Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראכרט של עובדי מדינה, לא משלם שקל.

למרות שנראה לי שעם חיובים כמו שלי באשראי גם בכרטיס רגיל לא היו גובים ממני דמי מנוי משמעותיים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב חברים מעיר את השרשור,

קצת חוות דעת מאנשים לגבי שירות בבנקים הבאים:

-דיסקונט

-יהב

-איגוד

-מזרחי טפחות

-לאומי

עניין של סניף ספציפי. חשבון הבנק הראשון שלי היה בדיסקונט, הבנק ננטש לאחר שקיבלתי יחס מחפיר מסיבה שכלללא קשורה לחשבון עצמו אלא התנהגות מגעילה במיוחד של אחד הפקידים, אבל היתה תחושה שמדובר בסניף שבו חשבון שבו פחות ממיליון דולר (במונחים של לפני 30 שנה) אינו רצוי. לעומת זאת אני מכיר אנשים שלא מוכנים לעזוב סניפים אחרים של דיסקונט גם כאשר הם עוברים לגור במקום לא קרוב.

גם לגבי הפועלים - הנה אתה מאוד לא מרוצה, אני לא מחליף את הסניף שבו מנצתהל החשבון שלי למרות שקיבלתי כמה הצעות מפתות מהמתחרים באיזור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתמודדים כרגע ראש בראש הם דיסקונט ובנק יהב. לאחר שהתנאים והריביות שהציעו היו הטובים ביותר, החלטה תתקבל בקרוב.

התענוג שמוביל אותך

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז החלטתי להיכנס גם בנושא עמלות כרטיסי האשראי בעקבות השרשור כאן (אחרי בזק, יס, מי עדן וכל שאר התשלומים החודשיים אותם הורדתי במחיר וחסכתי מאות שקלים בשנה בשיחת טלפון אחת).

החודש הבחנתי כי בכרטיס הבנקאי שלי של לאומי התחילו לחייב אותי בדמי כרטיס של 13.9 ש"ח לאחר שתמיד היה לי הנחה של 50% (בדיעבד התברר כי ההנחה הזאת לא ניתנה לי באופן אישי אלא כי עברתי סכום מסויים של חיובים בכ"א). לאחר שיחה עם הבנק התברר כי הבנק ביחד עם לאומי קארד החליטו לבטל את ההטבה הזאת ללקוחות שלהם חד צדדית ולהרוויח עוד כמה גרושים.

לא היה על מה לדבר בנוגע לאי תשלום דמי הכרטיס ולכן התחלתי לברר על הנושא ומצאתי כי ללאומי כארד יש כרטיס אשראי חוץ בנקאי שנקרא FREE.

הכרטיס אשראי הזה הוא ללא עמלות כמו דמי כרטיס או עמלת תשלום נדחה לכל חיי הכרטיס.

כמו כן, הכרטיס הוא בינלאומי, דבר שחשוב לי מאוד מכיוון שאני רוכש דברים רבים מחו"ל באינטרנט. העמלות המרה ממטבע זר הן זהות לאלו שבכרטיס הבנקאי.

המסגרת אשראי דומה לזו שאני מקבל בכרטיס הבנקאי וההבדל היחידי הוא שאין הטבות 1+1 פינוקים שבמילא אנחנו לא משתמשים בזה.

בנוסף, מכיוון שמדובר באותה חברת כרטיסי אשראי, ניתן להעביר את כל התשלומים והוראות הקבע מהכרטיס הקודם.

הזמנתי את הכרטיס והוא יגיע בשבוע הבא. לאחר מכן, נמתין לראות שהכל אכן מסתדר עם הכרטיס החדש (הוראות קבע, תשלומים, פייפאל וכו') ואז אבטל אותו.

לאשתי יש כרטיס דומה לשלי, אך לה יש פטור מדמי הכרטיס עד למאי 2014, שאז נעביר גם אותה לכרטיס FREE.

בנוסף יש לה כרטיס אשראי של לייף סטייל שהסתבר שהיא משלמת כל חודש 12 שקלים דמי כרטיס.

בשיחת טלפון אחת אליהם כשאמרתי שאני לא מוכן לשלם להם על הזכות להחזיק כרטיס שלהם, מבלי איומי עזיבה כלל, התבשרתי כי הם נותנים לנו שנה פטור מדמי הכרטיס.

בשנה הבאה נחזור להציק להם.

וככה חסכנו יותר מ-300 ש"ח בשתי שיחות טלפון פשוטות.

הפורום הזה פשוט צריך לקבל פרס נובל לחסכון :-)

פורסם

טוב חברים עדכון קצר, אחרי שקיבלתי הצעה מעליבה מפועלים שכללה בין היתר חזרה של הפקידה על אותם תנאים שיש לי עכשיו בחשבון, הגיע הזמן לעזוב, הבנק הנבחר דיסקונט.

אייל אני שמח שבזכותי ובזכות חברי הפורום זכית לחסוך, הגיע הזמן לשים לב לכל השטיקים הקטנים שמצטברים לסכום גדול.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני משתשמש בכרטיס אשראי כ.א.ל למועדון YOU.

0 דמי כרטיס

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כ. אשראי YOU נהנה מדמי חבר 0 רק בשנה הראשונה. אח"כ כבר צריך להתקשר ולאיים, כמו כל המועדונים.

שמעתי תלונות על השירות בדיסקונט וכל מיני תרגילים, לא יכול להעיד ממקור ראשון.

ביהב אני מקבל שירות מצויין, עלות אפסית.

פורסם

יהב ירדו כי אין להם יכולת לת לי הלוואה בסכום שאני רוצה ובריבית שאני רוצה.

ספר לי על הטריקים של דיסקונט, ממה עוד כדאי להזהר?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

דיינרס פלטינום, משוייך למועדונים - הנוסע המתמיד, מפתח דיסקונט וכאל אקסטרה.

ויזה זהב עיסקית

ויזה זהב שהולכת להיות מבוטלת בקרוב.

כולם בכאל. לא משלם עליהם.

• תוכן חדש...