Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעוד שנים?

אתה מחודש שעבר לעכשיו רואה הבדל עצום.

אני בשעות הבוקר מתנייד בין ירושלים לת"א..נסיעה שבאוטובוס ערכה כ-50-55דק ובאוטו מעט יותר (הפער כתוצאה מהנתיב המהיר)

אי-שם לפני שבועיים-שלושה זה החמיר בצורה פתאומית וממש בולטת..

אולי זה הקיץ.

פורסם

דווקא ביולי אוגוסט מצב הפקקים נהיה יותר טוב בגלל החופש שאנשים לוקחים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני דווקא שם לב לזה בחניה ליד הבית, לפני כמה שנים אפשר היה לחזור הביתה בלילה, בזמן שכל האנשים בבית וגם הרכבים ולמצוא חניה ללא קושי, היום עם אני חוזר בלילה אני יכול למצוא את עצמי מסתובב 20 דקות בשכונה מחפש חניה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני דווקא שם לב לזה בחניה ליד הבית, לפני כמה שנים אפשר היה לחזור הביתה בלילה, בזמן שכל האנשים בבית וגם הרכבים ולמצוא חניה ללא קושי, היום עם אני חוזר בלילה אני יכול למצוא את עצמי מסתובב 20 דקות בשכונה מחפש חניה.

זה קורה גם בגלל שינויים בהרכב הדיירים באזור. סטודנטים שמוחלפים במשפחות למשל.

si vis pacem, para bellum

פורסם

תחשוב כמה רכבים היו מתווספים לכבישים אם מחירי הרכב לא היו כאלה גבוהים.

אני כבר רואה את הפיתרון העתידי של הממשלה - מס של 200% על רכבים חדשים.

פורסם

1+

עיקר הבעיה הוא שהתח"צ ככ גרוע ולא עונה על הצרכים של הציבור אלא יותר מתבסס על הצרכים הכלכלים של החברה שמנהלת אותה (ואין עם זה שום בעיה רק שזה אמור להיות משהו באמצע ולא חזירי)

"רקבת" ישראל מאחרת כרונית ואי אפשר לסמוך עליה, נסיעה סטנדרטית שברכב תיקח כ15 דק', באוטובוס לוקחת כ45-60 דק' והזמן הוא לעיתים קריטי ויקר, אני אפילו לא מדבר על זמינות נמוכה, נהגים שמעמיסים אנשים כמו סרדינים לאוטובוס.

מה שכן אני אומר, אחזקה של רכב אינה כלכלית בשום צורה שתתקרב לתח"צ, בתור אחד שאת התקופה האחרונה מעביר בלי רכב, אני בהחלט מרגיש הקלה בכיסים לעומת התקופה עם הרכב.

נ.ב המצב הולך להיות קטסטרופלי עוד יותר, יאיר לפיד במסגרת הגיזרות עצר את הזרמת הכספים שהופנו ואושרו כבר לפרויקטים עתידיים של הרחבת מסילות רכבת, סלילת כבישים ותשתיות חדשים, ושיפור ושיפוץ התשתיות הקיימות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
תחשוב כמה רכבים היו מתווספים לכבישים אם מחירי הרכב לא היו כאלה גבוהים.

אני כבר רואה את הפיתרון העתידי של הממשלה - מס של 200% על רכבים חדשים.

לא יקרה, יש פה אחד בפה ואחד בלב, כמו בכל נושא המיסוי, המדינה רוצה שתמשיך לנסוע ברכב הפרטי שלך, אתה משלם דלק, ביטוח, אגרת רישוי, ממן מוסכים ועוד שרשרת שלמה על גבך, יש פה יותר מדי כסף שהמדינה תפסיד ממיסים ישירים ועקיפים ולכן היא תמיד תעדיף אתכם ברכב הפרטי שלכם ולא בתחצ גם אם יפורסם כל מיני כתבות כאלו ואחרות בתקשורת.

wwave-

אני גר באיזור בו רוב האוכלוסיה הם זוגות צעירים ויש מעט מבוגרים, לפני 5 שנים אני זוכר את עצמי מוצא חניה בכל שעות היממה, והיום ? אחרי 7 בערב למצוא חניה זו משימה בלתי אפשרית ברדיו של 600 מטר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
1+

עיקר הבעיה הוא שהתח"צ ככ גרוע ולא עונה על הצרכים של הציבור אלא יותר מתבסס על הצרכים הכלכלים של החברה שמנהלת אותה (ואין עם זה שום בעיה רק שזה אמור להיות משהו באמצע ולא חזירי)

"רקבת" ישראל מאחרת כרונית ואי אפשר לסמוך עליה, נסיעה סטנדרטית שברכב תיקח כ15 דק', באוטובוס לוקחת כ45-60 דק' והזמן הוא לעיתים קריטי ויקר, אני אפילו לא מדבר על זמינות נמוכה, נהגים שמעמיסים אנשים כמו סרדינים לאוטובוס.

מה שכן אני אומר, אחזקה של רכב אינה כלכלית בשום צורה שתתקרב לתח"צ, בתור אחד שאת התקופה האחרונה מעביר בלי רכב, אני בהחלט מרגיש הקלה בכיסים לעומת התקופה עם הרכב.

נ.ב המצב הולך להיות קטסטרופלי עוד יותר, יאיר לפיד במסגרת הגיזרות עצר את הזרמת הכספים שהופנו ואושרו כבר לפרויקטים עתידיים של הרחבת מסילות רכבת, סלילת כבישים ותשתיות חדשים, ושיפור ושיפוץ התשתיות הקיימות

צודק!

מי שיש לו את האפשרות (רישיון נהיגה) להתנייד עם רכב, מרגיש כמה התחבורה הציבורית העירונית בכל הארץ היא גרועה. אני מכיר קווי אוטובוס בחיפה שיוצאים 4 פעמים בשעה בשעות העומס - והם עדיין מלאים עד 0 מקום, כלומר אנשים עומדים אחד על השני ונמרחים עם כל ברקס קטן... וזה ככה כבר שנים. במקרה הטוב יש מזגן.

פורסם

חברים, הבעיה בארץ היא הכבישים הצרים, גם כאשר ישנה אופציה להרחיב למשל - 3-5 נתיבים, כי מסביב יש שטחים פתוחים, עדיין בונים 2 נתיבים 3 ככל היותר.

הרבה פעמים אני נוסע בכביש של 2 נתיבים , נוסע זו מילה טובה מידי - זוחל! הרבה פעמים כשאני זוחל,ומסביב יש שדות,או שטחים פתוחים שמשים ל - כלום ושום דבר, אני מתבאס ולא מבין את הראש של המהנדס המקומבן שיושב שם למעלה ולא חושב עם הראש.

פורסם

הצעה שלי תעברו לדו"ג!:-D פקקים? לא מכירים, חניה? מה זה? צריכת דלק בכלי דו"ג עד 250 מס"ק היא טובה מאוד.

תקופה לפני שרכשתי את הקטנוע, נסעתי לעבודה בתח"צ וזה היה פשוט סיוט, זה אוטובוס עירוני כבר אפשר להבין שהוא עוצר כל רגע ועם פקקים בבוקר זה טירוף, בנוסף הוא מפוצץ סבל אחד נוראי אחרי שרכשתי את הקטנוע... ואו איזה הרגשה של הקלה! זה לא קטנוע הראשון שלי אבל הייתי תקופה שהייתי בלי קטנוע.

לא צריך לקום יותר מוקדם כדי לתפוס אוטובוס, אם פעם יצאתי מהבית שעה לפני העבודה כדי להספיק להגיע לעבודה בזמן (עניין של 4 קלומטר מהבית כן?) היום אני יוצא חצי שעה לפני ועוד מספיק להגיע לעבודה לשתות קפה ברגוע. צריכת דלק ממש טובה, אני לא משתמש בקטנוע לנסיעות אחרות נטו עבודה שזה 4 קילומטר הלוך וחזור ביום בערך 8 קילומטר, אני מתדלק 20 שקל בשבועיים! כן כן 20 שקל בשבועיים ברור לי שאם הייתי נוסע איתו חוץ מאשר לעבודה הייתי מתדלק יותר אבל זה המצב כרגע והקטנוע שותה יותר אחרי שהחלפתי אגזוז:-D

יש קטנועי 125 שעושים 1 ל30 אפילו לי זה נשמע המון.

פורסם
דווקא ביולי אוגוסט מצב הפקקים נהיה יותר טוב בגלל החופש שאנשים לוקחים.

מה תלמידי הבית ספר מפסיקים להגיע עם הרכבים שלהם לבית ספר? :lol:

פורסם
הצעה שלי תעברו לדו"ג!:-D פקקים? לא מכירים, חניה? מה זה? צריכת דלק בכלי דו"ג עד 250 מס"ק היא טובה מאוד.

תקופה לפני שרכשתי את הקטנוע, נסעתי לעבודה בתח"צ וזה היה פשוט סיוט, זה אוטובוס עירוני כבר אפשר להבין שהוא עוצר כל רגע ועם פקקים בבוקר זה טירוף, בנוסף הוא מפוצץ סבל אחד נוראי אחרי שרכשתי את הקטנוע... ואו איזה הרגשה של הקלה! זה לא קטנוע הראשון שלי אבל הייתי תקופה שהייתי בלי קטנוע.

לא צריך לקום יותר מוקדם כדי לתפוס אוטובוס, אם פעם יצאתי מהבית שעה לפני העבודה כדי להספיק להגיע לעבודה בזמן (עניין של 4 קלומטר מהבית כן?) היום אני יוצא חצי שעה לפני ועוד מספיק להגיע לעבודה לשתות קפה ברגוע. צריכת דלק ממש טובה, אני לא משתמש בקטנוע לנסיעות אחרות נטו עבודה שזה 4 קילומטר הלוך וחזור ביום בערך 8 קילומטר, אני מתדלק 20 שקל בשבועיים! כן כן 20 שקל בשבועיים ברור לי שאם הייתי נוסע איתו חוץ מאשר לעבודה הייתי מתדלק יותר אבל זה המצב כרגע והקטנוע שותה יותר אחרי שהחלפתי אגזוז:-D

יש קטנועי 125 שעושים 1 ל30 אפילו לי זה נשמע המון.

הייתי עושה את זה מזמן אם לא הייתי מפחד על החיים שלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...