Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתב + מודם אלחוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דגם יש לך כרגע?

אני קניתי השבוע ראוטר+ מודם משולב דגם TD-W8951ND בעל אנטנת 5dBi ואין לי שום בעיית קליטה בכל הבית(5 חדרים).

(יש לי 15 מגה אונטרנט)

איזה דגם יש לך ואיזה אנטנה יש לו?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

במקום לקנות ראוטר עם קליטה של לווין, פשוט תקנה אחד רגיל ובנוסף AP באזור שהקליטה בו חלשה.

אני לא יודע מה הצרכים שלך, אבל אני יכול להגיד לך מניסיון אצלי בבית יש AP בסלון שמחובר עם כבל לראוטר בחדר מחשב בקומה למעלה ויש לי קליטה גם מחוץ לבית (קו אחד אבל מספיק למיילים וכאלה בטלפון).

ואצל מישהו בבית הממד היה בצד השני של הבית ולא היה שם קליטה עם אייפד, שמנו בממד צעצוע כזה ועובד מעולה לצורך גלישה. זה נתן שם סביבות 5 מגה שזה מספיק ליוטיוב וכאלה לילדים.

http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Network-Access-Point-Range-Expander-300-Mbps-/140927484250?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item20cfeec15a

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אכן לדעתי פיתרון מצויין למי שכבר יש ראוטר+מודם שעובד, חבל ליקנות עוד מכשיר עם צעצוע כזה קטן יפתור לך את בעיית הקליטה.

עריכה:

מצאתי ביותר זול כולל מתאם שמתאים לשקע שלנו:

http://www.ebay.com/itm/300Mbps-IEEE-802-11N-G-B-WLAN-Network-Router-Wireless-N-Repeater-EU-Plug-/290842054017?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item43b7898d81

גם אני חושב להזמין למישפחה- האם זה בסדר?

איך זה עובד- פשוט שמים בשקע החשמל בטווח הביניים וזהו? הוא פשוט משדר את מה שקולט?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אתה צריך קודם לקנפג אותו מול הראוטר הנוכחי שלך עם כבל, אחרי זה אתה מגדיר בתוך המכשיר הזה (יש לו ממשק בדומה לראוטר) WIFI כדי שיוכלו להתחבר אליו אלחוטית ומחבר לחשמל במקום שהוא יקלוט את הראוטר שלך.

לצורך העניין אני חיברתי את המכשיר לשקע חשמל מול הדלת ככה שיהיה לו פתח לקליטה אל מחוץ לממ"ד והוא פשוט הפיץ את האות הזה לתוך הממ"ד עצמו.

בין האייפד למכשיר הזה יש 100 אחוז קליטה, אבל בין המכשיר הזה לראוטר יש סביבות 40 אחוז קליטה וזה מה שקובע. אל תשכח שזה זבל סיני ואולי מכשיר אחר יתן תוצאות טובות יותר אבל הכל תלוי בצרכים שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התשובות שלי לכולם:

* המהירות שלי היא 15MB.

* הקטע שיש שני קווים פעילים במקום חמישה, אכן ממחיש את המצב. הגלישה נהיית איטית ומעצבנת. טעינת הדפים נהיית איטית ואפילו איטית מדי.

* אני לא בהכרח מחפש VDSL. כפי שכתבתי, המהירות שלי היא 15MB וסביר מאוד להניח שכך היא תהייה, כיוון שהמטרה של האינטרנט היא גלישה בלבד ולא הורדת קבצים גדולים. אם יהיה מבצע של 100MB באותו מחיר (וזה לא כזה הזוי...), אז כן, אשמח לשדרג.

* הדגם של המכשיר שלי הוא אכן TD-W8951ND והקליטה בו גרועה. מה עוד, שיש ניתוקים. אומנם מעט, אבל קיימים. יכול להיות שהבעיה היא רק במכשיר שלי, אבל אין ספק שהוא הותיר עליי רושם רע על מוצרי החברה.

ACCES POINT דורש רק חיבור עם החשמל+ קינפוג עם הראוטר+מודם? אם כן, בהחלט אחשוב על כך!

ה"בעיה" היא שעלות AP, היא כמעט כמו מכשיר חדש, לא? אני לא מעוניין להתפשר בעניין ובהחלט מוכן להשקיע כמה מאות בודדות, עבור קליטה טובה.

(גם אם אני לא מציין זאת בכל הודעה ולכל אחד בפרט - תודה לכולם).

פורסם

בזק השיקה השבוע את הראוטר החדש של DLINK (קניתי אותו השבוע) שמתאים לקצבים גבוהים והוא גם Dual Band, זאת אומרת שאתה יכול להפעיל שתי רשתות אלחוטיות, 2.4 ו-5 ג'יגה הרץ. לא רק, כל ארבעת הפורטים שלו הם ג'יגה ולא 100 שזה דיי נדיר וזה קיים בראוטרים של לינקסיס וסיסקו בדגמים היקרים שלהם.

התרשמות אישית. אם אין צורך, אין טעם לרכוש. כיוון שהייתה לי תשתית של ג'יגה לפני (היה לי מתג פשוט שסתם היה יושב לו בסלון), רציתי מכשיר אחד שיכלול את הכל. רכשתי את המודם הזה במסגרת השדרוג ל-30 מגה שעשיתי השבוע. מבחינת קליטה, הוא מצויין. המכשירים הניידים שלי מתחברים על הרשת של ה-5 ג'יגה הרץ, וקצב העברת הנתונים הוא ממש מהר.

סה"כ עושה את העבודה.

הראוטר הוא DLINK 7850u

הנה סקירה קצרה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

את האמת ? אין לי מושג.

אולי שווה לשאול את בזק. אגב, העלות שלו 680 ש"ח.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמתי לב למחיר וזהו בהחלט "חתיכת מחיר".

אני די בטוח שאני לא זכאי למבצע של בזק, כיוון שלא שדרגתי ל-30MB+.

הרעיון של קניית ראוטר 300MBPS + ACCESS POINT בסכום של 500 ש"ח (נגיד אדמיקס), נשמע לי כפיתרון הכי טוב בינתיים. אני יוצא מנקודת הנחה ש-AP רק צריך חיבור לחשמל והשאר כבר נעשה באופן אלחוטי.

פורסם

* הדגם של המכשיר שלי הוא אכן TD-W8951ND והקליטה בו גרועה. מה עוד, שיש ניתוקים. אומנם מעט, אבל קיימים. יכול להיות שהבעיה היא רק במכשיר שלי, אבל אין ספק שהוא הותיר עליי רושם רע על מוצרי החברה.

(גם אם אני לא מציין זאת בכל הודעה ולכל אחד בפרט - תודה לכולם).

מה גירסה הקושחה שלו?

אצלי זה זה הגיעה עם גירסה 5.0.0 Build 120522 Rel.23978 האחרונה- אולי אתה רק צריך לעדכן?

זה מה שכתוב בסיבת העידכון:

Modifications and Bug Fixes

Improves wireless performance.

http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TD-W8951ND&version=V5#tbl_j

פורסם

לא מצאתי, אני חושב שמצאתי.

קניית ראוטר יותר חזק (יש לי שימוש לישן) + AP בהחלט יהוו פיתרון הולם, לדעתי.

נ.ב

אני עדיין מסתמך על כך ש-AP, צריכה חיבור לחשמל בלבד :).

• תוכן חדש...