Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני רכישת רכב מסוג אקו מיקרה 1.2 ידנית לצורך נסיעה יומית מהנתניה להרצליה וחזור (מומצע של 30 ק"מ ביום), אהבתי באוטו הקטן הזה מקבלים דיי הרבה איבזורים (לא כולל חלונות חשמל מאחורה - משהו בפחות מעניין אותי), עשיתי נסיעת מבחן אחרי שקראתי את כל הדברים שאומרים עליו ומבחינתי אהבתי את האוטו. אני לא רוצה (כן יכול) לשלם עליו תשלום אחד, אלא תשלומים חודשיים ורוצה אופציה שבתום תקופה של 2.5/3 שנים אוכל להחליף אותו בלי יותר מידיי בעיות במכירה.

אפשרות 1: דרך חברת אוטו שי - לשלם תשלום חודשי קבוע למשך 30 חודשים, בתום התקופה לקבל עליו מחירון (מה שיקבע שמאי מטעמי או מטעמו) לקחת את ההפרש בכסף (מה ששילמתי מול ירידת הערך - שילמתי 40 והאוטו ירד 30 במחירון - נשאר לי 10 ביד), לעשות עיסקה זהה עם רכב אחר או להשלים את הסכום ולקנות את הרכב (להיות יש שנייה)

אפשרות 2: לקנות את הרכב מהסוכנות - לשלם תשלום חודשי קבוע למשך 30 חודשים, בתום התקופה להשלים את הסכום שנישאר או לקבל עליו מחירון מול הסוכנות ולקחת רכב אחר.

בשני המקרים הסכומים דיי זהים בתשלום החודשי, כאשר הסכום הסופי באפשרות 2 גבוה ב-3000 ש"ח מאפשרות 1, אבל באפשרות אחת הרכב רשום על שמי ואני מראש יד ראשונה מפרטי.

בשני המקרים אני מקבל את אותם התוספות בדיוק

כמה סוגיות / שאלות:

ממה שידוע לכם, האם באפשרות 1 כאשר ארצה לקבל מחירון על הרכב תהיה פתאום דרישה להוריד אחוזים משווי הרכב בגלל שהוא לא בבעלות פרטי? (במקביל שלחתי לו שאלה בעניין)

על איזו אופציה כדאי ללכת?

אשמח לקבל חוות דעת ואולי שאלות שצריכות להישאל

תודה!

• תוכן חדש...