Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאסטר קארד גולד קורפורייט לי ולאישתי בלי עלות

אמריקן אקספרס פלטינה גם בלי עלות

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים הצעות כיצד להפטר מעמלות הכרטיס הבנקאי יתקבלו בברכה, קדימה לא נראה לי הגיוני לשלם על כרטיס מגנטי.

גם מכניסים עמלה של חצי שקל על כל תשלום :( במידה וזאת עסקת תשלומים

התענוג שמוביל אותך

פורסם

השיטה פשוטה מאד:

1. כרטיס מועדון בבקשה.

2. לרכז את כל התשלומים בכרטיס האשראי ולעבור את סף הזיכוי, שנע בין 6,000-8,000 ש"ח בחודש (בכרטיסי ישראכרט).

3. להתעמת עם שירות הלקוחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאומי קארד זהב עסקי. ללא עמלה.

לאומי קארד סטודנטים. ללא עמלה.

אבל האמת כל העו"ש שלי בלי עמלות בכלל.

משכנתא זה קל

פורסם

ויזה גולד בנקאי, ללא תשלום כלל - חשבון סטודנט.

מאסטכרד ביזנס של לאומי כארד דרך העבודה, בינתיים ללא עלות, אבל תזכורת טובה לבדוק מתי מתחילים לחייב, היה אמור להיות שנה ראשונה ללא עלות

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מתחיל להרהר מדוע כדאי לעבור בנק :)

החבר'ה שהכרטיס הבנקאי שלהם פטור, ציינו איזה חשבון אתם ואיזה בנק.

אני סטודנט ואני בפועלים מחלקים פלוס מינוס זרג מסתובב.

אגב איך יש לכם את הכרטיסי ביזנס או קופורייט?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אין בעיה לקבל ב"פועלים" כרטיס בין לאומי חינם לתקופה מסויימת.

כרטיס "זהב" אינו יוקרתי כיום - דומני שלפחות 40% מהכרטיסים בישראל הם בדרגה זו.

היתרונות המשמעותיים של כרטיס בעל דרגה גבוהה יותר הם מסגרת האשראי והריבית על עסקאות קרדיט ודומיהן. עם זאת - מסגרות אלה נקבעות גם בהתאם למאפייני הפעילות השוטפת שלך בבנק, וכמובן שככל שיש לך יותר כסף בבנק תקבל תנאים יותר טובים.

הבנתי שאתה רוצה לשדרג את כרטיסך - בדוק אם אכן יש לך צורך בכרטיס המשודרג, וכן אם יש לך אפשרות לשדרג במסגרת מועדון כלשהו - כגון מועדוני צרכנות, מקומות עבודה אולי אפילו בזכות מקום העבודה של ההורים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי המסטר קארד של לאומי אני עוקב ואין דמי כרטיס, לאמריקן יש (לא מספיק כל בעל עסק עושה פרצוף עליו). אני מחכה שייצא האשראי של בהצדעה ואז נשייך את החוץ בנקאי אליו, כי כרגע הוא במולטי עזריאלי שלא נותן לי כלום.

האמריקן יכול להיות משוייך לשפע שזה מועדון חברים של מכבי שירותי בריאות.

זה לא הכרטיס הבינ"ל הראשון שלי, יש לי כבר מעל 3 שנים כרטיסים בינ"ל.

אני פשוט רוצה להוזיל עלויות דמי כרטיס, כי זה לא נראה לי הגיוני לשלם על כרטיס מגנטי כסף במיוחד שהם החליטו לשדרג אותו ולומר שיש בו יותר הטבות וענינים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

חשבון רגיל בבינלאומי

אמריקן אקספרס ירוק בנקאי דרך מועדון שפ"ע - מכבי שירותי בריאות. ללא דמי כרטיס לשנתיים.

ויזה ביזנס (לא זהב) חוץ בנקאי דרך מועדון הייטק-זון שאני חבר בו מטעם מקום העבודה. -רכישה במטבע חוץ לפי השער היציג +1% ושוטף+60 על רכישות בחו"ל / פייפל - רלוונטי במקרים של טיסה לחו"ל מהעבודה והחזרה הוצאות בדיעבד.

פורסם
כי זה לא נראה לי הגיוני לשלם על כרטיס מגנטי כסף במיוחד שהם החליטו לשדרג אותו ולומר שיש בו יותר הטבות וענינים.

לא נראה הגיוני?! אז תשלם במזומן!

עם כל הכבוד, יש חברה שלמה שעומדת על הרגליים בכדי שתוכל להשתמש בכרטיס המגנטי הזה!

נציגי מכירות, נציגי שירות, נציגי גביה, מנהלים, שכירות למשרדים, ארנונה וכ'ו וכ'ו

לא רוצה לשדרג ולהוסיף משהו מעבר לתשלום הבסיסי? העם איתך אל תשדרג. אבל גם תהיה הגיוני.

מצאת משהו בחינם? מגיעה לך הטבה? עוד יותר טוב תהנה איתה. אבל אל תהיה "ישראלי" יש דברים שעולים כסף ולא חייב תמיד לנסות למצוץ ת'דם לחברות הפרטיות שמספקות לך שירותים.

החברות האלה, כגון: לאומי כארד, כ.א.ל ואחרות הן חברות פרטיות למטרת רווח ולא עמותות, המטרה שלהן זה להרוויח, גם כשאתה ביום מן הימים אולי תחליט לפתוח עסק ויהיו לך הוצאות תרצה גם שיהיו לך הכנסות. תסכים איתי.:?

בקצב הזה, השרשור הבא שייפתח זה "היכן אפשר למצוא אנשים שיוכלו לסדר לי את הצנרת בבית בהתנדבות כי לא בא לי לשלם לבעל מקצוע" :roll:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מק'יוסי - החברות חיות על עמלות די שמנות שהן גוזרות מהסוחרים. זה לא שלסוחרים אין יתרונות מהפעולות בכ"א, אבל זה עולה להם כסף.

כלקוח אני שוקל מה כדאי לי. סיפרתי קודם על הלייפסטייל - עד לפני שנה - שנתיים עשיתי בו שימוש די נרחב בהנחות בסופרפארם. לאחרונה אני נזקק לשירות זה הרבה פחות, ולכן אני מוכן לוותר על הכרטיס אם החברה מעונינת לחזיק בי כלקוח נאמן (אינטרס הן של חברת האשראי והן של סופרפארם) - הם יצטרכו להרויח עלי במקומות אחרים.

פורסם

חברות האשראי לוקחות מעל 2 (בד"כ 3) אחוז מכל תשלום שאתה מבצע באמצעות כרטיס האשראי שלהן.

אם אתה קונה בממוצע ב-2000 בחודש, יש להן כבר כ-50 ש"ח בזכותך (אני כבר לא מדבר על "משתמשים כבדים").

אין מה לדאוג להם. רוצים דמי מועדון? לבטל כרטיס ולהמשיך הלאה. יש מספיק תחליפים. גם ההטבות שאתה מקבל לא שוות כ"כ הרבה כסף. NICE TO HAVE, אבל אפשר גם בלי.

פורסם

כלקוח כרטיס האשראי הוא, מבחינתי, אמצעי חיוני. לא יכול להתסדר בלי תשלומים ברשת, לא רוצה להסתובב הם סטיפות של מזומן. אבל, עדיין, החסכון בשימוש בו, ככל שהוא קטן, הוא חלק מה"פרוטה לפרוטה מצטברת לסכום גדול" - לכן אני מחזיק את כרטיסי האשראי הכדאיים לי ומוותר על האחרים.

פורסם
חברות האשראי לוקחות מעל 2 (בד"כ 3) אחוז מכל תשלום שאתה מבצע באמצעות כרטיס האשראי שלהן.

אם אתה קונה בממוצע ב-2000 בחודש, יש להן כבר כ-50 ש"ח בזכותך (אני כבר לא מדבר על "משתמשים כבדים").

אין מה לדאוג להם. רוצים דמי מועדון? לבטל כרטיס ולהמשיך הלאה. יש מספיק תחליפים. גם ההטבות שאתה מקבל לא שוות כ"כ הרבה כסף. NICE TO HAVE, אבל אפשר גם בלי.

הי הי הי, אתה מזלזל בהנחה בסך אגורה שלמה(!!!!!1111111111) ממחיר תדלוק עצמי! :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...