Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש לשדרג קצת את המערכת שלי באוטו עם החלפת רדיו דיסק וארבעת הרמקולים באוטו ( עדיפות לאחוריים).

התקציב הוא נמוך מה גם שהאוטו מתוכנן למכירה שנה הבאה ולכן אני רוצה השקעה סבירה שתיתן לי תועלת יפה של מוזיקה טובה ברכב.

קראתי כאן את FAQ וכמה פוסטים והבנתי שאני לא מבין כלום ושאני חייב עזרה של כמה מהמומחים כאן.

תודה.

פורסם

בלי תקציב ברור לך שלא יוכלו לעזור לך?

כמובן שלפי הנתונים שנתת ההמלצה תהיה רדיו דיסק, סט קומפוננט קדמי + 6X9.

כמו כן רשמת רענון, מה קיים כרגע ברכב?

פורסם
בלי תקציב ברור לך שלא יוכלו לעזור לך?

כמובן שלפי הנתונים שנתת ההמלצה תהיה רדיו דיסק, סט קומפוננט קדמי + 6X9.

כמו כן רשמת רענון, מה קיים כרגע ברכב?

אתה צודק.

התקציב הוא גבולי מאוד, בוא נגיד עד 500 ש"ח ולכן אין מקום גם לקומפוננטים וגם ל6*9.

אני מעדיף להחליף את הרמקולים האחוריים (6*9 לדעתי ) כי זאת עבודה שאני אוכל לעשות בעצמי ואת הקדמיים ששם יש צורך בפירוק הפלסטיקים בדלת אני אשאיר למאוחר יותר מחשש שפשוט הפלסטיק ישבר וזה יגרום לעוד הוצאה.

וכרגע יש לי מה שהגיע עם הרכב.

תודה

פורסם

אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, בטח לא כשזאת ההודעה היחידה...

מה יש כרגע באוטו?

אם לא תציין מה מותקן באוטו ( חברה ודגם) לא יוכלו לעזור יותר מדי.

פורסם

בוא תתמקד ביותר לעזור מאשר להעיר הערות סרק.

כמו שכתבתי, יש לי כרגע ברכב את המערכת הסטנדרטית שהגיע עם הרכב והרדיו דיסק תקול.

אני לא סגור על המידות אבל לדעתי מאחורה זה 6*9

פורסם

קשה לי להאמין שתוכל למצוא רדיו דיסק ורמקולים ב500 שקלים.

לדעתי תתחיל לאט, תחליף קודם את הרמקולים הקדמיים בסט קומפוננט, תרצה עוד תמשיך ל HU, ואחר כך 6/9.

תיעזר בפורום המכירה, לעיתים יש מציאות.

SCANSPEAK

פורסם
אתה צודק.

התקציב הוא גבולי מאוד, בוא נגיד עד 500 ש"ח ולכן אין מקום גם לקומפוננטים וגם ל6*9.

אני מעדיף להחליף את הרמקולים האחוריים (6*9 לדעתי ) כי זאת עבודה שאני אוכל לעשות בעצמי ואת הקדמיים ששם יש צורך בפירוק הפלסטיקים בדלת אני אשאיר למאוחר יותר מחשש שפשוט הפלסטיק ישבר וזה יגרום לעוד הוצאה.

וכרגע יש לי מה שהגיע עם הרכב.

תודה

בתקציב הזה נטו, הייתי מתחיל באמת מ6X9 כי הם באמת ייתנו את השיפור המקסימלי בעלות קטנה.

משם תוכל להמשיך לסט קומפוננט קדמי ואח"כ לhu נורמלי לפי הצורך האישי שלך אם תרגיש שצריך.

מומלצים מאוד בפורום ה6X9 של מוראל דגם טמפו.

לי היה נסיון מאוד טוב עם זוג של קלאריון, אבל הם עלו יותר מהתקציב שציינת.

חשוב מאוד שלא תתפתה להצעות של מתקינים שיבואו ויגידו לך, עזוב זה לא משהו יש לי משהו טוב יותר.

הם עובדים על מה שיכניס להם יותר רווח ולא ממש מעניין אותם מה טוב יותר או פחות.

אחרי זה תתייעץ שוב לגבי סט קדמי.

בהצלחה.

מעבר לזה אני חייב לחזק את MM1987, ישנם חוקים מאוד ברורים לפורום הזה.

והוא תיקן אותך לפני שאחד המנהלים עשה זאת מה שיכול לגרור אחריו גם חסימות ועוד.

אל תיקח הכל כאילו מנסים להציק לך סתם.

פורסם

תודה.

מה זה HU?

Head unit?

כי אם כן אני צריך אחת כזאת חדשה, רדיו דיסק עם קורא MP3 כמובן, כניסת USB וAUX.

פורסם

אתה מבקש דיי הרבה מתקציב כזה נמוך.

אני לא מאמין שתמצא רדיודיסק איכותי עם פונקציות כאלו + רמקולים במחיר הזה.

אלא אם כן אתה קונה יד שניה.

פורסם

תראה העניין הוא שאני לא מחפש מערכת שתעיף לי את הראש...

אני בסך הכל רוצה להחליף רדיו דיסק שהוא כבר ישן ולא קורא דיסקים ואמרתי שאולי בנוסף אני אשקיע ואחליף את הרמקולים מאחורה.

אולי חשבתי שהמחירים זולים יותר...

פורסם

רדיו דיסק טוב מחברה מוכרת, עם usb, aux מתחיל מאזור ה450 שקלים, קומפוננט סבירים גם באזור החמש מאות, ו 6/9 סבירים בסביבות 250-300.

אפשר לקנות גם את הפיונירים הפשוטים (רמקולים) ב100-200 שקל, יש אנשים שיסופקו מזה, ויש שיאמרו שזה בזבוז כסף.

כסף שלך, החלטה שלך.

SCANSPEAK

פורסם
רדיו דיסק טוב מחברה מוכרת, עם usb, aux מתחיל מאזור ה450 שקלים, קומפוננט סבירים גם באזור החמש מאות, ו 6/9 סבירים בסביבות 250-300.

אפשר לקנות גם את הפיונירים הפשוטים (רמקולים) ב100-200 שקל, יש אנשים שיסופקו מזה, ויש שיאמרו שזה בזבוז כסף.

כסף שלך, החלטה שלך.

יש סיבה לקחת חברה מוכרת של רדיודיסק? כלומר האם יש הבדל בביצועים?

יש נניח מבצעים בהום סנטר על JVC ב300 שקל בערך, שווה?

• תוכן חדש...