Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככה המכסח הולך עם המפתחות קבוע, אני מנסה להסביר לו כמה מפגר זה נראה.

יותר מידי דברים מפריעים לך בעין, בדברים שאינם קשורים אליך. גם את המעט שיער שיש לך, אתה תהפוך ללבן מהר מאוד.

אגב, כשגיליתי שללכת ככה עם המפתחות מעצבן אותך, אז אני דואג לעשות את זה תמיד לידך. סתם שתדע. :lol:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ידוע. בגלל זה כרגע אני לוקח הלוואה כנראה לשנתיים שאני יודע בוודאות שאני יעמוד בהחזר שלה ושאני הולך לסגור עם המענק הצבאי :lol:

למה אתה רוצה לבזבז את המענק עוד לפני שקיבלת אותו? תאמין לי שיהיו לך מספיק דברים לעשות עם המענק הזה כשהוא יגיע.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה לא לבזבז את המענק הצבאי. זה לבזבז פחות מחצי, תלוי כמה ישאר לי לשלם, וזה בתורו תלוי כמה הלימודים יעלו לי ומה יהיה בשנה הבאה מבחינת עבודה (הבטיחו לי מקום ממש טוב לאמן אבל כרגע המקום בתהליכי בנייה. היות וזה עירייה זה אולי יהיה מוכן בזמן ואולי לא).

המענק מבחינתי זה סכום כסף שאני מקבל ואמור לשמש אותי לצרכים שלי. את הלימודים אני ישלם באמצעותו ואז נראה לאן יעוף השאר.

פורסם

קח בחשבון שאם הוא לא ללימודים/דירה/חתונה, אתה לא יכול למשוך אותו למשך 5 שנים.

כמובן שאם אתה מנצל חלק לאחד משלושת האפשרויות, היתרה עדיין נעולה עד סוף התקופה.

מתחדשת*

פורסם
יותר מידי דברים מפריעים לך בעין, בדברים שאינם קשורים אליך. גם את המעט שיער שיש לך, אתה תהפוך ללבן מהר מאוד.

אגב, כשגיליתי שללכת ככה עם המפתחות מעצבן אותך, אז אני דואג לעשות את זה תמיד לידך. סתם שתדע. :lol:

למה מה עוד מפריע לי שלא קשור אלי ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
קח בחשבון שאם הוא לא ללימודים/דירה/חתונה, אתה לא יכול למשוך אותו למשך 5 שנים.

כמובן שאם אתה מנצל חלק לאחד משלושת האפשרויות, היתרה עדיין נעולה עד סוף התקופה.

אתה מדבר על הפיקדון, לא על המענק.

את המענק מקבלים עם השחרור או חודש לאחר מכן, והוא מופקד ישירות לחשבון בנק

בזמני זה היה 8K אבל נדמה לי שמאז היו עוד 2 העלאות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רומק אני רק אתקן אותך קצת, אתה מדבר על הפיקדון.

הוא מדבר על המענק- סכום כסף שמועבר ישירות לחשבון הבנק שלך. גודלו תלוי ברמת הפעילות שלך. בזמנו קיבלתי 11K ישירות לחשבון, אם אני לא טועה היום הסכום הזה אף גדל.

לעורפיים אני לא יודע מה גודל המענק.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כבר עבר מספיק זמן כדי שאשכח את ההבדל הזה.

חוץ מזה, אם אמור להיכנס כסף, למה לקחת הלוואה? אותו הכסף עולה לך יותר.

מתחדשת*

פורסם
בשביל מה אתה רוצה עכשיו את ההלוואה?

ך.

כי אני יודע שאני יכול לעמוד בהחזר שלה בקלות (460 שקל בחודש), אני יכול לפרוע אותה מתי שאני רוצה ללא קנסות ודברים כאלה. למעשה גם אני לא יפרע אותה עם ישר אלא יחזיר לבנק כל חודש במשך שנתיים אז אני ישלם רק קצת יותר מ-11 אלף שקל על זה שלקחתי 10.

אני רוצה לצאת ללימודים האלה כי זה אחלה קורס ואין תחרות בשוק הזה נכון להיום בכלל. לא בתחום הג'ודו בכל מקרה והיות ואני עובד בזה מידי פעם בכל מקרה אני יודע שהקורס רק יעזור לי ויתן לי המון.

אני לא חושף פרטים כרגע אבל עוד חודש וחצי כשהכל יתחיל אני יספר מה בדיוק לומד ולמה.

עריכה- רומק אני צריך את ההלוואה כי הלימודים מתחילים במאי ואני משתחרר עוד שנה, ורק אז יכנס הכסף. עד אז אני יחזיר כבר חלק מהסכום. אני רק מחכה לראות כמה הנחה יעשו לי.

פורסם

אם הקורס יתרום לך בטווח הקצר אז כנראה שזאת אופציה לא רעה. בדקת אם אתה יכול לפרוס את תשלום הקורס לתשלומים?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הלוואה לצורך לימודים= השקעה.

תמיד מבורך.

ההתנגדות העקרונית שלי להלוואות כשהן מיועדות לרכישה של מוצרים שלא מחזירים את ההשקעה בהם (כאשר רכב מככב בקטגוריה).

איחלתי לחייל בהצלחה.

מתחדשת*

פורסם

אויי רגע דניקס אתה בא מחר, שחכתי.

אני בודק יש מצב שאני מסיים לעבוד ב12, הכי הרבה תבוא לבקר בעבודה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...