Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויות נהיגה מאנגליה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קצת מוזר לנהוג עם הגה הפוך, חיפשתי את ההילוכים בדלת.

תמונה שלי מסילברסטון

This is actually my main concern. Aside from being nearly ran over whilst crossing the roads countless times in the past 48 hours, The RHD is the reason I'm thinking the Silverstone visit twice (Or at least get something with a paddle shift)

I'm certain that I will be able to adjust to RHD pretty quickly, the issue is even if it takes only a few minutes eventually that's a lot of track time to lose. In addition to that, even when I do get oriented with left hand gear shifts, it will still slow me down in comparison to the right hand shifts we're all used to; but that is not as important as the adjusting to RHD itself...

So, all of you guys that experienced Silverstone, could you please give us your opinion regarding my concerns?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאור, תופתע עד כמה ההסתגלות קלילה.

נהגתי בלא מעט מדינות עם הגה הפוך ועברתי קורסי נהיגה ספורטיבית באנגליה. בתוך דקות ספורות, זה יראה לך טבעי.

אגב, במכוניות סינגל סיטר(בשעתו, היום כמעט כולן רובוטיות עם משוטים מאחורי ההגה), מוט ההילוכים הידני מוקם בצד ימין(וגם במספר בנטלי קלאסיות משנות החמישים, שם הוא מוקם בין המושב לדלת).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה לכולם על הפירגון.

נושא ההגה ההפוך והגיר פשוט להפליא. זה מאוד מפתיע. אבל אין בכך שום בעיה. פשוט באופן מיידי זה מרגיש טבעי. אין סיבה כלל להיות מוטרד. לא תפסיד אפילו 100 מטר...

אילו נהגת בכביש ציבורי סוהן, הסיפור היה שונה לחלוטין כי אז כבר זה יותר מורכב. אם כי גם לזה ניתן להסתגל.

תזרום ואל תעצור את עצמך. זה שווה את זה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה GUGY. זה אכן הרבה מעבר לסילברסטון. אפשר לחוש את המודעות בכל מקום. עניין של תרבות.

שכחתי משהו:

באיזור התדריך לפני היציאה לאיזור הנהיגה, ניתן לרכוש דיסק און קי שמחברים במכונית בתחילת הנסיעה.

מתקבלת מזכרת מתמונה משולבת ממצלמה בתוך הרכב, מחוץ לרכב + נתוני נסיעה - מיקום על המסלול + מהירות. וכמובן קול. (שומעים את המכונית ואת המדריך ואותך)

העלות 35 פאונד. לא לשכוח לחבר בתחילת הנסיעה.

אצלי הנהיגה בפרארי לא צולמה משם מה ואילו זו מהאסטון פשוט מקסימה. מזכרת נהדרת.

כמו כן ביציאה תוכל לרכוש תמונות שבהן צולמת נוהג. מחליטים על זה לאחר הנהיגה.

אלו שצרפתי בתחילת השרשור צולמו במצלמה שלי. התמונות בנסיעה הן שלי.

התמונות שרכשתי במשותף עם X נמצאות אצלו. ישלח לי אותן בקרוב.

פורסם

כמה השלמות של ה370Z וכן שלי מהנהיגה במודנה.

ImageX1.jpg

ImageX2.jpg

ImageX3.jpg

ImageX4.jpg

ImageX9.jpg

ImageX10.jpg

פורסם
This is actually my main concern. Aside from being nearly ran over whilst crossing the roads countless times in the past 48 hours, The RHD is the reason I'm thinking the Silverstone visit twice (Or at least get something with a paddle shift)

I'm certain that I will be able to adjust to RHD pretty quickly, the issue is even if it takes only a few minutes eventually that's a lot of track time to lose. In addition to that, even when I do get oriented with left hand gear shifts, it will still slow me down in comparison to the right hand shifts we're all used to; but that is not as important as the adjusting to RHD itself...

So, all of you guys that experienced Silverstone, could you please give us your opinion regarding my concerns?

לך על פרארי רובוטית.

אין מה לעשות, בחיים צריך להתפשר.. :?

פורסם

את מסיבת הרווקים שלי העברתי בסגנון דומה (פרארי 360, אסטון, אודי R8 ו - למבורגיני גייארדו).

מתרגלים תוך פחות מהקפה אחת לעניין הישיבה בצד השני, ולהפתעתי הרבה - גם לגיר (הסיבובים שלי באודי, שהייתה הידנית היחידה בקבוצה, היו המהירים ביותר שביצעתי בכל המכוניות, למעט הלמבו).

בקיצור - לך על זה. אין כמו למבו על הצד (גם אם זה לשניה וחצי, לפני שהמדריך מסביר לך שהוא רוצה שהצמיגים יישארו שלמים גם לחברה שנוסעים אחריך).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
שאלה שמסקרנת אותי: איך התנועה שם? יש הרבה תנועה? יש מצוקת חניות?

היי ניקו.

לא ממש הבנתי את השאלה, אז אם אני לא משיב, תחדד.

בדרך לשם מלונדון התנועה זורמת היטב. שום פקק. רק מרחק ומהירות מקסימלית מותרת...

בסילברסטון אין שום בעיה. יש חניה בשפע. בסה"כ המקום מתוקתק. כל התדריכים והמקצים יוצאים בדיוק לפי השעון.

אין עומס על המסלול (רק במקצה הראשון בסיבוב הראשון, נאלצתי לעקוף 4 או 5 מכונית ואח"כ לא פגשתי שום מכונית). כנראה שלא מגיעים סתם צופים. רק אנשים שבאו לנהוג ולפעמים המלווים שלהם.

פורסם
שאלה שמסקרנת אותי: איך התנועה שם? יש הרבה תנועה? יש מצוקת חניות?

תלוי איפה,

בתכלס כמעט בכל האיזורים המדויירים של העיר יש בעיית חנייה כיאה לכל עיר גדולה,

אבל איכשהו המצב פחות נורא מהצפון הישן של תל אביב.

אני זוכר שאצלי ברחוב היה לי תו איזורי(camden),אז תמיד הייתה חנייה ברחוב,אבל הייתה תקופה שהחזקתי רכב נוסף,הייתי קם ב8:50 בבוקר להספיק למדחן שלקח לי 40 פני לרבע שעה!.

לגביי תנועה,להכנס ולצאת מלונדון בשעות השיא תמיד צפוף כמו בכל עיר גדולה,אבל במרכז העיר התנועה בהחלט נסבלת כל עוד אתה לא נכנס לסמטה מתחילת המאה הקודמת ואז חוסמת אותך משאית זבל.

מה שמדליק,שבתוך לונדון עצמה יש מספר איזורים כפריים עם כבשי B נהדרים.

Porsche 944 turbo

פורסם

אם הכוונה היא כמו שnimnim הבין, אז אני יכול להוסיף שנושא התחבורה בתוך העיר מושקע בצורה קיצונית. ואפילו מוגזמת.

כמות הבאמפרים וגובהם בתוך אזורי מגורים פשוט מטורפת. מכונית ספורטיבית תפגע בגחון אם לא תאט לאפס.

קטעי רחוב שיש בהם הצרה של הכביש עם מדרכה ועמודים הכדי למנוע מרכבים מסחריים להכנס.

פנסים מהבהבים לאזהרה מפני הולכי רגל.

מצלמות מהירות עם סימון על הכביש לאזור המצולם.

כמעט בכל מעבר חציה כתוב להיכן יש להתבונן בכדי להבין את כיוון התנועה.

אף אחד לא צופר.

לא חונים לשניה לסידורים כי הכל מצולם. 500,000 מצלמות יש בעיר הזאת. מה שגם לקריסה של הפשיעה.

באיזור שהחבר שלי גר islington, אין שום בעיית חניה.

• תוכן חדש...