Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמריקן אקספרס גולד ביזנס

לאומי כארד ויזה זהב

מאסטר כארד גולד קורפורייט

ויזה כאל עסקי זהב

בין בנק הפועלים ולאומי, 0 ש״ח

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתדל להימנע מכרטיסי אשראי אבל נאלץ להחזיק אחד משיקולים פרקטיים.

על הוויזה לאומי-קארד אני משלם 13.90 פעם או פעמיים בשנה מאז שהפסקתי לעבוד בארץ ב-2008. כשחזרתי לעבוד פה והתחילה להיכנס משכורת, הבנק אץ רץ להציע לי מאסטרקארד עם פטור מלא מעמלות ודמי כרטיס, ועל הדרך גם מתחו את מסגרת האשראי הצנועה שהחזקתי עד כה.

מאמין שהוויזה הישנה תבוטל ברגע שיסתיימו התשלומים למוסך רון, באמת שאין טעם להחזיק אותה יותר.

פורסם
משתדל להימנע מכרטיסי אשראי אבל נאלץ להחזיק אחד משיקולים פרקטיים.

על הוויזה לאומי-קארד אני משלם 13.90 פעם או פעמיים בשנה מאז שהפסקתי לעבוד בארץ ב-2008. כשחזרתי לעבוד פה והתחילה להיכנס משכורת, הבנק אץ רץ להציע לי מאסטרקארד עם פטור מלא מעמלות ודמי כרטיס, ועל הדרך גם מתחו את מסגרת האשראי הצנועה שהחזקתי עד כה.

מאמין שהוויזה הישנה תבוטל ברגע שיסתיימו התשלומים למוסך רון, באמת שאין טעם להחזיק אותה יותר.

אתה יכול לבטל את הכרטיס כבר היום, התשלומים ימשיכו לרדתעד סיום ההתחייבות.

אם יש לך הוראות קבע העבר אותן לכרטיס החדש.

וד"א - נדבקת מהספרדים בגישה האירופית. בארץ השימוש בכרטיס האשראי שונה והרבה יותר נפוץ - ותודה לאינפלציה של שנות ה-80.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צפה לבלתי צפוי.

איימתי אתמול בביטול הלייפסטייל - קיבלתי פטור מדמי מנוי לשנה.

סירובו לאפשר לי לסדר זאת לאשתי.

כאשר היא חזרה הביתה היא ניסתה לעשות אותו דבר - נאמר לה שהיא מועברת לשימור.מאז מחכה לשיחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני כרטיסי זהב עסקי בלאומי קארד.

כרטיס זהב עסקי ב-כ.א.ל.

בכל הכרטיסים יחד הפעילות החודשית לא מרשימה במיוחד.

הכל חינם.

גם טרקלין דן. (שימושי - אכלנו שם ארוחת בוקר לפני טיסה שממריאה ב07:00. בחינם. באווירה קצת יותר רגועה מהבלגן הרגיל של הדיוטי פרי.)

איך?

הסדרים של מקומות עבודה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כרטיס סטודנט רגיל של ישראכרט חוץ בנקאי

כרטיס סטודנט ויזה כאל זהב בינלאומי בנקאי

מולטי עזריאלי רגיל חוץ בנקאי

ויזה כאל כוחות הביטחון פלטינה בינלאומי בנקאי

ויזה כאל של "חבר" (נדמה לי זה זהב) בינלאומי בנקאי

על אף אחד מהם לא גגבים דמי שימוש.

וקיבינימט מה נסגר עם הכרטיסי אשראי השחורים והמגעילים האלה? שיוציאו כרטיס שקוף יפה כמו של אמריקן אקספרס

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דרך אגב,

מתי הבנק יודע שאתה כבר לא סטודנט ומפסיק לך את ההטבות?

לצורך העניין, אני לומד באוניברסיטה הפתוחה, לי באופן אישי אין זמן מוגדר מתי אני מסיים את התואר,

הרי זה לא כמו שכשאתה בצבא ומפסיקים להפקיד לך את המשכורת או שהבנק סופר לך 3 שנים מיום הפעלת החשבון (או איך שהם לא מחשבים את זה)

מישהו יודע?

באופן תאורטי, אני יכול להיות סטודנט עד הפנסיה ואחרי זה, הרי הם לא יבקשו ממני ת.סטודנט כל סמסטר אני מניח.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לכרטיס אשראי יש תוקף מסויים.

כשנגמר התוקף ותרצה שוב כרטיס של סטודנטים הם עשויים לבקש שתשלח להם תעודת סטודנט שוב.

כל עוד הכרטיס תקף הוא ימשיך לעבוד בלי שום קשר לסיום הלימודים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם אני לא טועה החשבון בנק עצמו זה כל 3 שנים והכרטיס אשראי כמובן כשהתוקף שלו מסתיים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מודע לכך שלכרטיס אשראי יש תוקף של 5 שנים בדר"כ.

זה נכון אולי בקשר לאשראי חוץ בנקאי,

אני מדבר יותר לגבי הבנק שבו יש לך חשבון סטודנט והם מחדשים לך את הכרטיס באופן אוטומטי.

וסליחה שלא הבהרתי את עצמי מספיק, הכוונה גם לחשבון סטודנטים עצמו, בבנק.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בשביל חשבון סטודנט בבנק חייבים להראות כרטיס סטודנט, או שגם מסמך רשמי אחר ממוסד הלימודים (אישור קבלה ללימודים, קבלה על תשלום עבור לימודים וכו) מספק אותם?

• תוכן חדש...