Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה התעוררה והתעצבנה עלי, ואני התחלתי לחפש מכשיר שיוף כלשהו ברשת שאני יכול לגובב איתו קרשים.

יש למישהו המלצה? ברווז?

הכל תלוי במה אתה רוצה לעשות ולאן אתה רוצה להגיע.

אתה יכול להתחיל עם יפני\לדרמן, ואתה יכול להגיע למערכת שיוף וליטוש מקצועית- מה אתה רוצה לעשות?

בדיוק למטרה הזו של עבודות גילוף בניתי סכין שהעליתי תמונה שלה לפני כמה עמודים.

היא מאפשרת לי עבודה נוחה מול קרשים ועצים שונים ומשונים, בצורה יעילה ועם כל הזויות המוזרות שצריך לפעמים בעת גילוף.

אבל, שוב, כדי שאוכל לכוון אותך- מה בדיוק אתה רוצה לעשות?...

כדי לישר קרשים שיהיו שטוחים, יש מקצוע.

כדי לשייף קרשים שלא יהיו עם קצוות גסים, יש נייר ליטוש ושופינים.

כדי לגלף קרשים, צריך מינימום סכין, ויש כלים ייעודיים לגילוף.

כדי לעצב קרשים גדולים מהר, יש מכונות ליטוש סרט.

זה עולם שלם...

יותר מאוחר אני אעלה בשבילך תמונה של גילוף שעשיתי אתמול בלילה, כרגע מחכה שהצבע יתייבש.

עריכה.

ברווז, אם תמצא דרך הגיונית להגר לניו זילנד, תעדכן.

תוך שניה אני מבטל את כל החלומות הקנדים.

יש כמה פרטים פה, אבל האתר שהם מפנים אליו לא עובד, יימח שמם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דויד32, אכן, 12 כסאות זה סיפור רוסי, הבעלים? לא סגור על זה, מקום שממש אהבתי לבקר בו, קטן כזה בסמטה חביבה, אווירה פלורנטינית משהו, לא יודע איך פלורנטין היום אבל פעם, פעם הייתה פשטות כזאת, מקווה שזה לא אבד.

ברווז, אני חושב שמה שאתה באמת צריך זה DREMEL קטן, עבודה יפה, אני יודע את המשמעות של הדברים הקטנים הללו שנראים כ"כ פשוט בתמונה אך ראבאק! מפרקים לך את הצורה עם צרה אחרי צרה.

אנא-לוגי, ריח של אחרי הגשם, מוקדם בבוקר, עצים רטובים ושלווה. שלחת אותי לכמה מקומות שכיף לבקר בהם, תודה.

ולחבר סתם מילים לשירים, בצעקות, כשאתה ברכב, בעולם הקטן הזה שלך, מנותק מהעולם הגדול שמסביב, תענוג אמיתי.

ג'ימי, אח ג'ימי ג'ימי....

נתת לי תזכורת קטנה לגביי החיים בצל הפסיכולוג :) זה יבוא עוד מעט.

אתה קורא לזה היפנוזה, אני קורא לזה היעלמות

זה קורה לי, אני מאמין שזה קורה לכולם, או לפחות לאלה שראשם קודח מחשבות, לפעמים המוח עוצר לקחת נשימה.

בגיל צעיר בזבזתי זמן רב על ניסיון לשליטה עצמית, ניסיתי להבין איך זה שפעמים אני נעלם ככה בראש ואני אפילו לא יודע על מה חשבתי, אבל לנסות לחשוב על כלום זה פשוט לא בר ביצוע.

אני רוצה שכל אחד ינסה, לעצום עיניים ולא לחשוב על כלום, זה פשוט מתסכל , אני מוצא את עצמי מריץ את המשפט "אני לא חושב על כלום" בראש ואז צחוק עצוב מוציא את המשפט "י'חתיכת אידיוט, אתה חושב על לא לחשוב על כלום". לופ אינסופי שבדר"כ נגמר עם קצת דרמבוי או אדוויל, או קוקטייל של השניים.

תפוחי, מרצדס S500 בסיס גלגלים ארוך, שנת 97, יד שניה (2 הידיים באותה המשפחה), 250K ק"מ (פחות מ15K בשנה), לא עברה תיקוני פח מעולם, צבע מקורי (קצת בעייתי בכמה נקודות אבל יטופל), תיבת הכלים שמגיעה עם הרכב פשוט חדשה, אפילו ערכת העזרה הראשונה נמצאת ונראה כאילו לא השתמשו בה עדיין. יש דברים לתקן, לא דואג, מה שחשוב עובד מעולה.

לגביי המחיר, אפשר לומר שהיא עלתה פחות ממה שהילד רוצה לבזבז על 205, אפשר לומר שהג'אנטים והצמיגים עולים יותר ממה שהרכב עלה, אפשר לומר הרבה דברים אבל בשורה התחתונה צריך לומר שזאת הייתה עסקה כ"כ טובה שרק מטומטם לא היה נוסע עם הרכב הביתה.

עדיין לא ויתרתי, אני אחשוב על צמד הSL כמה ימים, לאחת מהן יש בעיה בגיר והשניה חייבת צבע, לאחת יש פנים יפה והשניה נראית כאילו כלב לעס את המושבים. יש גם גג קשיח בנמצא. הורדתי את הבחור ל$3000 עבור שניהן ואז אמרתי לו שאני צריך לחשוב על זה :)

טוב, זה למה הS קסמה לי

http://www.youtube.com/watch?v=MXyVjvLeEVI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=dbaDSgR7o3A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

פורסם

ברווז, אני חושב שמה שאתה באמת צריך זה DREMEL קטן, עבודה יפה, אני יודע את המשמעות של הדברים הקטנים הללו שנראים כ"כ פשוט בתמונה אך ראבאק! מפרקים לך את הצורה עם צרה אחרי צרה.

תודה!

יש דרמל, אני לא נוהג להשתמש בו על עבודות כאלו. הוא נועד בעיני יותר לדברים אחרים, את העיצוב של העץ אני עושה עם כלים רציניים יותר (אבל הם עדיין צעצועים...:x:roll: ).

כל העיבוד של הידית הייתה עם המכונה הזו וסכין אחרת:

4585988_300.jpg

דרעק איטלקי זה.

הפלטה שלו לא הייתה ישרה (בטן), הייתי צריך להחליף אותה באחת שאני יודע שהיא ישרה. הזוית של הסרט הייתה לא טובה עבורי, הייתי צריך להרים אותה, לא מגיעה ל-90 מעלות. עכשיו, בגלל 2 העיזים האלו, למצוא את הנקודה שבה אני ישר מול הסרט זה קרוב לבלתי אפשרי. אני צריך להתחשב ב-4 זויות שונות כדי להיות ישר... אם זה לא היה :cry: הייתי :lol: .

משום מה, רוב העבודות שאני עושה הן מהסוג שציינת: נראה פשוט כשזה גמור, אבל יותר קל לשבת על שיפוד לוהט מאשר להתמודד עם כל העזים בדרך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גיבוב גשם (עריכה: רק לחזקים שביניכם, השתבש בכתיבה:oops: )

היה ליל גשם מפתיע, מהאלה שמגיעים בדיוק אחרי יום חמסין רק כדי להזכיר לך מדי פעם שיש דבר כזה שקוראים לו חורף והיה אמור להיות כאן מזמן. גשם מטורף ואני כהרגלי לא נרדם עד שאני נכנע וקם, ניגש לארון ומגלה שלא רק נגמר הוויסקי, אלא גם היין. מקלל נמרצות את עצמי ומחליט שאם כבר גשם, זה זמן טוב ללכת לראות מה מצב הנחלים שבאיזור. בהפסקת הגשם הראשונה אני יוצא מהבית החם, נכנס לרכב ומתחיל לנסוע שתוך כדי הדרך אני נזכר שאני בבגדים קצרים וסנדלים ועם רכב פרטי נמוך, לא צעיר וללא חימום. מזל שכמו כל בעיה אחרת למדתי את הפתרון מנהגות ישראל - אני מגביר את הרדיו וזועק איתו לשמיים, זה עוזר החרא הזה.

יורד מהכביש ומגיע לנחל, בחניון אני מזהה אוהל שבו זוג מטיילים שכנראה מאוד קר לו כי הוא עסוק בפעילות גופנית נמרצת. מחליט לא להטריד אותם עם אורות הרכב וממשיך הלאה על כביש הכורכר תוך נפנופי שלום לבדואי שמתצפת על האוהל בהנאה מתוך הטויוטה שלו. בדיוק שאני מחליט לצאת לבדוק רגלית את הנחל הגשם מפסיק ונותן תחושה של שיפור המזל. הנחל זורם יפה, לא היה שיטפון אבל עדיין ישנה זרימה עזה שרק תתחזק בעקבות הלילה ויהיה אפשר לטייל לאורכו ממש בכיף בימים החמימים של ה"חורף" הישראלי.

חוזר לכביש מבסוט מעצמי ומוכן לחזור למיטה החמימה, מהר מאוד אני מבין שזו לא רוח שמושכת את הרכב הצידה אלא פנצ'ר. הגשם כמובן חוזר במלוא עוזו ואני גאה בעצמי שרכשתי קומפרסור צעצוע סיני, מנסה לשמור עליו שלא ירטב בגשם ומנפח את הגלגל. קצת רטיבות וקור אבל מוכן להגיע לפחות עד הבית! או כך חשבתי... נסיעה קצרצרה מגלה שאני כרגיל טועה ואין ברירה אלא להחליף גלגל. הגשם רק מתגבר ואני מוצא עצמי בבגדים קצרים וסנדלים מחליף גלגל תוך שדרק והדומינוס מנגנים לי מהרדיו את גרסת ההופעה של

, אני לא מתווכח עם קלפטון שיש סוברים שהוא אלוהים ונותן לגשם לרדת עליי במלוא עוזו. לפני שאני חוזר לרכב אני מוריד ממני את הבגדים הספוגים במים ולובש חולצה יבשה שהשתמשתי בה כסמרטוט לרכב כמו הומלס טוב.

קם באיחור בבוקר, בסלון זרוקים חולצה מלוכלכת ובוקסר רטובים לגמרי בתוך שלולית. לא בטוח אם חלמתי או לא ואם צריך ללכת לפנצ'ריה, לרופא או לפסיכולוג. מבולבל, אני בטוח בדבר אחד שצריך לעשות אותו ומכין קפה.

פורסם

יהודי, איזה כיף לך. אתה מהנגב לא? הבנתי שירדו כמויות אדירות של גשם בסופ״ש שם, 100 מ״מ בדורות. אדיר פשוט.

לאורך השנים חרשתי (לא מילולית) את השדות באיזור רוחמה כמו משוגע, בעיקר עם פרייבטים (וג׳יפים, והאמרים, וטרקטורונים). הכי טובה בזה הייתה הרנו אקספרס המיתולוגית שלי, שהייתה בערך רכב ראשון (קדמה לה סקודה פורמן, אבל היא הייתה חצי רכב וחצי שלי). האקספרס גילתה עבירות משוגעת בשדות הבוציים, כל עוד שומרים על תנופה. היו לי בארגז לוחות עץ שהייתי משתמש עושה מהם שפאלות. היו לי גם חברים באיזור עם טנדרים וטרקטורים...

המתח הורג אותי, עוד לא קיבלתי תשובה לגבי העבודה. אני כבר על הקצה. אדם מתכנן שינוי קיצוני בחיים, כזה שבערך מייתר את כל מה שאני עושה עכשיו. אז למה להשקיע בעתיד הקרוב הקיים אם אני רוצה עתיד אחר? כבר שבועיים שאני על אוטומט, לא חושב קדימה, רק מחכה. אם משם תבוא תשובה שלילית יהיה לי מאוד קשה לעשות סוויץ׳ בראש ולחזור לשגרה. אני אהיה חייב בכל זאת לעשות שינוי קיצוני. ניו זילנד, תישארי בכוננות.

ואגב שיערות בבית שחי וניו זילנד - סיפרתי אי שם בפורום פעם על ג׳ולייט, ואיך הצלחתי לעבור את מחסום בית השחי. זה לא היה מחזה יפה, בית השחי, אבל כל השאר היה מטורף.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ברווז - לגבי אירלנד: או שיש לך אזרחות אירופאית או שאתה משיג ויזה דרך עבודה שמוכנה לשלם על זה.

לצערי זה לא כזה פשוט.

גובבתי לי מחשב: למרות שאני לא חסיד של HP בנוגע למחשבים הנייד שקיבלתי מהעבודה ממש הפתיע אותי לטובה: HP FOLIO 9470m עם 8 GB זיכרון ו SSD של 256 GB.

חייה הדבר הזה!

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
ניו זילנד, תישארי בכוננות.

גם אני רוצה, אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד.

לא נראה שיש דרך חוקית שדרכה אני יכול להגר לנ"ז , וללכת ללמוד כדי להגדיל את הסיכוי להגר נשמע לי טיפשי.

אני לא ממש רוצה ללמוד לימודים אקדמאיים, זה לא ממש מעניין אותי ואם עושים את זה רק כדי לקבל תעודה זה ממש לא מרגיש לי "זה". לא רוצה לא רוצה לא רוצה, וכנראה שצריך.

תמיד הייתה לי בעיה עם "צריך", אני לא יודע למה, הפסיכולוגית הייתה אומרת שזה פשוט מי שאני ושזאת העקשנות שלי.

"צריך" לא עבד לי בלימודים , כי "צריך" זה היפוטטי מעשית הלכתי לעבוד והיה לי יותר כיף. זה לא שאין לי שכל, דווקא הקופסא מתפקדת טוב (חוץ מנפשית, אבל גם שם לא כזה נורא) אבל הצריך הזה.

מוזר שעם "צריך" לעבוד מעולם לא הייתה לי בעיה, מגיל 17 אני עובד, תקופת ההבטלה הכי ארוכה שלי הייתה כחודש ואחריה זה לי שינוי מקצוע וזה היה שידרוג רציני.

מעניין שתמיד רציתי לעבור לחו"ל, כול החטיבה והתיכון רציתי , ואז הלכתי לעבוד וצריכת האלכוהול עלתה ופתאום המחשבה הזאת של להגר ברחה ממני. ואז היא חזרה, אבל היא לא עוזרת בכלום.

על ניו זילנד חשבתי כבר מזמן, תמיד היא הייתה שם, היא וגרמניה. יום אחד גיליתי שיש טראק שעובר את כול ניו זילנד מצפון לדרום , נדלקתי שוב , העברתי כמה ימים בעבודה בלחקור את העיניין ואז חזרתי מהפנטזיה למציאות. היכנשהו בגיבוב רשמתי שמארה"ב דווקא לא התלהבתי ומעולם לא הייתה לי זיקה אליה. בנ"ז לא הייתי, מלעשות טיול אני מפחד, אני מפחד שאני ממש אוהב ואז כשאחזור לפה אני אתבאס (בנוסף לזה, עכשיו אני עובד ולא מאמין שאוכל לקחת חופש ארוך מספיק בשביל טיול).

גם היום העברתי כבר כמה שעות בחקר ההגירה לנ"ז, אתר ההגירה שלהם לא מוכן לעלות לי.

אם למישהו יש קומבינה כדי להגר לשם, תעשו לי טובה :)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בנצי זרוק לי את העודף שנשאר לך.

רגע דניקס אתה מוכן לקחת גם רגילה ?

רגילה כבר יש לי, כפרעליה היא רק שלי :-D

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אז על מה אתה מוכן להתפשר בדיוק ? על הצבע ?

למה הטאפטוק לא מראה לי הודעות קודמות כמו במחשב ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

על הצבע, ועל ההחזקה שלה, אפשר גם אחת לפני טיימינג,

(טיפול עם טיימינג ועוד כמה דברים ליד מגיע קצת פחות מ5K)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...