Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מדובר על המותק בחתימה.

קניתי מגבר של MBquart FX4.100.

FX4.100 4 x 100 @ 4 OHMS, 4 x 200 @ 2 OHMS, 2 x 400 @ 4 OHMS

2 קומפוננטים של Lightning Audio S.4 65C . - קישור

סאב - infinity reference 1260W 300RMS וקופסא אטומה. קישור

קבל - 3.5 FARAD.

קיט כבלים 1.

בגלל שהמגבר הוא 4 ערוצים אז לפי מה שהבנתי אני לא אוכל לחבר אם הסאב, אלא אם אני קונה מונובלוק או מגבר נוסף.

חבר מביא לי את המגבר שלו שהוא גם בעל 4 יציאות ונותן 100RMS, האם אפשר לוותר על קניית המונובלוק ולחבר את המגבר שלו לסאב?

חוץ מזה, האם חסר לי משהו? צריך להוסיף \ להעיף משהו?

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם

אתה יכול לחבר את הסאב למגבר בגישור של שני ערוצים, לפי הנתונים הוא נותן 400WRMS ב4 אוהם שזה לא מעט. רק תבדוק שהסא ב שאתה קונה מיועד לעבוד בהתנגדות כזו קרי סליל בודד של 4 אוהם או שני סלילים של 2 אוהם...

פורסם
אתה יכול לחבר את הסאב למגבר בגישור של שני ערוצים, לפי הנתונים הוא נותן 400WRMS ב4 אוהם שזה לא מעט. רק תבדוק שהסא ב שאתה קונה מיועד לעבוד בהתנגדות כזו קרי סליל בודד של 4 אוהם או שני סלילים של 2 אוהם...

אוקי, תודה!

עוד שאלה על הדרך(1 ודי) - 2 מגברים לא יעמיסו על האלטרנטור? (למרות שיש קבל?) תודה מראש

פורסם

את הסאב הזה כן אפשר לחבר למגבר, בגישור (יש אופציה לחבר את הסאב לשני ערוצים ולקבל יותר כוח).

בחיבור כזה המגבר יהפוך בעצם למגבר שלושה ערוצים ככה שלא יהיה לך איפה לחבר את הקומפוננט האחורי- שלא באמת צריך אותו.

אין צורך בקומפוננט אחורי או ברמקולים אחוריים, במקום שני זוגות, תחפש סט אחד טוב, ורצוי מאד שתשמע אותו לפני שאתה רץ לקנות\ להזמין.

כל עוד מדובר בסטאפ "עדין" יחסי אין שום בעיה לחבר שני מגברים בלי חיזוק אלטרנטור, רק ערכת חיווט מינימום 4 גייג, לדעתי כשלב ראשוני אין צורך בשני מגברים, למרות שמונו עושה פלאים לסאב.

קבל זה לא מטען או מקור מתח, על אף שיכול לשמש ככזה לזמנים מאד קצרים, בקונפיגורציות אחרות, ברכב הוא משמש כמסנן רעשים (ככה על קצה המזלג, הוא יוצר סוג של HPF , על המתח מהמצבר\ אלטרנטור, ומיישר אותו), ובשביל זה צריך קבל אלקטרוליטי רציני, לא איזה צעצוע (3.5 פראד :shock: זה מספר דימיוני).

SCANSPEAK

פורסם

תודה על ההארה חברים, קיבלתי את המגבר השני בחינם בגלל זה אני חושב להשתמש בו נטו בשביל הסאב ולחסוך ככה בכסף, הוא מוציא עד 350rms ב4 ohm, אם אני לא טועה זה מתאים לי, לא?

ככה יצא לי המגבר של mbquart ל2 הקומפוננטים והמגבר השני החינמי יהיה מחובר רק לסאב, תתקנו אותי אם אני טועה

פורסם
תודה על ההארה חברים, קיבלתי את המגבר השני בחינם בגלל זה אני חושב להשתמש בו נטו בשביל הסאב ולחסוך ככה בכסף, הוא מוציא עד 350rms ב4 ohm, אם אני לא טועה זה מתאים לי, לא?

בפעם השניה-ציין את דגם המגבר שברשותך על מנת שנוכל לעזור.

פורסם

המגבר שהולך לקומפוננטים - MBQUART FX4.100

המגבר החינמי שילך רק לסאב - NBN S-4008 מייד אין בראטיסלבה או משהו..

פורסם

תודה רבה לך על העזרה!

• תוכן חדש...