע גבוהה.

בדר"כ לא צריך לקחת יותר מ שעה וחצי-שעתיים של עבודה.

שי.

פורסם
אפשר לבצע הלחמה, למרות שאם אתה שואל אותי, מיותר.

תחליף את 2 התושבות ודאג מדי פעם לבדוק את מצב התושבת לבלוק כדי לבדוק שהוויברציות של המנוע לא גרמו לאחר הברגים להשתחרר מעט.

בנוגע למחיר, איני מכיר את מבנה הרכב הנ"ל אבל המחיר נשמע גבוהה.

בדר"כ לא צריך לקחת יותר מ שעה וחצי-שעתיים של עבודה.

הוא טוען שאפשר על החור שיש בתמונה להתקין איזה "פלח" ואז את הפלח לחבר לאיזה אום (ככה הבנתי מדבריו)

העיניין פה שזה מנוע דיזל.. שדופק כל הזמן השאלה היא אם זה שוב עלול להשתחרר?

לעומת זאת חבר טוב אמר לי שאפשר לשים "שייבה" עם בורג ארוך על איפה שנישבר,ואז יתן לי עוד קונטרה

• תוכן חדש...