Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הכותרת דיי אומרת את הרוב, יש מעין בעיטות בגיר רק בהורדת הילוכים (אוטומטית), דיי מאז שקיבלתי את הרכב לפני יותר מ 3 שנים.

שמן גיר הוחלף לפני כ 1000 ק"מ טיפול חלקי - כ 3 ליטר קצת פחות (הפקק המשני של ריקון חלקי נפתח).

יש שיפור אך יש עדיין מעט בעיטות בהורדת הילוכים, זה קורה בעיקר כשהגיר מתחמם יותר ובעיקר בין שלישי לשני, בין שני לראשון לא מורגש.

מה יכולה להיות הבעיה?

סופר לנסר שנת 1997,

187000 ק"מ,

שמן גיר וולווליין חצי סינתטי MAXLIFE ATF

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

^^ אכן יש מספיק, גם לפני טיפול ואחרי זו אותה הרגשה.

קולר גיר כרגע אין, השאלה היא האם הדבר הנ"ל גורם לכך? חום יתר של מערכת השמן גיר?

אני יכול להתקין קולר לגיר, זה יעלה לי כ 550 ש"ח, דחיתי את זה כרגע עקב הוצאות מיותרות, השאלה העקרית היא האם זה חובה..

ואם בכלל זה הגורם לכך, כיוון שבד"כ בעיטות מגיעות בהעלאת הילוכים והחלקות ואצלי זה להיפך, רק בהורדת הילוכים בין שני לשלישי

Opel Adam S 2017

פורסם

אני כבר בספק אם זה יעזור.גם בגטס, הקודמת שהיתה לי היתה אותה בעיה וכל מכוני הגירים אמרו,שהבעיה פנימית מתוך הגיר ואין הרבה מה לעשות.אצלי זה קרה,כי חברת ההשכרה המהוללת השתמשה בדקסרון 3 במקום בשמן סינתטי (בשביל לחסוך כמה ג'ובות) וגרמה להרס בגיר.

אם הבעיה תחמיר,שקול טיפול רציני קצת יותר לגיר כמו דיאליזה מלאה (ריקון כל השמן ע"י מכונה מיוחדת מצד אחד ושתכניס שמן חדש מצד שני תוך ניקוי כל השבבים שהצטברו אבל תתעקש על שמן גיר כמו שנכתב כאן ולא משהו אחר !!!).החלף מסנן שמן גיר בנוסף.

השמן המתאים לך מתוך ציטוט הודעה אחרת :

ממסרה אוטומטית - נוזל ממסרה ATF סינטטי בלבד , בתקן SP 3 - החלפה חלקית כל 45K - סינטטי מלא בלבד

יש נוזלי ממסרה סינטטיים תואמים - כגון B. G - או A.E - אוVALVOLINE

ו דלקול ATF סינטטי ( 160ש"ח לגלון 4 ליטר )

http://www.delkol.co.il/subs_info.as...AA%D7%98%D7%99

פז אוניברסל סינטטי B.G , אמריקן איגל סינטטי , התואמים למפרט היצרן .

- או מקורי בלבד ( החלפה חלקית ) אפשר לקנות, במוסכי החברה - ולבצע טיפול, במוסך אחר .

(כ 4 ליטר - מחיר 250 ש"ח

יש לפחות שני מקומות מומלצים בפורום,שמבצעים טיפול זה: מוסך זיסו ביפו/גירים אוטומטיים צומת סגולה בפ"ת-יש להם את הציוד הנדרש.

אם גם טיפול זה לא יעזור,במוקדם או מאוחר ידרש אצלך תיקון כזה או אחר לגיר,שלאחריו שקול התקנת קולר.

ד"א השמן אמור להיות סינתטי מלא ולא חצי סינתטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על ההודעה הנ"ל, אני מכיר ואני משתמש בדיוק לפי מה שהמליץ ליין מן.

השמן של וולווליין נקנה בעזרתו, יש לומר שיש שיפור אך לא כל השמן הוחלף במערכת אלא חלקית. (במיוחד לאור זאת שבעלים קודמים טיפלו אך ורק בשמן דקסרון 3, קטע של מוסכים כנראה).

אני מתלבט האם החלפה מלאה של השמן כעת לאחר כ 1000 קמ מאז ההחלפה החלקית תועיל. כי לבנתיים היא הועילה במעט שאפשר להרגיש בנסיעה והעברת הילוכים.

ידוע לי שהגיר של הסופר לנסר בעייתי. וזה הפחד שלי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...