Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כשמרכיבים קולר גיר חיצוני מאחוריי הטמבון הקדמי יש חשיבות אם ההתקנה מתבצעת במאונך או במאוזן בלבד?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש הבדל משמעותי, אם אינך מבין עדיף שלא תקשקש.

אסור שהכניסה ויציאה של הקולר יהיו כלפי מטה, רק כלפי מעלה(הכי מומלץ).

או להתקין את ההקולר כאשר הכניסה ויציאה מהצדדים.

הסיבה היא שאסור להתקין קולר שהכניסה ויציאה שלו מופנים כלפי מטה היא שהקולר לא יתמלא כולו בשמן ויהיה כיס אוויר גדול שלעולם לא יתנקז, משמע הקולר לא יתפקד, רק בחלק קטן יזרום השמן.

סיבה שניה היא שהקולר מותקן בצורה הזו היא שהוא יתרוקן משמן ויקח הרבה זמן עד שהוא יתמלא בשמן.

פורסם
אם כל השטח של הקולר חסוף לאויר באותה מידה כשהוא במאוזן או במאונך אז זה לא משנה.

קראתי לאחרונה מספר הודעות שלך בנושאים טכניים ובהחלט ניתן להבין שהידע והמקצועיות שלך במכונאות רכב הוא דל מאוד.

בהתקנת קולר חיצוני או בשפה מקצועית מחליף חום יש חשיבות רבה לצורת ההתקנה כפי שכתב חבר הפורום יקיר.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שהגיבו קודמי נכון, יש חשיבות מכרעת להתקנת הקולר.

רצוי שכניסת השמן תהיה מלמעלה והיציאה מלמטה כשהצינורות פונים לצד, כך יובטח ניקוז אוויר, ולמשאבה קל יותר לדחוף בגרביטציה מאשר לדחוף את השמן מעלה.

אורן

פורסם
קראתי לאחרונה מספר הודעות שלך בנושאים טכניים ובהחלט ניתן להבין שהידע והמקצועיות שלך במכונאות רכב הוא דל מאוד.

בהתקנת קולר חיצוני או בשפה מקצועית מחליף חום יש חשיבות רבה לצורת ההתקנה כפי שכתב חבר הפורום יקיר.

אני הבנתי את השאלה אחרת ממה שניראה ואשמח אם פותח השירשור יסביר טוב יותר להבא. לא היתכוונתי לגבי כיוון הפתחים של הצינורות אלא מבחינת הקולר עצמו אם יושב במאוזן או במאונך (בשום אופן לא בשכיבה). זה ברור לי לחלוטין שהצינורות צריכים להיכנס מהצדדים או מלמעלה.

אף אחד לא מושלם ולפעמים אפשר לטעות בהבנה של שאלה.

אתה מוזמן לקרוא לא מעט תגובות שלי פה שגם הוכיחו עצמם. ותמיד לומדים דברים חדשים.

פורסם

לדעתח אין חשיבות בכוון הזרימה כי המילא המערכת היא בלחץ וזרימה ויותר חשוב להתקין את הקולר במקום כזה שיהיה יעיל מבחינת אויר

פורסם

אני מסכים עם דן אידין שיש להרכיב את הקולר כך שיהיה חשוף לזרימת האויר ביעילות מירבית, אך יש גם לשים לב

לכך שהשמן הזורם בו יעבור את כל מערכת הקרור האפקטיבית שלו. אין כאן בעיה מבחינת המשאבה כי השמן

ה מגיע לשם הוא שמן שחוזר אל הקרטר בלחץ שיורי. אנחנו פשוט מעבירים אותו דרך הקולר כדי שיתקרר בדרכו

חזרה אל אגן השמן. זה נכון גם לקרור שמן המנוע וגם לקרור שמן הגיר.

פורסם

מאור עזר לי ולאחרים לא מעט,

אם יש לך הערות לגבי מקצועיות של חבר פורום מסוים תוכל לפנות אליו בפרטי ולא כאן.

שי.

• תוכן חדש...