Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DD AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HU- פיוניר 80PRS (רק מחו"ל), אקליפס 7200

מגבר לבמה קדמית - יש כמה וכמה מעולים בפורום המכירה, תתן מבט אם תראה משהו מעניין תשאל.

קומפוננט- רק אחרי ששמעת כבר (שזה יכול להיות טיפה בעייתי, בוא למפגשים, שוב), ותחשוב שוב על כייון ה 4WAY, ברוב המקרים סטפאפ כזה ישמע יותר טוב, רק שהוא דורש הרבה הגברה, והמון כיוונים ומשחקים, אם יש לך ראש ועניין להתעסקות מרובה- מומלץ, הרדיו דיסקים שהמלצי עליהם בהתחלה לא יהיו אידאלים לזה.

לצערי אני נאלץ לחלוק טיפה על REZO ולהמליץ בחום על זוג 10W3, לי היה (עכשיו הוא נח בחדר), אחד כזה והוא מדהים, זוג כאלה אמורים להיות משהוא לא רגיל, או 10W6.

SCANSPEAK

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סאב בכל זאת צריך לשמוע. אני שמעתי את הרץ ולא אהבתי. כדי להכניס לפה סאבים של JL

לא הייתי מוותר של 4WAY כל כך מהר גם ב SQL

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לצערי אני נאלץ לחלוק טיפה על REZO ולהמליץ בחום על זוג 10W3, לי היה (עכשיו הוא נח בחדר), אחד כזה והוא מדהים, זוג כאלה אמורים להיות משהוא לא רגיל, או 10W6.

א. אין לך על מה להצטער.

ב. זה עוד אופציות טובות. היה לי בלקאווט בזמן שרשמתי את ההודעה הקודמת וזה כל מה שעלה לי לראש.

הW6 בהחלט אופציה מצויינת ואף יותר טובה ממה שהצעתי.

פורסם

אני כרגע בכלל אמליץ להרגע עם כל ההיי-אנד

למי שרוצה מינימום עבודה במקסימום כסף - היי-אנד זה ללא ספק התחום שלו.

אבל אפשר בהחלט בעזרת תקציב שפוי להביא רכיבים שמנגנים תחומי תדרים בצורה טובה מאוד ולכסות איתה את כל הספקטרום.

תוסיף לזה יחידת ראש עם סיגנל נקי מספיק, מגבר חזק עם THD נמוך ופרוססור שיכול לעשות כל העבודה שנחסכת לך עם ציוד היי אנד כי היצרן דאג לעשות זאת עבורך...

ואתה תקבל מערכת שנשמעת כמעט אותו הדבר (וברוב המקרים יותר טוב כי פשוט אין בארץ מספיק אנשים שיודעים לנהוג בפרארי שהם קנו - אני מכיר בודדים כאלה לשמחתי אחד מהם הוא אחד החברים הטובים ביותר שלי) בחמישית ואולי אפילו עשירית המחיר.

נקודה למחשבה.

רד מההיי אנד אם אתה חושב שזה יביא אותך לנחלה - זה פשוט עניין של יכולת לעומת רצון להשקיע במה שבאמת חשוב במערכת וזה התקנה, כוונים!

בנוסף לזה בסופו של דבר הכל נדחס לתוך רכב שסביר להניח שתוך שנים מאוד בודדות אתה תמכור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

MLK3 PA בהחלט מעניין אותי האם יתאים הסט הזה למוזיקת רוק?

לגבי המפגשים קצת לא אפשרי אני בעל פאב ואין לי חיים ממש חוץ מהפאב עצמו.... :(

פורסם

מיד שנייה עכשיו אפשר לבנות אחלה מערכת במכיר שפוי ביותר. יש מבחר שח HU כמו אקליפס 7200, יש כמה ALPINE עם קרוס 3WAY , יש כמה מגברים ברמה טובה !!! יש גם מעבדי קול.

לגבי MLK3, זה אחלה סט, אבל שוב, כל אחד יגיד את דעתו ויהיה צודק, כי בסןף לכל אחד יש טעם אישי. בסכום הזה בכל זאת צריך שלמוע.

אני כאשר חיפשתי סאב,עשיתי טיול מדרום עד צפון ושמעתי כמה סאבים,עד שאהבתי אחד.

המלצה שלי,כאשר אתה שומע משהו,תשמע דיסק עם שירים שאתה מכיר הכי טוב.

פורסם

כדאי לחפש משהוא שיש לו אפשרות לכוון אוטומטי, כי לפי מה שאני מבין, אתה חדש בתחום.

זה משאיר לך 3 אפשרויות סבירות:

P99RS ל 4 WAY (סט 3 חלקים + סאב). כ 3700 ש"ח משומש בארץ או כ1200$ מחו"ל + מיסים.

P80PRS ל 3 WAY (סט 2 חלקים + סאב). כ1600 ש"ח מחו"ל כולל מיסים

JBL MS8 שזה פרוססור בלבד ללא יחידת ראש שתומך ב4 WAY (סט 3 חלקים + סאב). כ 500$ ומשו דולר + מיסים.

יש עוד מעבד של אלפיין Alpine PXA-H800 כ 700$ מחו"ל + מיסים.

המיסים בערך 30%.

ארבעתם בעלי כוון אוטומאטי שיקל לך מאוד על החיים והשימוש.

לזה צריך להוסיף הגברה ורמקולים ורדיו דיסק במידה ואתה הולך על הפרוססורים JBL MS8 או ALPINE PXA800.

ולהשאיר חלק נכבד מהתקציב להתקנה בסדנה מקצועית.

פורסם

תעשה חיפוש בפורום. אסור להמליץ על בעלי מקצוע.

פורסם

תודה רבה חברים עזרתם לי מאוד!!!!

אתם בהחלט מוזמנים לפאב שלי... היות ואסור לפרסם דברים פה לפי מה שהבנתי אז לא אוכל להגיד את שם הפאב... :(

• תוכן חדש...