Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבון הסטודנטים נפתח באופן רגיל ל-3 שנים. לאחר תקופה זו הוא מתבטל אוטומטית, וי לחדשו תוך הצגת תעודת סטודנט או אישור לימודים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב חברים החלטתי גם לסגור את החשבון בפועלים ולעבור בנק פשוט נמאס לי מהבנק הזה רשמית, הצעות לבנק נורמלי לסטודנטים?

יש לי מספר דרישות אני מקווה שאחד מהבנקים יוכל לספק אותם.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

האם למישהו יש אמריקן אקספרס פלטינה?

אני מקבל את המכתב שלהם כל חודש לפעמים פעמיים בחודש והם רוצים שאקח כרטיס אבל יש להם דמי חבר של $500 בשנה, הנקודות שהם נותנים הם סבבה אבל אני לא יודע מה יצא לי מזה. האם יש אפשרות לריב איתם על העמלה השנתית, כששולחים לי את הזהב הם תמיד כותבים שהשנה הראשונה חינם...

haters will hate

פורסם
בשביל חשבון סטודנט בבנק חייבים להראות כרטיס סטודנט, או שגם מסמך רשמי אחר ממוסד הלימודים (אישור קבלה ללימודים, קבלה על תשלום עבור לימודים וכו) מספק אותם?

כן,

כשאני הפכתי את החשבון לחשבון סטודנט, הספיקה להם בקשת התשלום לאוניברסיטה ומשיכת חלק מהפיקדון (לחיילים משוחררים) לשם כך.

טוב חברים החלטתי גם לסגור את החשבון בפועלים ולעבור בנק פשוט נמאס לי מהבנק הזה רשמית, הצעות לבנק נורמלי לסטודנטים?

יש לי מספר דרישות אני מקווה שאחד מהבנקים יוכל לספק אותם.

אני לא מבין מה רע לך בפועלים, בתור סטודנט אני בבנק הזה לא משלם עמלות כלל, קיבלתי ויזה זהב עם מסגרת דיי גבוהה (אני מניח שזה בגלל המשכורות שלי בתור אדם עובד) אפשרות להלוואת סטודנט עד 50K בריבית פריים פלוס חצי, שבה כבר השתמשתי במעמד שינוי החשבון בשביל לכסות הלוואה אחרת של פריים פלוס 7 שהייתה לי (אני דביל שלקחתי "אשראי ברגע" בטלפון, עצה ממני אל תעשו את זה) וחסכתי כבר על המקום כ1000 שקלים על ריביות.

בסך הכל אם אני הייתי עובר בנק, לא הייתי עושה את זה מהסיבות האלה, לא נראה לי שאני מופלה פה לרעה לעומת בנקים אחרים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
האם למישהו יש אמריקן אקספרס פלטינה?

אני מקבל את המכתב שלהם כל חודש לפעמים פעמיים בחודש והם רוצים שאקח כרטיס אבל יש להם דמי חבר של $500 בשנה, הנקודות שהם נותנים הם סבבה אבל אני לא יודע מה יצא לי מזה. האם יש אפשרות לריב איתם על העמלה השנתית, כששולחים לי את הזהב הם תמיד כותבים שהשנה הראשונה חינם...

עד העסקי זהב אתה יכול להוציא את זה בחינם ללא שום בעיה.

לגבי הפלטינה לדעתי פה אתה חייב לשלם כבר. (ההטבות אכן יותר מגניבות בפלטינה , במיוחד למי שטס הרבה - ההבדל במיילים ובכניסה לטרקלינים משמעותי)

מה שכן - 500$ נשמע לי סכום מופרח שאפילו בארץ לא ידמינו לבקש, למיטב זכרוני בארץ 30-50 לחודש ש"ח כתלות בשימוש בכרטיס.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Mastercard LifeStyle Plus

קיבלתי בחינם לשנתיים כשהתעצבנתי על הבנק שדוחה חיובים מכרטיס Direct.

עד עכשיו היה לכרטיס הזה יתרון אחד גדול: במבצע של LifeStyle קניתי אייפון ב-300 שקל פחות.

והחיסרון הכי גדול: פעם בחודש מגיעה מעטפה של פירוט החיוב החודשי עם קופונים לסופרפארם LifeStyle, זה השלב שאני רץ לתיבת דואר ומחביא את הקופונים לפני שאמא שלי מגיעה לזה "וקונסת" אותי ב-200-300 שקל.

לקוח של בנק מזרחי טפחות, פעם בשנה בסביבות ספטמבר, אני קופץ לפועלים ולוקח חוברת שלהם, משם אני ממשיך למנהלת הסניף במזרחי, מנפנף קצת בחוברת בטבעיות תוך כדי השיחה, מספר לה כמה שהתספורת/חולצה/טבעת חדשה שיש לה כ"כ יפה ושדיברו איתי כמה מהסניפים המתחרים והציעו לי לעבור אליהם.

וככה, כל שנה, פטור מעמלות ופטור מכ. אשראי.

----

פורסם

בנצי - אתה מדבר על כרטיס אמריקאי, כאן המשתמשים ישראלים. מדובר בתנאים שונים לגמרי כך שפורום זה אינו המקום לשאול את השאלה. פשוט אין מי שיענה.

ליביו - לי יש מסטרכרד פלטינום שדמי הכרטיס שלו כ-25 ש"ח בחודש, בדומה למה שציינת (עם הנחה של 100% על כל הכרטיסים הבנקאיים בחשבון בשימוש ב-8,000 ש" בחודש). באתר בנה"פ מצויין שלאמריקן אקספרס פלטינום דמי כרטיס של למעלה מ-$27 לחודש, וכנראה שאין אפשרות לפטור מסכום זה, לפחות לפי המצויין באתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לחץ על סניף הבנק - אם אתה לקוח טוב - יביא לך כל כרטיס, גם מוזהב, ללא שום עלות.

התחברות לסידור של חברות אשראי בארגונים (חברות הכרטיסים מחזרות אחרי ארגונים וחברות קטנות ומציעות תנאים טובים למצטרפים חדשים וכל מי שיגיע דרכם - ולא משנה אם עובדים שם או לא כי הם רוצים לגייס כמה שיותר מחזיקים חדשים - ישיג כל כרטיס, כולל ביזנס, ללא שום עלות. לא עלות ביטוח, לא עלות שימוש.

ככה יש לי כרטיס מוזהב עם תנאי רווחה נילווים מצויינים, של חברה שלא עבדתי בה מעולם. אז מישהי שאני מכיר עובדת שם, זהו כל הקשר. בישראל - כמו בישראל. ככה זה.

תנאי הטטרפות בישראל שונים משמעותית מארה"ב, שם יש בדיקה והחמרה במתן כרטיס ומסגרות. בישראל כל קבוצת עובדים מקבלת כרטיס מועדף ותנאי פרמיום.

תמיד אפשר לנסות נימוק פשוט: אם לא תתנו לי - אני אעשה בחברה אחרת, ולהם יהיה לקוח נוסף, לא לכם. ולהרבה שנים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מסיוסי חרטה אחת גדולה בפועלים אין הלוואה לסטודנטים של 50K בפריים פלוס חצי, יש רק מחצית מהסכום ואני מקבל בריבית אחרת אאל"ט.

הבנק פשוט בזיוני אני צריך לרדוף אחריהם על הנפקת כרטיס עלובה, והם החליטו לא לאשר אותה, ללאומי קארד שירות מצויין, נענים לכל בקשה שיש, נענים לצרכים שלך, אני אישית מבסוט מהם.

באיזה איזור בארץ הסניף שלך?

יש מישהו שיש לו חשבון סטודנט ביהב, אוצר החייל, דיסקונט, לאומי, בינלאומי, מזרחי טפחות שיכול לתת חוו"ד?

האם תנאי חשבון והלוואה יכולים להשתנות בין סניף לסניף?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס, לדעתי מדובר בהלוואה מיוחדת לסטודנטים, לא יודע עד כמה זה קשור למצב החשבון בבנק, הגיוני גם שהבנק ירצה למשוך אליו אקדמאים בכדי שלאחר מכן יישארו אצלו מתוך הרגל.

הסניף שלי הוא 652 באור יהודה, אתה מוזמן לנסות. בעצם תתקשר אפילו לפועלים בטלפון ותראה מה כן אפשר להציע לך, לדעתי גם במצב של מינוס וללא ממש הכנסות (כמו רוב הסטודנטים) אני מאמין שהם יהיו יותר גמישים ממה שציינת.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

טוב חברים מעיר את השרשור,

קצת חוות דעת מאנשים לגבי שירות בבנקים הבאים:

-דיסקונט

-יהב

-איגוד

-מזרחי טפחות

-לאומי

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...