Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברי CF עם מדבקות

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קורא לעצמו דיסקו(ברי) ומחזיק לנדקרוזר. גם אמרת שאתה מנהל סניף בנק, לא? מה אתה באמת, מנהל סניף בבנק הדואר?

אי אפשר להאמין לאף אחד יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 2.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנק הזרע.

אבל סטינו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בלי להיכנס לפילוספיות, ובלי להרוס את הפוסט המקורי, אני לא חושב שצריך הרבה כסף כדי להינות מרכב.

וכן, גם מרכב סופר מיני רגיל לחלוטין בשווי 8K ש"ח אפשר להינות.

אבל אם נדבר בהכללות חובבי רכב בדר"כ חובבים רכבים קצת יותר מיוחדים או שונים מהמיינסטרים, ועדיין- הרוב הגדול פה נוסע ברכבים משעממים ו\או לא מושקעים.

וכן, אני עומד מאחורי דברי- מי שנוהג ברכב זול על דרך קבע, ואין לו ניסיוןמעשי על רכב יקר הרבה יותר וגם לא על התחרים שלו, לא יכול לשפוט לחיוב או לשלילה.

ובטח ובטח לא לרשום בפורום "חרא אוטו\אכזבה\מי בכלל קונה את זה".

עלות תיקונים אחזקה וכמובן צריכת דלק ברכבים טיפה יותר יקרים, למי שעושה נסועה שנתית סביב ה20 אלף, תהיה חור בכיסץ

פורסם

בד"כ כשנכנסים לפורום רכב רואים מכוניות בסמלונים של היוזרים - לפי הסמלונים האחרונים יש פה אחד שרוכב על כלב, אחד שקוף רוכב עליו, אחד שרוכב על עצמו ואחד שנעול בבגאז' של וולוו.

(ואת ניקו אני מפחד לתאר כי זה נראה כמו צ'ופהקאברה בכלל).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הסמלון של ניקו הוא רכב תקין ורשום כדין.

מצ"ב הוכחה:

232096acd360d8ae601fec76b080a411.jpg

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
בד"כ כשנכנסים לפורום רכב רואים מכוניות בסמלונים של היוזרים - לפי הסמלונים האחרונים יש פה אחד שרוכב על כלב, אחד שקוף רוכב עליו, אחד שרוכב על עצמו ואחד שנעול בבגאז' של וולוו.

(ואת ניקו אני מפחד לתאר כי זה נראה כמו צ'ופהקאברה בכלל).

הרגת אותי!

שכחת את החתול במכונת כביסה

פורסם

מי הברנש עם מגאן סדאן דיזל מודל 00/01 שהסתובב אמש בפ"ת? מדבקה על השמשה ומדבקה על המסגרת לוחית רישוי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הסמלון של ניקו הוא רכב תקין ורשום כדין.

מצ"ב הוכחה:

232096acd360d8ae601fec76b080a411.jpg

:roflmao:

שוקל ייבוא אישי ללוחית.

מוכן לשלם 500% מס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מי הברנש עם מגאן סדאן דיזל מודל 00/01 שהסתובב אמש בפ"ת? מדבקה על השמשה ומדבקה על המסגרת לוחית רישוי.

אולי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?583845-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-1-9-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2003

פורסם
אומרים סדאן 00\01 ואתה מצרף קישור של האצ'בק 03?

לא התעמקתי בהודעה, מתנצל מעמקי לבי.

פורסם

פיצ'ר חדש במחירון יד2

yd2cf.JPG

במקרה אקראי זה בשקלול מחיר של ארון חדר אמבט מתוצרת פוג'י הבי אינדוסטריז.

לא יודע אם זה מעלה או מוריד ממחירון, לא לחצתי שקלל.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...