Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אלבר היו נדפק*ם על ידי הפנצ'ריה שהייתי הולך אליה. כל 10K הוא היה מחרטט כמה הצמיג גמור, מתקשר לאלבר, שעה רב עם המוקדנית, שלא הייתה מבינה איך כל חודש מחליפים צמיגים, ובסוף מחליף לי זוג. היה ברור לי שהרבה יותר משתלם לו כלכלית להחליף לי לצמיגים חדשים (אין מה להתווכח על סוג הצמיג, חברת הליסינג שמה צמיגים קקמייקה וזהו, הפתרון היחיד הוא מה שעשה מיסטר B), ולי זה לא עלה שקל, אז מה אכפת לי? אלבר לעומת זאת היו רבים איתו שעות. מה שכן, פעם אחת (שראיתי) הם שלחו אליו מישהו לבדיקת צמיגים, והוא התעקש שיחליפו לו. המנהל סירב, וההוא אמר: "מה אכפת לך, לך זה משתלם, אלבר מפסידים". אחרי כמה שניות הבחור הלך עם אותם צמיגים, וחשבתי לעצמי איזה גאון המנהל שקלט שזה עובד של אלבר. אחרי כמה שניות שמתי לב שהבחור שהתלונן על הצמיגים לבש חולצה של אלבר, התכלת הזה עם סימן שלהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לידיעתכם הקבלן השמנה חצב סחר מקבל תשלום חודשי פר רכב

זאת אומרת מין מנוי לשלמה סיקסט לא אכפת אם יחליפו את הצמיג או לא יחליפו כי הסכום אותו הם משלמים הוא קבוע הבעיה היא החיסכון של חברת חצב

פורסם

חברת הליסינג שלי (אופרייט) עובדת גם עם חצב, והמודל שלהם לא כזה בוודאות.

הם משלמים פר צמיג שהוחלף, ויש מגבלה של 4 צמיגים בחוזה של 4 שנים.

כנראה שיש חוזה שונה לכל חברת ליסינג.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה גם כנראה תלוי בסוג העסקה. אצלי בזמנו היה מדובר ברכב של "משרד הבטחון". זה שם קוד ל150K בשנה. אז אני מניח שצריך להחליף שם צמיגים באזור הפעמיים או שלוש בשנה. בנוסף, מכל הנסיעות בשטחי כורכר וכדומה, יש המון פנצ'רים. חוץ מזה, כשחושבים על זה, מה אכפת גם לאלבר, צה"ל ישלם :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חושב שלצה"ל יש הסכמים שונים, אני יודע שבמוסכים למשל ההתנהלות היא של היחידות מול המוסכים ולא מול חברות הליסינג.

פורסם
לידיעתכם הקבלן השמנה חצב סחר מקבל תשלום חודשי פר רכב

זאת אומרת מין מנוי לשלמה סיקסט לא אכפת אם יחליפו את הצמיג או לא יחליפו כי הסכום אותו הם משלמים הוא קבוע הבעיה היא החיסכון של חברת חצב

בדיוק מה שתיארתי לעצמי כששמעתי ששלמה סיקסט לא קובעת כלום.

הפאנ'צריה הראשונה אמרו לי בדיוק כך : "הצמיג תקין, הם לא יאשרו החלפה. אם אני אחליף לך, ישאלו אותי למה ויגידו לי לשלוח את הצמיג לבדיקה. בבדיקה יגידו שלא הייתי צריך להחליף את הצמיג ואז לא ישלמו לי"

הכי הזוי זה שיש לי זכאות ל 4 צמיגים כל 3 שנים! העיקר הזכאות ...

פורסם
מדהים! כל יצרני ומתקיני (לא בישראל) הצמיגים יודעים ומבינים גם את ההסבר הטכני למה ברכב הנעה קדמית תמיד שמים צמיגים חדשים מאחור ולא מקדימה. אבל אל תיתנו לעובדות לבלבל את החברה הזו, הם יודעים טוב יותר.:evil:

אם לרכב יש בעיות ידועות, תקנו אותן מראש!. אם צריך, תקנו שוב. ואם לא ניתן לתקנן קחו תזרקו את הרכבים בחצר של היבואן ואל תקנו יותר אותם.

ואם יש בעיות בפרונט - למה באמת אתם לא מצליבים צמיגים - הרי האחוריים שחוקים יותר אז אתם שמים דווקא צמיג חדש מקדימה שאולי יהרס שוב ?!

מה זה קשור?

אצלי ברכב וברכבים של לקוחות אני תמיד שם צמיגים חדשים מאחורה,במקרה של היונדאי לרוב מחליפיפ בק"מ נמוך בעקבות מסרק הגה פגום.

ואז צמיג מקורידוגמאת הנקוק אופטימו 25 אלף ק"מ נניח = פדראל פורמוזה חדשה לחלוטין....

ובינינו?

אני עדיין מעדיף הנקוק משומש על צמיג סיני כלשהוא עלום שם אבל חדש.

אגב אולי רק 30% מלקוחות הליסינג בודקים לחץ אוויר באופן סדיר, כך שסוגיית האיכות צמיגים היא הדאגה האחרונה שלהם.

חוסר אוויר בין אם זה מישלין ובין אם "לינג לונג" אותה תוצאה.

פורסם
חברת הליסינג שלי (אופרייט) עובדת גם עם חצב, והמודל שלהם לא כזה בוודאות.

הם משלמים פר צמיג שהוחלף, ויש מגבלה של 4 צמיגים בחוזה של 4 שנים.

כנראה שיש חוזה שונה לכל חברת ליסינג.

אופרייט ליס עובדת במודל שונה עם חברת חצב

תשלום פר צמיג ולא מנוי שני הבעיה באופרייט שהיא חברה מאוד מאוד קמצנית ועד שמקבלים מהם אישור להחלפת צמיג הם מוציאים את הנשמה

חברת חצב עובדת רק עם ניו קופל במודל של מנוי שנתי משלמים על כל נושא הצמיגים (תקרים,איזונים,החלפות צמיגים) מחיר חודשי

כל חברות הבת של שלמה סיקסט (השכרה וכו')עובדת במודל של תשלום פר צמיג ולא מנוי שנתי

• תוכן חדש...