Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי גרנדה רובוטית 2007.

הבעיה היא כבר למעלה משנתיים, מה שהשתנה עד היום זה רק התדירות .

בעת סיבוב הסוויטצ' לפני ההתנעה שכל הרכב עובר דיאגנוסטיקה, מידי פעם נורת ההגה נידלקת , היא נעלמת מיד אחרי ההתנעה ברגע שמזיזים את ההגה- כאילו המחשב מזהה אתראת שווא והכל בסדר, אין בעיות בנהיגה, ההגה עובד פיקס.

מידי פעם אחרי הודעת השגיאה ההגה יוצא מהכיול ונימצא כ30 מעלות שמאלה, הוא חוזר למרכז מעצמו אחרי כ10 מטר.

אני מרגיש שזה יותר בעיית דיאגנוסטיקה מאשר בעייה מכנית בהגה- האם יש למישהו רעיונות?

המצבר תקין וחדש של וורטא, בהתחלה חשבתי שמצבר ישן הינו מקור התקלה.

ניקיתי את כל החיבורים של ההגה.

ההשערה שלי היא ביגלל צובר לחץ ליקראת סופו- כי הוא לא מחזיק מספיק נפח שמן ולכן המשאבה ניכנסת לפעולה גם בעת פתיחת הדלת ושוב פעם בידיוק שמסובבים הסוויץ- מה שגורם לנפילת מתח ושגיאה בדיאגנוסטיקה- מה דעתכם?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

למען ההגינות, אין לי מושג וודאי מהו צובר לחץ. אתה מתכוון לחלק כלשהו במשאבת ההגה? אשמח להסבר.

ברכב שלי ההתראה מעידה על תקלת ESP. יש לך קוד או האם ידוע לך שהנורה קשורה למנגנון הזה?

פורסם

מידי פעם אחרי הודעת השגיאה ההגה יוצא מהכיול ונימצא כ30 מעלות שמאלה, הוא חוזר למרכז מעצמו אחרי כ10 מטר.

??

תן הסבר למשפט הנ"ל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בימקום שההגה יהיה במרכז, הוא מסובב בכ 20 מעלות נגד כיוון השעון ע"י המנוע החשמלי-כאילו יצא מכיול המרכז, ברגע שנוסעים כ10 מטר הוא מיתמרכז בעצמו והכל עובד כרגיל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כבר קרוב לשנתיים, פשוט בהתחלה זה היה פעם בחודש חודשיים, וכיום זה כמעט כל יום.

אין בעיה בהגה- רק כאילו הדיאגנוסטיקה מציקה ונותנת התראות שווא עד שאני נוגע בהגה והמחשב "מזהה" שהכל בסדר וזהו..

פורסם

נסה לנתק מצבר,לאחר שתמתין ותחבר אותו בחזרה, עם ההנעה סובב את ההגה מקסימום ימינה ותחזיר למרכז,או שתנהג כ50 מטר עם גלגלים מיושרים.במידה וזה ממשיך יכול להיות שהמנוע החשמלי מתקרב לסוף חייו..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

האם ניתוק המצבר לא ישגע מערכות ברכב? יש לי רק אזעקה(אוטו קלאס) ופתיחת דלתות עם שלט.

בינתיים מצאתי פיוז האחראי לדיאגנוסטיקה של ההגה החשמלי של 7.5A- הוא ניראה תקין אבל בכל מיקרה הוצאתי אותו וניקתי מגעים - אולי זה קשור.

אני אנסה את השיטה שלך בהמשך השבוע.

• תוכן חדש...