Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי כבר זמן מה את הרדיודיסק של פיוניר PIONEER DEH-P790BT

יש לי את המתאם המיוחד של פיוניר

האייפון מחובר לרדיודיסק ואפשר להעביר דרך הרדיודיסק שירים באייפון וכו'

אך הוא לא מטעין את האייפון (אייפון 4)

יש פתרונות?

פורסם

לדעתי אין לזה פתרון. אייפון צורך 5V ו 1A , יכול להיות שמערכת שלך לא מספקת את זה, אבל מה שהיא מספקת מספיק לצורך העברת נתונים

ב ALPINE שלי אותו סיפור, אבל IPOD עובד ונטען בלי בעייה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

זה מכשיר ישן עם iphone Control ולא כמו המכשירים החדשים made for iphone

המכשיר מגיע ללא כניסת USB אלא אם אתה רוצה לשלם על מתאם יקר CD-UB100

בשורה התחתונה הפתרון שהצגתי הוא ברירת המחדל.

פורסם

KING- יש לבחור שליטה ב HU על ה IPHONE שלו.

שליטה על אייפון דרך HU יכולה להיות קר עם חיבור של DOC, לכן פתרון של מטען הזה לא יעזור.

פורסם
KING- יש לבחור שליטה ב HU על ה IPHONE שלו.

שליטה על אייפון דרך HU יכולה להיות קר עם חיבור של DOC, לכן פתרון של מטען הזה לא יעזור.

הוא יכול להטעין אותו בעזרת כבל כזה :

http://cloud6.lbox.me/images/384x384/201111/colorful-mini-car-charger-with-usb-data-charge-cable-for-iphone-4-4s-3g-3gs-ipod-series_vzuvaa1320282688258.jpg

אבל הוא לא יכול להטעין אותו וגם לשמוע מוזיקה בו זמנית

הפתרון של REZO עושה רושם חיובי ,אם כי לא זול.

פורסם

אני מעמין שבחור רצה גם להטים טלפון וגם לשמוע.

הפתרון של REZO בהחלט מעניין. יעלה סביבות 120 ש"ח כולל משלוח

פורסם

אני רוצה שתו"כ ששומעים שירים מהאייפון במערכת הוא גם יטעין את האייפון.

ReZ0 מה בדיוק עושה המתאם הזה?

פורסם
יש מתאים במיוחד לבעיה הזאת של חברה בשם סקוטש

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B001HN6CVA

יש לי את המתאם הזה . הוא הוא בסה"כ עושה מוריד את המתח מ 12 ל 5 . והוא לא מתאים לפותח השרשור . אני נתקלתי באותה בעיה : ב HU ישן מדגם DEH-P65BT יש את המתאם הזה: ( מה שאני משער לפותח השרשור יש את אותו המתאם

CD-IB100II_reg.jpg

והמתאם הזה של סקושה (חברה מעולה בלי כל קשר ) פשוט לא מתאים לדגם הזה וזה כתוב שחור על גבי לבן בהוראות , גם אני חשבתי שהוא מתאים עד שחיברתי .. (והוא לא) המתאם של הפיונייר הוא מהדור הישן , את האודיו הוא מעביר אנלוגית

כמו AUX - (שנפתח שוב את השרשור שבו צלבתם אותי אם חיבור AUX גרוע או לא ??....:x)

וכמובן פקודות שליטה שהם בעצם חיבור טורי וגם המלל שעובר לתצוגה.(כן מחבר ה 30 פין הגאוני חשב על כל ) המתאם הזה גם מתאים לאייפוד דור 3 שעדיין עבר על חיבור פיירוווייר )

בכל מקרה את הפתרון של פותח השרשור דורש "הזרקה" של ה 5V לתוך המתאם .

יש רק חברה בשם אחת בשם כבלג'ייב שעשתה את המתאם הזה הוא עולה 60 דולר לא כולל משלוחה.

והם בדיוק מדברים על הנושא הזה - אגב הבעיה הזאת היא לא רק לאייפונים אלא גם לאייפוד נאנו דור 4 ומעלה.

http://www.cablejive.com/products/Car-Charge-Extension-Kit.html

החסרון שלו שהוא מגיע עם מטען מיניUSB שמתחבר למתאם הזה , מה שמסרבל מאוד את החיבור .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...