Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כנראה שירדתי מהריו. ההתלבטות כרגע היא תוספת של 20 אש"ח (שאין לי :o) לאוטומט.

הבנתי שהצריכת דלק של הסוויפט הידנית והאוטומטית פחות או יותר אותה הצריכה,

לכן נוטה להסתכל גם על האוטומטיות.

מה דעתכם ?

פורסם

מה המטרה שתוסיף 20K אם אתה יכול להסתדר עם ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעתי על האוטומטית 1.25 2010 (או 2011 לא זכור בדיוק, בכל אופן הדגם החדש יותר) במשך חודש, כמה חודשים לפני שרכשתי את הסוויפט הידנית. בעיקר נסיעות בין עירוניות, וחלקן עם עליות הרריות. מאד נהניתי מהנהיגה איתה, צריכת דלק פנטסטית (ביחס למשפתחומטית 1999 שהיתה לי אז במשך עשור). מדיווחים (לא שלי) נראה כי ההפרש בין האוטומטית לידנית באמת אינו כה גבוה, נע בין 0.6-1 קמ"ל. בכל אופן הצריכה של הסוויפט הן הידנית והן האוטומטית מצוינת. אני כחודש כעת עם הידנית ומתלהב כל פעם מחדש מצריכת הדלק, בדיוק סיימתי הרצה, אבל שוב, אני משווה למה שידעתי עד כה, משפחתומטית 1600 (ברור שהצריכה תהיה טובה הרבה יותר, אבל באמת שלא ציפיתי להפרש כ"כ משמעותי).

ההפרש בין הידנית לאוטומטית הוא בין 20-30K. אם אין לך בעיה עם ידנית, ותרוויח עוד פיפס בדלק, ותשאר דרגה 1 מבחינת עלות רישוי, ואין לך את הכסף להוסיף, מה גורם לך לחשוב על אוטומטית? פקקים? באיזה אזור אתה גר?

הייתי תקוע בפקק של שעתיים אתמול, אין ספק שאם הייתי גר באזור עמוס הייתי גם חושב לכיוון, מה האינטרס שלך?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...