Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אולי זה ישמע לכם מוזר.... אבל נולד לי ב"ה תינוק לפני כשבועיים :)

תמיד חשבתי על רעיון כזה, למה לא לחבר מנוע חשמלי קטן לעגלה של התינוק וככה בעליות יהיה לאמא הרבה יותר קל

איך אפשר לעשות זאת?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

קודם כל נתחיל במזל טוב!

לא נשמע רעיון טוב, במיוחד כאשר יאבדו שליטה על העגלה ואז הנזק יהיה חמור הרבה יותר.

טובים ורבים חשבו על הרעיון הזה קודם, אבל לא סתם אין עגלות כאלה ברחוב.

פורסם

תודה.

אבל אני לא מחפש או צריך מנוע שיהיה במהירות של 200 קמ"ש. מספיק לי גג 3 קמ"ש, לדעתי זוהי מהירות הליכה סטנדרטית כך שגם אם "יאבדו שליטה" במקרה הכי גרוע,זה לא יגרום לנזק כלשהו (גם יהיה אפשר לתפוס את העגלה). ברור שאתקין גם מפסק ראשי לניתוק המנוע מהמצבר.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

מנוע חשמלי לעגלה לא נראה לי הגיוני מכיוון שאתה בתור האבא צריך לדחוף ולהחזיק את העגלה בכל רגע נתון.

אתה לא תונע על ידי המנוע אלא רק "תעזר בו" וגם אז זה לא יהיה נוח בלי איזה סופר-גיר-מתוחכם עם חיישנים שיחשבו בדיוק כיצד לסייע לך וכמה לדחוף את העגלה. בנוסף צריך כמובן מתג שמזהה עזיבת עגילה ומיד יכבה את המנוע וכו'.

לא הייתי מתעסק עם הסיפור בטח לא כשמדובר בניסויים חיים בשטח על תינוקות.

פורסם

ניקו שיחקת אותה!

כשחושבים על זה, זה באמת רלוונטי להיום עם כל הטרנד הזה של הקורקינטים והאופניים החשמליים.

רק איפה משיגים כזה בארץ?...

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

רק אני חושב על כך שעגלה ממונעת תאריך משמעותית את תקופת החזרה למשקל תקין של היולדת?

:oops:

מתחדשת*

פורסם

אני לא בטוח אם זה אמיתי בכלל. אני מניח שאפשר לקנות אופניים חשמליות, ולדאוג לחבר עריסה קטנה מקדימה (כמובן שאצל איש מקצוע). אין לי שמץ לגבי קיום של דברים כאלה. אני חושב שצריך לאלתר כזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תרכיב אחד כזה מאחורי העגלה בתור דינמו :

mouse-wheel.jpg

אם היא פוחדת מעכברים, זה בכלל מצויין. מהפחד היא תעלה את העליה אפילו אם תחבר לה פול טריילר במקום עגלת תינוק.

פורסם

יש למשל את זו http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ERQHRo0fHGE

אבל אני לא חושב שהיא גם נוסעת חשמלית. אם אקנה אופניים חשמליות, רק האופניים יעלו לי כמעט כמו שעלתה לי העגלה....

רומק, אולי אתה צודק בקשר למשקל... ;)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

ומהצד הפרקטי:

קצת קשה להכניס לעגלה שמתוכננת להתקפל לגודל מינימאלי, לפחות מנוע+תמסורת, סוללה, חיווט וכו'.

מתחדשת*

פורסם

העגלה הזו כבדה. מאד.

אם אשתך לא ג'אברית, אין מצב שהיא תצליח להרים את העגלה ולהכניס אותה לתא מטען של רכב.

והיא לא מונעת חשמלית, היא רק מתקפלת ונפתחת חשמלית.

אגב, יש לה מנגנון דינמו לטעינת המצבר, מה שמוסיף התנגדות ומקשה על הדחיפה של העגלה.

וזה לפני שדיברנו על המחיר השערורייתי שלה :-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
רק אני חושב על כך שעגלה ממונעת תאריך משמעותית את תקופת החזרה למשקל תקין של היולדת?

:oops:

צודק ב1000 אחוז. :wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

סה"כ תקופת השימוש בעגלה הכבדה (שכיבה) די קצרה - מספר חודשים. הדחיפה מתחלקת בין ההורים, כך שהמאמץ לא נורא.

מעבר לכך - ה"נהיגה" כוללת שינויי כיוון תכופים, תזקק למממסרה מסובכת שתדע להתמודד עם הצרכים, וכמובן שתהיה לך בעיית בטר פלייס - סוללה כבדה עם טווח מוגבל. בקיצור - לא פרקטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...